Vold og ødeleggelser følger i deres fotspor

Black Lives Matter aktivistene fortsetter å terrorisere vanlige folk som verken er rasister eller gjør noe for å provosere den marxistiske og militante gruppen. Mens man i Tyskland på 1930 tallet opplevde hirdens herjinger og taktfaste “heil Hitler” er det nå Black Lives Matter pøbelen som herjer i gatene til taktfaste “black lives matter” rop. Mens det på 1930 tallet var jødene som fikk sine forretninger rasert av fascistiske Hitler tilhengere, er det nå vanlige næringsdrivende som får sine forretninger rasert av militante aktivister fra Antifa og Black Lives Matter..

Knytteneve-symbolet til BLM har overtatt for hakekorset og det samme hatet hirden utviste mot jødene ser vi i dag hos Black Lives Matter mobben i USA. Parallellene er slående. Den uavhengige journalisten Andy Ngò dekker fast hva som utspiller seg i regi av Black Lives Matter og Antifa og sammenligningen bakover til hva som utspilte seg i Tyskland på 1930 tallet har så avgjort relevans. Guds menighet fordømmer og tar avstand fra volden og ødeleggelsene Black Lives Matter praktiserer..

Facebook Comments

1 tanke om “Vold og ødeleggelser følger i deres fotspor

  1. , jeg vil dele mitt vitnesbyrd med alle, jeg heter Kate Richie fra Norge, etter 4 års ekteskap med mannen min forlot han meg for en annen kvinne som gjorde meg fører til frustrasjon. Jeg gjorde alt jeg kunne for å få det tilbake, men ingen var nyttige før en gammel venn av meg fortalte meg om en støperprest Dr Kala på internett som hadde det. hjalp til med et lignende problem, først tvilte jeg på det, men bestemte meg for å prøve det, jeg kontaktet legen (lovetemple0001@gmail.com) eller WhatsApp 2349061570504, han hjalp meg og mannen min til å forsone bryllupet innen 48 timer etter at mannen min kom hjem. Jeg kan ikke slutte å takke KALA. Kontakt denne flotte løfteraket for noen av problemene dine, han er i stand til å gi en varig løsning på alle problemene dine:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *