Hvorfor myndighetene stenger ned kirker og menigheter -på tide å stille nødvendige spørsmål

Covid-19 og Coronapandemien har vist seg å være et effektivt redskap for å bringe kirken og Guds røst til taushet. Mange kristne har gjennom det siste året lagt vekk både gudstjenester, forsømt Herrens nattverd og latt det kristne fellesskapet dø. Mens vi i Norge har vært heldige og fremdeles har kunnet hatt møter med diverse begrensninger, har kristne i mange land opplevd stengte kirker i månedvis. De fleste kristne har latt frykten for Covid-19 styre og latt myndighetenes smittevernregler telle mer enn Guds ord.

Den kristne kirke har en lang tradisjon i trosse øvrighetens forbud og regler. Når Cesar nektet kristne å komme sammen i kirker, møttes de hellige i grålysningen i skogen hvor de praktiserte gudstjeneste med nattverd. Under kommunisttiden i Sovjet finnes det utallige vitnesbyrd om hvordan uregistrerte kristne trosset regler og forbud -og fant sammen i hemmelighet i undergrunnskirken. Trusler og fengsel skremte ikke troens helter i Øst -selv om folk som tilhørte de kommunist-godkjente kirkene kritiserte dem for å opererer i strid med Romerbrevet 13 og kravet om lydighet mot øvrigheten. Også i Kina og muslimske land må kristne gjennomgå denne lydighetstesten -men på tross av trusler om fengsel, piskeslag og andre sanksjoner, velger de å bryte reglene fordi det kristne fellesskapet går foran alt. Å være en kristen er en lydighetsøvelse hvor vi velger å lyde Gud mer enn mennesker -og dette betyr i praksis sivil ulydighet og i noen tilfeller brudd på ulike lands straffelover.

Covid-19 -det effektive redskap for den nye verdensorden og the great resett

Mens relativt oppadgående kristne hadde reagert dersom myndighetene uten grunn hadde innført forbud mot gudstjenester og møter fordi de åpent var kristendomsfiendlige -har denne verdens fyrste nå funnet en annen og betydelig mer effektiv måte. Nemlig Covid-19 og smittevern-regler. Gjennom en kombinasjon av frykt for høye SMITTETALL -og gamblingen på at kristne lydig lar seg kue og med dårlig teologisk veiledning er villig til å underkaste seg fullstendig absurde Corona-regler, har denne verdens fyrste funnet ut at kirkens røst lett lar seg bringe til taushet. Riktignok aksepterer han ennå at kristne kan streame sine gudstjenester på sosiale plattformer, men utallige eksempler på personer som er blitt brakt til taushet og sensurert av de ulike sosiale plattformene -viser oss hvor lett det er for de som bestemmer og kunne stenge ned også den muligheten. Dermed kan en blanding av Covid-19 hysteri, sensur og feilaktig fortolkning av Romerbrevet 13 bli en miks som bringer evangeliet til taushet.

Og det er nettopp det som er målet. Den globalistiske eliten med sine bærekraftsmål, med sine drømmer om “The Great Reset” og opprettelsen av det kommende antikristelige verdenssystemet -vet at Guds folk ikke vil applaudere, men gjennom å kurse oss i blind lydighet av redsel for et lite dødelig virus, har de tatt lærdom og vet utmerket godt hvor lett kristenfolket lar seg lede til å trosse Guds Ord. Så langt har Covid-19 i mange land i Vesten ført til forbud mot gudstenester, forbud mot husfellesskap dersom det er mer enn 8-10 samlet. Vi har sett bilder av hvordan politi har grepet inn og stengt ned gudstjenester fra Storbritannia, vi har sett bilder av kristne som står og lovsynger bli arrestert i USA. Det er rystende at kristne i Norge sover så tungt at de ikke reagerer. Den langvarige nedstengningen av kristen virksomhet rammer ikke bare de troendes mulighet til å komme sammen, men den har også rammet hardt menighetenes inntekter, misjonsarbeid og kristent nødhjelparbeid. Siden svært mye av inntekten til disse kommer fra kollekt og gaver tatt opp i møter og gudstjenester, har lockdowns av kirker og stengte kirkedører ført til at både misjonsarbeid og nødhjelpsarbeid er blitt skadelidende.

 

Facebook Comments

11 tanker om “Hvorfor myndighetene stenger ned kirker og menigheter -på tide å stille nødvendige spørsmål

 1. Erna kan gå å gjemme seg i kjelleren. Hun skal egentlig drite i hvem jeg har besøk i mitt private hjem. Denne løgner regjeringen styres av satanistene hos NWO. Disse fascistene har diktet opp en pandemi i sammarbeid med sine likesinnede fascister i Beijing. Det har aldri vært en pandemi. Folk blir syk av influensa og forkjølelse og de som angivelig dør av covid hadde dødd uansett. Du kan ta en hvilken som helst smittsom sykdom å kalle det for en pandemi. Lage statistikk på døde og smittede for så å lyve til befolkningen ved å skremme dem til lydighet.

  1
  1
  • Enig.
   Lurer på hvo mye Erna & co vet egentlig…
   Tror hun virkelig på dette dugnadsvrøvlet undrer jeg. Folk flest rundt meg gjør det og jeg har sluttet å si noe. Folker virkelig ute på viddene altså. Noen som kjenner menigheter som tenker selv lenger? Jeg må gjenta her at jeg observerer flere ufrelste som tenker som meg om coronaen enn de kristne.

  • Og du, Bjørn, burde gått og gravd deg ned i skam. Din skinnhellighet er lite å være stolt over.

 2. Det som jeg synes er trist i disse tider er alle «profetene» som står fram med sine løgnprofetier og forteller hvem som vinner presidentvalget i USA bl.a Det er en stor og skammelig handling å lyve på den måten. En som har slike sendinger på YouTube er Sid Roth, de fleste serverer «Bullshit»

  • Diktatorer bestemmer ikke over meg. Selv med politimakt. Jeg skal i et selskap helt uten maske og en meters avstand. På nyttårsaften blir det sannsynligvis langt flere.

   Det finnes ingen vitenskap blantt disse gestapistiske ryggmargsreflksene, og det forholder jeg meg til.
   Kiss my ass.

  • Jeg skal heller ikke holde avstand.
   Erna sa tidligere at vi måtte ha en plan B.
   Den er på 20 gjester, og bordet er lite. Erna har nok en ansatt som leste det jeg skrev. Legger derfor til at Jesus kommer snart, er du rede?

 3. Jeg håper virkelig at kristenfolket ser hva slags lureri de er utsatt for.
  Covid-19 er ikke verrre enn en vanlig influensa og myndighetene misbruker Covid for en spesiell hensikt.
  Antikrist systemet blir nå tredt nedover hodet på oss, og det er kun jomfuer med olje på sine lamper som har lys til å se.
  Derfor er det så mange kristne som virrer rundt i mørke uten åndens lys over tiden.
  Jeg vil berømme Rune som stadig forsøker å vekke oppmerksomhet omkring hva Corona er og at vi nærmer oss den store dagen.

  3
  1
  • Jeg opplever det som liten vits å komme inn på mine meninger ang. corona til mange kristne snart. Det er mange ganger ikke forskjell på dem og ufrelste engang! Møter ufrelste som er mer våkne enn dem!
   Jeg er sjokkert over hvor mange som sover rundt meg. Jeg forstår ikke at når de har Den Hellige Ånd så må de jo se hva som skjer! Har forberedt meg nå på at resten av mitt liv kan bli ensomt her på jord 🙂 Men det skal jeg klare. Jeg har Jesus tett ved min side. Er glad for Kjell og dere andre her inne som ikke sover. Kjell står virkelig på.

  • Agenda 2030 brer om seg. Kontroll over folket er saken. COVID-19 er verktøyet de bruker. Skamløse er de og at de mangler sunt folkevett beviser de ved å sløse bort 25 milliarder på å fange opp plantenæringen CO2 for å pumpe den ned i havbunnen. Tenk, en sporgass som er nødvendig for alt liv på jorda og som det bare er 0.4 promille av i atmosfæren.

  • C Certificat
   O Of
   V Vaccination blir din
   ID

   Uten ID; ikke kjøpe mat, strøm, fly, gå på treningssenter, få legehjelp, ta lappen eller komme innenfor menighet og kirkeveggene. Eller velkommen i bank.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *