Blazing Press: Nye protester og uro i amerikanske byer natt til søndag

Black Lives Matter og Antifa sammen med ulike patriotiske militser fortsetter å skape uro og uorden i flere amerikanske byer. Flere demonstranter ble arrestert og mens demonstrantene tok i bruk fyrverkeri og Motlov Cocktails svarte politiet med tåregass og arrestasjoner. Bølgen av uro i forkant av valget har vært nøye planlagt og er finansiert av George Soros og globalistiske krefter som ikke kommer til å akseptere at president Trump får fire år til i Det Hvite Hus. Dersom tingene går etter planen vil volden og uroen bli intensivert i styrke etterhvert som vi nærmer oss tredje november

Roger i Blazing Press følger situasjonen og har på egen YouTube-kanal livestream fra uroen i amerikanske byer. I Portland lå tåken etter tåregass tykt i gatene. Her er bildene fra i natt

Facebook Comments

2 tanker om “Blazing Press: Nye protester og uro i amerikanske byer natt til søndag

 1. Det vi ser idag, det som kanskje vil ende med totalt sammebrudd for den vestlige verden, er antagelig bare et naturlig resultat av utviklingen de siste 60 år.

  Det er med synd som med råte i en konstruksjon. Hvis ingen gjør noe kan den utvikle seg i det skjulte gjennom mange år og når ting endelig begynner å bryte sammen så er alt håp ute. Slik tilfelle var for Israel.

  Den vestlige sivilisasjonens ryggrad og eneste håp har gjennom århundrer vært evangelisk tro. Men de som skulle vært som “salt” i samfunnet har mistet sin kraft.

  De fleste som sier at de representerer evangelisk kristendom idag har gjort dette til en slags teoretisk tilstand som ikke trenger å gi seg utrykk på andre måter enn at man tror på den selv. Predikantene er enten ganske overfladiske, almennreligiøse, eller later som om de fordyper seg i teologiske spørmål. Spørsmål som er urelevante i en slik tid som vi har idag. De snakker skjelden om omvendelse fra synd. De er livredde for å konkretisere hva synd egentlig handler om. For det kan gå utover deres populæritet og inntekter. De forstår at det lett kan gå med dem som det gikk med Jesus da alle vendte seg fra ham. Til slutt flyktet disipplene også. Man kan vel anta at dette var konsekvensen av mange år med tom farisserisk lære.

  I dag er det meste av religiøs virksomhet finnansiert av staten eller drevet som en business. Man snakker og snakker og bruker store resursser på å formiddle alt dette snakket inn i ørene på folk via mange forskjellige digitale løsninger. Og de som hører på alt dette snakket oppfordres til å betale for det. Problemet er bare at dette har så lite å gjøre med det som står i Bibelen. Jeg tror det ville vært bedre om folk rett og slett leste Bibelen selv.

  Da Jesus kom til verden var jødefolket i seg selv menigheten. Men som det står skrevet, de tok ikke imot ham. Jesus, som var ett med Gud, fikk folk til å føle og forstå at de var syndere. Dette skaper reaksjoner. Enten omvender man seg dypt og ekte eller så reagerer man slik som de som steinet Stefanus.

  Noe jeg har lurt mye på er hvordan folk ville reagert idag om noen gikk inn i en tjeneste hvor Den Hellige Ånd virket slik som før i tiden. Muligens ville det bli klart at mange har levd så lenge i grenseland og lefflet så lenge med utydelig kristendom at de har mistet evnen til å omvende seg. Eller kanskje mange har motsatt seg så lenge at de har blitt oppgitt av Gud? Andre ville kanskje være ulver i fåeklær som bare har ett motiv. Skape tilstander som Den Hellige Ånd ikke kan virke i.

  • Veldig god og illustrerende beskrivelse å sammenligne synd med råte i en konstruksjon. For synd er nettopp råttenskap i samfunnskonstruksjonen. Og nå ser vi at samfunnskonstruksjonen kollapser, fordi råten har vart såpass lenge og er blitt så gjennomtrengende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *