Et presserende budskap til Amerika: Mario Murillo ber Guds menighet gjøre seg rede for rystelsen i november

Selv Sid Roth som er vert for programmet «Its supernatural» senser nå at noe stort og ubehagelig vil komme til å skje i Amerika om kort tid. Derfor har den kontroversielle figuren som vanligvis eksponerer sukkersøte budskap om fremgang, velstand og lykke, tatt inn over seg noe av den virkelighet som utspiller seg i det amerikanske samfunnet. Høstens valg er det viktigste noensinne og uroen, volden, opptøyene, splittelsen og plyndringene som utspiller seg i Black Lives Matters navn viser oss at åndsmakter virvler opp en hatsk stemning. Mario Murillo mener seg å ha fått et presserende profetisk budskap om dom over USA, men også om lys i enden av tunnelen.

Hør Mario Murillo`s presserende budskap om hva han mener Gud har vist han om hva som vil skje i november. I sitt budskap maner Murillo kristne til å vende seg bort fra Demokratene og stemme Trump ved valget. Ikke fordi Trump nødvendigvis er en sann kristen, men fordi han er det eneste alternative som har en politikk som forsvarer kristne verdier.. Et aktuelt budskap av Mario Murillo gjennom Sid Roths plattform jeg normalt sett er lite tillitvekkende da den promoterer svært mye ubibelsk og tvilsomt

Facebook Comments

1 tanke om “Et presserende budskap til Amerika: Mario Murillo ber Guds menighet gjøre seg rede for rystelsen i november

  1. Mitt navn er Franklin Trevor og jeg ligger i New York USA. Jeg vil gjerne publisere Guds håndverk for allmennheten. Gud har vært veldig takknemlig for meg og min familie. For 5 måneder siden lette jeg seriøst etter et lån til en verdi av $ 100.000,00 for å kjøpe et hus i USA. Og jeg ble lurt av forskjellige långivere på nettet, men for 2 uker siden så jeg et innlegg om ATM-blanke kort. Jeg tvilte på dette, men bestemte meg for å prøve det ved å kontakte dem via e-postene deres (blankcardatmonline@gmail.com), de svarte med sine retningslinjer for hvordan kortet fungerer. Jeg ble forsikret om at kortet kan ta ut $ 5000 umiddelbart og ble kreditert $ 500 000,00, så jeg ba om en og betalte kjøpsgebyret for å få kortet. 72 timer senere, ble jeg sjokkert da jeg så DHL-agenten i min bolig med en pakke {kort} jeg signerte og gikk inn igjen og bekreftet at kortet fungerer etter at agenten reiste. Dette er ingen tvil fordi jeg har kortet og har brukt kortet. Disse hackerne er basert i utlandet for å hjelpe mennesker med økonomisk frihet !! Kontakt dem i dag på (blankcardatmonline@gmail.com) (Whats-app: +1 470 543 5889) hvis du vil bli rik med dette kortet, håper jeg dette vil hjelpe deg å være økonomisk fri som meg. Takk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *