Vebjørn Selbekk anmelder TV Visjon Norge og Visjon Norge politianmelder Dagens journalist

Bråk og spetakkel i kristen-media  “Den tidligere kristne avisen “Dagen” har anmeldt Tv Visjon Norge fordi at journalisten til avisa nektet å etterkomme smittevern reglene som gjaldt under Hove stevnet og som er nasjonale regler. I politianmeldelsen av hendelsen, som TV 2 har fått tak i, kommer det frem at vakten truet Dagen-journalisten med at han enten måtte slette bildene eller så ville kameraet hans bli knust, skriver Facebookgruppen “Vi som støtter Visjon Norge.” Konflikten mellom journalisten og vakten skal ha startet da journalisten ønsket å rapportere inne i ett av festivalteltene, men ble nektet inngang. Vakten skal også ha truet med å knuse kameraet, hvis ikke journalisten slettet bildene som var blitt tatt. – Det mest alvorlige ved hendelsen er at en journalist blir truet. Trusler mot journalister er et alvorlig problem og et angrep på demokratiet. Det går en grense, sier Dagen-redaktør Vebjørn Selbekk til TV 2.

Astrid Laurendz var pressekontakt for Visjon Norge under sommercampen på Hove. De har en annen oppfatning av situasjonen som oppstod.
Visjon Norge mener journalisten måtte fjernes med makt ettersom han ikke overholdt smittevern reglene – Vi gav tydelig beskjed til journalisten at det ikke ville være mulig å være til stede i teltene under arrangementet. Dette var grunnet smittevernsituasjonen. Vi hadde begrenset antall deltakere på de ulike arrangementene og der journalisten ønsket å komme inn var forbeholdt for ungdom under tyve år, opplyser Laurendz til TV2. Pastor Jan Aage Torp i Oslokirken skriver dette på Facebook mandag: “Helt nødvendig at TV Visjon Norge og Jan Hanvold politianmelder Dagens journalist. Redaktør Vebjørn Selbekk bløffer i vei. (Jeg leser kun disse avisene når jeg får et varsel på min iphone, og dette visste jeg i tillegg om ?)” skriver Torp. “Korfor er det så masse strid med dagen avisa Dagen? Kalles ei kristen avis,men bør gi andre fred Vebjørn Selbekk. Bruk heller tida du på barnebarnet og fam din enn å sverte Visjon Norge,” skriver en av dem som har kommentert saken. I følge avisen Vårt Land vil Visjon Norge leder Jan Hanvold politianmelde Dagens journalist. Det har i lengre tid vært en omfattende konflikt mellom avisen Dagen og TV Visjon Norge og verken Jan Hanvold eller Levi Jensen vil lengre uttale seg til det støttegruppen “Vi som støtter Visjon Norge” omtaler som “den tidligere kristne” avisen.

Levi Fragell: Håper sakene ender i domstolen

“Jan-Aage Torp støtter her sin samarbeidspartner Jan Hanvolds beslutning om å anmelde en journalist i Dagen til politiet for sine forsøk på å dekke et av Visjon Norges omdiskuterte arrangementer på Sørlandet.
Det er virkelig å håpe at truslene nå ender i domstolen. Med vitner og bred dekning i pressen kan dette bidra til å øke kunnskapen om hva dette miljøet står for,” skriver Levi Fragell på sin egen Facebookside. Levi Fragell som er en kjent kritiker av pinse-karismatiske forsamlinger har flere ganger blitt omtalt som “en gammel grinebiter på full fart til helvete,” av støttespillere av Visjon Norge. Sigmund Voll Ådnøy som selv har hoppet av trosbevegelsen og markert seg som en skarp kritiker av Visjon Norge mener at det må være Jan-Aage Torp som har vært pådriver for politianmeldelse av Dagen. “Ikke akkurat usannsynlig at Pastor Jan-Aage Torp selv har vært pådriver her. Nøret oppunder Hanvolds kraftige forakt for Dagen – og igjen tilrådd den stakkars mediegategutten å gå kraftig til verks etter “angrep” fra Store Stygge Media,” skriver Ådnøy om den pågående konflikten mellom to av landets kristne medieaktører.

2 tanker om “Vebjørn Selbekk anmelder TV Visjon Norge og Visjon Norge politianmelder Dagens journalist

  1. Klart de ikke ville at Norge skulle få se hva visjon Norge gjør. Så skylder de på smittevern, når de ikke følger reglene selv engang.

    Ungdom burde beskyttes mot Jensnsen og hanvold. Jensen burde faktisk beskyttes mot seg selv. Han er en forvirret og forført mann, som igjen villeder andre. Han burde fått hjelp. Hanvold derimot, er en manipulerende pengegrisk kjeltring.

  2. Jeg forsvarer ikke hverken Hanvold eller Selbekk!! Jan Hanvold kunne flytte til USA & kjøpe en bolig like ved Rodney Howard Brown! Hanvold er en ferdig mann i Kristen-Norge! Riktig nok er det ikke alle “Dagen” kritiserer! Man kunne jo lage en tvserie om VISJON NORGE i parodi form, komiserie!

Det er stengt for kommentarer.