Slik konkluderer Dr Steve Turley på gårsdagens avsløringer og vitneforklaringer om massivt valgjuks

Påstandene om omfattende valgjuks fortsetter å komme frem i form av vitnemål under den siste høring. I følge enkelte av våre lesere er enhver påstand om valgjuks “løgn” og enkelte er så skråsikker på at dette er løgn at enhver linje som skrives om at Biden og co kan ha jukset i valget blir stemplet som løgn av individ som virker ute av stand enn å tro det som serveres av sosialpornografi medier som VG og Dagbladet. VG har forlengst tapt all sin troverdighet som seriøst nyhetsmedium, noe Torodd Fuglesteg avslørte for oss alle i 2008. Også Giskesaken og tidligere oppslagene om Tore Tønne som førte til at mannen tok sitt eget liv, forteller hva slags nivå disse mediehus befinner seg på. Men nok om det

Her oppsummmer Dr Steve Turley gårsdagens høring om valgjuks i Amerika. Valgjukset er nå så tydelig at det er grunn til å stille spørsmål ved valgets intergritet.

3 tanker om “Slik konkluderer Dr Steve Turley på gårsdagens avsløringer og vitneforklaringer om massivt valgjuks

 1. Medienes ekstreme demonisering av Tønne var nok styrt av politikere som ønsket ham vekk. Det avslørende var at medieterroren ikke fikk konsekvenser for noen. Mye likt det vi ser i USA.

  Det de ikke forstår de som stoler blindt på mediene er at når kriminaliteten styres ovenifra så blir det akkurat som når CIA brukte Christoffer Steels søpplerapport for å få en godkjenning for overvåkning av Trump og hans medarbeidere fra DOJ. Da de ikke greide å felle ham på noe gikk de til angrep på andre uskyldige i stedet. Som f. eks Flynn. Korrupte tjenestemenn innsatt av Obama kan gjøre hva de vil.

  Når kriminaliteten skal etterforskes lager de ansvarlige en kaffkaprosess mens mediene hele tiden lyve så det lyser. Etter en tid har alle blitt så påvirket av løgn at når sannheten kommer for dagen så betyr den mindre enn alle de falske anklagene. Som Muller sa, Trump var ikke frikjent fordi han ikke kunne bevise at han ikke hadde gjort noe de ikke en gang kunne sannsynliggjøre at han hadde gjort.

  Og de ansvarlige bak den kriminelle prosessen med å anklage Trump for å samarbeid med russerne blir selvsagt kreditert i ettertid. De blir f. eks hanket inn som “ekspertkommentatorer” i mediene.

  Systemet er så råttent at man må være svært blind for ikke å se det. Men mange er helt blinde. Og når korrupte dommere og politikere nå gjør absolutt alt de kan for at ingen skal kunne etterforske Smarmatic og Dominian så er selvsagt dette fordi alle må forstå at de er “helt uskyldige”. Når CIA snur ryggen til hundrevis av sterke indisier på valgsvindel så er ikke dette andeledes enn den kriminaliteten vi har sett tidligere.

  Det amerikanske demokratiet har en stor svakhet. En svakhet som ingen kunne tenke seg at skulle få noen betydning. Og det er at de som etterforsker, anklager og dømmer har stor grad av imunitet. Ødeleggelsen av Anderson Consulting var et eksempel på dette. Når rettsystemet har blitt gjennomkorrupt så er det lite håp. Og når mediene og mange av politikerne spiller på lag med dette så kan man spørre seg om det er noe håp i det hele tatt.

Det er stengt for kommentarer.