Vitne: Største valgjuks i USAs historie -opptil 300 000 falske stemmer avlevert i Arizona

Joe Biden vil som “president” ha nøyaktig like mye eller like lite legitimitet som Aleksandr Lukasjenko har i Hviterussland.

Anklagene om valgjuks fortsetter og fortsetter å komme. Noe vitne i videoen under forklarer. Vi har alle begynt å skjønne tegninga. Valgjuks har vært noe demokratene har planlagt lenge, Derfor drev Joe Biden sin valgkamp fra leiligheten sin. Derfor var det ikke viktig om det kom to eller tjue på hans valgkamp-rally. Mens Trump samlet titusener og det var masse energi og glede i valgkampen, var det null glød, null entusiasme og null interesse for Joe Biden.

Derfor var valgjuks og stemmemanipulasjon hele tiden en del av planen. Det kreves ikke så høy IQ for å forstå at valgjuks har vært den aller viktigste brikken i Demokratenes forsøk på å jukse til seg Det Hvite Hus.

7 tanker om “Vitne: Største valgjuks i USAs historie -opptil 300 000 falske stemmer avlevert i Arizona

 1. Og hvor er de 300000 stemmene???
  Kanskje søkelys kan belyse saken og ikke bare komme med propaganda og løgner?

  4
  2
 2. Helt enig! Og jeg skjønner, at det kun er ved å se etter i stemme-maskinene at valgfusk kan bevises. Nå har president Trump fått den beste mannen i USA til å granske dette. Så nå må han få tilgang til disse maskinene, og at ekspertene ser på disse. Men jeg ser jo også, at det stadig kommer flere og flere avsløringer om det omfattende jukset for forskjellig hold, så det står klart for meg, at det bare er snakk om tid, før alle må erkjenne at Donald Trump igjen blir USA sin nye president. De som er ansvarlige for valgfusket må finne seg noe annet å gjøre, og heller bli buret inne i ganske mange år. Det er ikke nødvendig å nevne navn….
  https://www.youtube.com/watch?v=2H9drLj298g&list=UUzixTWL5HR2nvLJ6e7GhHgw&index=44

  1
  3
  • Dette ser ut til å gå den veien mange har antydet. Stadig flere vitnemål legges frem. Jeg tror dette er det mest riggede valg i historien.
   Amerikanerne vil aldri anerkjenne en president som har jukset seg til makten, men media her hjemme vil få megasjokk når de forstår at Donald Trump vant valget når alle falske stemmer er tatt ut av resultatet.

   1
   3
 3. Bevis? Og hvorfor juksa de seg til et mindretall i senatet?

  Hvis dette er sant må titusenvis av mennesker være aktivt involvert. Det skjer ikke uten å etterlate seg massevis sv bevis. Bevis Trump gjengen ikke har presentert i noen av de snart 50 rettssakene som alle har endt med å bli avvist, til og med avvist av trump tilhengere utnevnt av Trump selv som dommer.

  Hvis noe jeg påstår er feil, så hører jeg gjerne nøyaktig hva som er feil og hvorfor. ?

 4. Har dere en gang en klar teori om hvordan det påståtte valgjukset har foregått?

  Er det telleautomatene?

  Er det poststemmer?

  Er det programvaren?

  Skal man bevise valgjuks finnes det jo diverse måter å avsløre der på avhengig av hvilken metode som er brukt.

 5. Justisminister William Barr sier at det ikke er funnet bevis på valgfusk som ville endret valget.

  • Bill Barr har ikke fått med seg det som foreligger av bevis.
   Han uttalte seg for tidlig uten å ha satt seg inn i alle bevis som forelegger. Bill Barr har selv overrakt saken til sumpen han styrer og har fått presentert det hans ukontrollerte underordnede sier.

   I den nesteTrump administrasjonen vil Barr bli sparket.

Det er stengt for kommentarer.