Vitnesbyrd om hva vaksine-kultens propaganda eller vaksinene gjør med med menneskelige prøvekaniner

Slangen, staven og kransen (Cornaen) som omkranser jordkloden er symbolet til Verdens helse organisasjon. Denne organiasjonen er gitt stor makt og påvirker myndigheter, media og folk over hele kloden. Dem som fremmer Covid-19 vaksinen og forsvarer den som om det er det viktigste av alt, har mange likhetspunkter med medlemmer av religiøse sekter og kulter. De som har tatt vaksinen virker like harde og ugjennomtrengelige som dem som er fanget av religiøse kultgrupper.

Myndighetene ønsker at vi alle skal være forsøksråtter for deres uansvarlige vaksineprogram.  Foto: Bearbeider: Redaksjonelt Marion Federl (lisens)

Enkelte har spurt om hva vaksinen gjør med mennesker rent mentalt. Flere har vitnet å fortalt av dem som har tatt vaksinen ser ut til å være mindre empatiske og at de rett og slett blir aggressive straks de møter motforestillinger fra ikkevaksinerte. Andre igjen opplever at det er kommen en forherdelse eller hardhet over dem som har tatt vaksinen.  Vitnesbyrdet fra kvinnen under syntes å bekrefte noe av dette. Noe  ser ut til å ha skjedd med dem mentalt. De aller fleste medikamenter har bivirkninger, og noen medikamenter har både fysiske og psykiske bivirkninger. Et eksempel er medikamentet Neurontin som opprinnelig ble gitt mot migrene, men ble avslørt som svindel av den norske legen og forskeren Per-Henrik Zahl. En av bivirkningene dette medikamentet som nå pushes på smertepasienter kan gi er  angst, depresjon, fiendtlighet, forvirring og affektlabilitet, nervøsitet, unormalt tankemønster osv. Enkelte har rapportert at de fikk selvmordstanker av medikamentet. Hva slags psykiske bivirninger Covid-19 vaksinene kan gi er ennå ukjent terreng og kanhende det er den massive hjernevasken fra myndigheter og MSM som gjør noe mentalt med dem som dyrker vaksinen. Men fdet ser vi, olk som tidligere var milde og gode av sinn, virker nå harde og forherdede, og ser ikke ut til å tåle at folk takker nei til den potensielt dødelige Covid-19 vaksinen.

Noen blir magnetiske av vaksinen, andre ikke.

9 tanker om “Vitnesbyrd om hva vaksine-kultens propaganda eller vaksinene gjør med med menneskelige prøvekaniner

 1. Hvor er logikken,- om man er redd for corona og velger vaksinasjon, burde man da ikke være beskyttet, og la de uvaksinerte være i fred med sin avgjørelse? Vet det sies at «vaksinene» ikke gir 100% garanti, men at risikoen for covid dropper. Men finnes andre argumenter?

  Det er etter min oppfattelse en ny hardhet i folket,-der mange villig vokter på hverandre. På arbeidsplasser utøves det press der de vaksinerte er de gode og uvaksinerte de onde og egoistiske, hørte senest i dag om ei som ikke ønsket vaksine, men som ikke evnet å stå imot presset. Ber for disse utsatte. Selv kjenner jeg ingen som hittils har endret adferd, men kan godt hende det skjer. Propagandaen om corona i seg selv får i alle fall mange til å skifte karakter.

  14
  1
  • Vel, jeg har mistet noen “venner” på Facebook etter at jeg har skrevet at jeg ikke vil ta vaksinen. Får en del skjellsord. En nabo som er vaksinert har sluttet å hilse. Det er ganske sprøtt å se hvor harde folk er blitt. Det er mulig det bare er tilfeldig, men hele denne vaksinasjonen er ukjent terreng for folk og hva slags virkning har stoffene på sentralnervesystemet?
   Det eneste som vi vet er at enkelte dør av vaksinene og man kan både bli smittet og smitte andre på tross av Covid-19 vaksinene.
   Det kom et budskap i tunger med tydning under et husmøte i fjor. Blant annet ble dette sagt i tydningen:
   Gå, mitt folk, gå inn i dine kammer og lukk dørene efter dig! Skjul dig et lite øieblikk, inntil vreden går over! Jes 26,20
   Vi som lever og tror på Herren, kan være trygg i ham.

   10
   2
  • Hvorfor har Guds fulle rustning en hjelm?
   Jo, fordi hjelmen beskytter hodet, altså sinnet.

   Beskytte sinnet?
   Mot hva da?

   Det som oftest er nevnt i Guds Ord at vi trenge beskyttelse mot, er frykt.

   Hva er vår største og kraftigste beskyttelse mot frykt?

   Er det ikke vissheten om at vi er frelst, gjennom nåde og tro, i Jesu navn?

   Så hvis vi er redd og frykter for et virus, hvor ble det av Gudsfrykten?

   Mvh RJ

   13
   1
 2. Hørres kjent ut. Sinte voksne/eldre familiemedlemmer etter å ha tatt stikket. Vil ikkje eingong innrømme at bivirkninger kan vera bivirkninger (hjerteflimmer og dødsfall)
  Itillegg prøver dei å «omvende» oss som har vore så tydelig i mot.. Kjennes som ein åndelig kamp. 🙏🏻

  12
  2
 3. Covid-19 og påfølgende vaksine er planlagt i mange år. Covid er utvikler i lab. og sluppet på verden med hensikt. Målet var å skape stor frykt i verden slik at flest mulig tar vaksinen. Det er sosial mind control på høyeste nivå. Systemet og vaksinen er demonisk. Den gjøre noe med folk. De som har tatt vaksinen har “ofret ” noe for menneskeheten, og når de treffer på noen som ikke har tatt vaksinen, utvikler det seg hat og en slags misunnelse fra de vaksinerte. Covid-19 og påfølgende vaksinering er en test på menneskeheten for det som skal komme senere. Det vil være mye verre. Det er bare å lese Åpenbaringsboken i Bibelen.

  13
  2
 4. Snart vil jeg miste min inntekt , snart vil jeg miste mitt hjem , snart vil jeg miste min familie , men jeg mister aldri Jesus !
  De kommer til og ta alt fra oss som sier nei , det kommer til å bli ett press uten side stykke og mange vil falle i fra .
  Jeg tror vi står like på dørterskelen til den store trengsel , eller egentlig så er vi rett innenfor , for jeg vil heller dø en å miste min familie , det vil bli en nærmest uutholdelig smerte, men Jesus skal gripe inn, han skal redde meg for jeg vil klynge meg til Jesus og når tiden er inne rykker ham meg opp og ut av denne verden og jeg skal evig være hos ham.

 5. Fordi du har tatt vare på mitt ord om tålmodighet, vil jeg fri deg ut fra den prøvelsens time som kommer over hele verden (Åp. 3,10)

  Tro dette – og tro er full visshet.

  Men uten tro er det umulig å være til behag for Gud, for den som trer frem for Gud, må tro at han er til, og at han lønner dem som søker ham.

  • Slik jeg forstår det, også i forhold til resten av Guds Ord, så betyr ikke det å ta meg bort fra denne prøvelsens time, men å være med meg gjennom.

  • Du kan ikke gjøre om på Guds Ord….

   Det står fri deg UT FRA. Ikke hjelpe deg gjennom. Da hadde Gud skrevet sikkert noe om å holde deg oppe med sin hånd, styrke deg el.l som Han skriver så mange andre ganger. I noen oversettelser står det HOLDE DEG BORTE FRA. Da ER du ikke der. Du er borte.

   2) Det står over HELE jorden. Ikke over Jorunn og alle de kristne.
   Det kommer over HELE jorden, da MÅ det komme over deg også hvis du hadde vært her. Men Han frir deg ut.

   3)Det står for å prøve DEM som bor på jorden. Vi er ikke her.

   4) Jorunn du skriver: “så betyr ikke det å ta meg bort fra denne prøvelsens time, men å være med meg gjennom.” Hva skrev du? Seriøs?
   Jo, det betyr det. Han skal holde oss BORTE.
   Bibelen: “…vil Jeg også holde deg borte fra den prøvelsens time som skal komme over hele verden” -altså motsatt av det du sier. Jeg har meldt en link til deg en annen plass her men regner ikke med du er interessert.

   La du merke til ordet “OGSÅ” ?
   Til og med det skal Han 🙂

Det er stengt for kommentarer.