Kommentar: Vil aldri bli en legitim president -anklager om juks vil alltid komme til å henge ved en eventuell Harris/Biden adminstrasjonen

Påstandene om omfattende valg og stemmejuks ved høstens presidentvalg vil for alltid komme til å henge ved Joe Biden. Omkring halvparten av amerikanske velgere er overbevist om at omfattende stemmejuks har funnet sted, og disse vil aldri komme til å slå seg til ro med en eventuell Biden administrasjon. Mistanken om at Biden og demokratene har jukset seg til denne valgseieren vil for alltid komme til å henge ved Joe Biden, selv om president Trumps forsøk på å omgjøre valgresultatet skulle mislykkes.

Biden og Kamala Harris vil for alltid gå over i historien som de som jukset seg til president og visepresident-embedet. Blant millioner på millioner av amerikanere vil en eventuell Biden/Harris adminstrasjon mangle all legitimitet fordi velgerne er mer enn overbevist om at valget var rigget. Et voksende antall vitnemål, analyser av stemmene og mistanker om at Dominion Voter Systems programvare har vært manipulert for å hjelpe Biden til seier, gir oss god grunn til å kunne fastslå at en eventuell Biden/Harris administrasjon ikke er legitimt valgt av et flertall av velgerne. De to høringene om valgjuks som har vært avholdt i Pennsylvania og Arizona gjør at det er berretiget tvil om hvorvidt Joe Bidens valgseier er basert på omfattende juks. Mistanken om at demokratene faktisk har stjålet Trumps valgseier er mer enn berretiget og nettopp derfor vil Joe Biden og Kamala Harris aldri være i stand til å samle nasjonen. Mistanken om at valget er rigget burde føre til grundig gjennomgang av hver eneste stemme avgitt under årets valg. Representanter for begge politiske leirer burde også få anledning til å gjennomgå hver enkelt stemme i de omstridte vippestatene hvor valgjuks kan ha påvirket utfallet av valget. Et viktig folkekrav et at alle lovlige stemmer blir tellet, og alle falske stemmer må forkastes. En grundig gjennomgang av stemmene i vippestatene vil komme til å vise at det egentlig har vært et valgskred for Trump. En korrupt Joe Biden og korrupte demokrater har jukset stort under årets valg, og Joe Biden vil ha nøyaktig like mye eller like lite  legitimitet som president Lukasjenko i Hviterussland. Dersom Joe Biden på tross av alt dette skulle klare å jukse seg helt frem til Det Hvite Hus, må amerikanske patrioter ta til gatene i protest. Alle kort må på bordet, alle stener må bli snudd -for å bekrefte eller avkrefte påstandene om valgjuks og stemmemanipulering. Alle parter er tjent med en grundig og åpen gjennomgang og begge politiske sider burde hylle Rudy Guiliani for hans vilje til å komme til bunns i dette. Inntil det har skjedd vil en eventuell Joe Biden og Kamala Harris administrasjon være ribbet for legitimitet.

Facebook Comments

19 tanker om “Kommentar: Vil aldri bli en legitim president -anklager om juks vil alltid komme til å henge ved en eventuell Harris/Biden adminstrasjonen

 1. Jeg tror dette er en analyse som står seg. De fleste amerikanere tror ikke noe på valgresultatet og vet at dette er bløff og juks.
  Om Biden skulle klare å lure seg inn i det hvite hus, vil ca 80 0000 000 amerikanere likevel ikke anse ham som en lovlig valgt president.
  De vil anse Biden og Harris som kriminelle kjeltringer som gjennom juks og manipulasjon av stemmene har lurt seg til makten på bekostning av velgernes ønsker. For disse vil Biden ikke ha tillit eller legitimitet og han vil splitte nasjonen ytterligere.

  Joe Biden vil være kommunist-Kinas forlengede arm og med tanke på at han fikk hjelp både fra fremmede makter, fra venstresidens massemedia og fra Twitter, Facebook og Google er det intet som indikerer at velgerne vil slå seg til ro med et forfusket valgresultat. Selv Fox News er i ferd med å tape store skarer av seere på grunn av ensidige og partisk rapportering.

 2. Hvis det noe som gjør at Søkelys begynner å framstå som useriøst, er at redaktøren ikke blokkerer kverulerende nolduser som Birger Nilsen, Roperid og Bernt. (Godt mulig det er samme mann som står bak alle nickene). Jeg har ennå til gode å lese noe konstruktivt fra disse frekke, nedlatende bråkmakerne. De er bare ute etter å lage kvalm og være ekkel. De viser virkelig hvilken ånd de er av. Jeg mener det går en grense på hvor mye useriøst tøv og svada enkelte skal få servere, og oppfordrer redaktøren til enten å blokkere de eller legge inn en blokkeringsfunksjon for leserne hvis det er mulig, så jeg slipper å lese vrøvlet deres. Idioter provoserer meg.

  • Ja, Gud bedre om du skulle høre noe annet enn ditt eget ekko…

   Litt artig av de som mener det er brudd på ytringsfriheten for Private selskaper (YouTube, Facebook, Twitter) å bestemme hva som skal publiseres på deres egne plattformer. ?

  • Roperid:
   Jeg snakker ikke om å gjøre om Søkelys eller noe som helst annet forum til et ekkokammer. Jeg snakker om modenhet. Å være voksen. Saklig. Imøtegå argumenter med relevante motargumenter. Komme med fornuftige og rasjonelle vinklinger. Les diskursteoriene til f.eks Michel Foucault eller Jurgen Habermas, og lær deg litt om argumentasjon og regler for argumentasjonen for å nå fram med et budskap. Ikke bare måke dritt i form av løgnpåstander og annet tøv. Men utfra det du har lirt av deg tidligere, forventer jeg absolutt ikke at du har innsikt i din egen argumentasjonsteknikk eller forstår hva jeg mener. Jeg anbefaler deg å finne et forum der du finner debattanter med ditt eget modenhetsnivå. Jeg vil tro at du vil trives bedre der.

  • Eksempel på løgn, eller annen ufin oppførsel?

   Jeg stiller stort sett bare saklige spørsmål/fremmer edruelig faktal og får de stort sett aldri besvart ?‍♂️

   Men må innrømme Focault var en interessant refferanse. Får meg til å lure på hvor godt du egentlig kjenner til Focault. Burdte ikke være en refferanse du ønsker å identifisere deg med.

  • For du tenker på Michel Foucault, medlem av kommunistpartiet, hiv-smittet, homofil og pioner i LHBT- bevegelsen som eksperimenterte med stoffer som LSD?

  • Hei Spiff. Det er dessverre ikke så lett å blokkere eller utestenge noen.
   Jeg kan selvfølgelig “bannlyse” deres navn eller enkeltstående ord som gjør at kommentarer som inneholder bestemte navn eller ord ikke blir publisert.
   Det har vært forsøkt tidligere, og resultatet har vært at nye nicknavn har dukket opp.
   Når det blåste som værst under debattene med Christensen og horebukksaken gjorde jeg det slik at navnene til Christensens barn ikke kunne publiseres.
   Også navnene til det paret som støttet JKC i den saken ble beskyttet i den grad at kommentarer som inneholdt disse navn ikke ble publisert.
   Problemet blir som sagt at folk bytter nick.
   En annen mulighet er å blokkere bestemte IP adresser fra å kommentere.
   Det som da skjer er at de som ønsker å kjefte og skjelle ut, bruker tjenester som skjuler deres egentlige IP og låner IP adresser fra millioner av brukere som er tilknyttet eksempelvis Tor eller tilsvarende tjenester. Dermed kan de i prinsippet få en ny IP hver eneste gang de logger seg på.
   Dette betyr at om jeg blokkerer en IP så vil de neste gang komme inn fra en annen IP adresse.

   Jeg tenker slik selv om jeg tydeligvis både er holocaust fornekter, ABB tilhenger, rasist, gal, løgner osv osv -i følge enkelte av dem som legger igjen spydige og hånlige kommentarer. Det beste er å overse og ikke la slike provosere.

   Vi spiller på bortebane og er ikke et menighetsmøte.
   Det vil alltid finnes noen som er frekke og spydige av hjertet, og her får de demonstrert hva som bor i hjertet.
   Det beste vi kan gjøre er å neglisjerer, men be for disse om å fatte et annet sinn.
   Det er mye motstand å oppleve, og jeg har en følelse av at det stadig vil bli verre siden Skriften forteller at det vil komme spottere i den siste tid.
   Det vil komme en tid der folk vil spytte på oss. Vår kjære frelser ble spyttet på av mobben -og det å spytte på noen er å vise den ytterste form for forakt.
   Min oppfordring er: Be for dem som spotter og er frekke.
   Det er vanskelig å utestenge noen med dette kommentarsystemet som har sine svakheter.
   Løsningen er å la Facebook være den eneste kommentarmuligheten

  • Roperid
   Igjen et eksempel på at du ikke evner å skille snørr og bart. Hva har Foucaults privatliv med hans akademiske/filosofiske karrière å gjøre? Fyren hadde mange gode poenger hva angår debatt. Eller mener du det er umulig å være akademiker når man er kommunist, homofil og rusmisbruker?

  • Søkelys:
   Ser de tekniske problemene med å blokkere. Måtte bare blåse ut litt. Dumhet og nedrighet provoserer meg, og jeg har såpass lang erfaring som ansatt i psykiatrien, at jeg vet at disse personene ikke skammer seg eller er flau, men tvertimot er stolt av sin dårskap. Tragisk nok.

  • Spiff:

   Absolutt ingenting. Bare positivt overrasket over din evne til å skille sak og person. Syns det var spennende å høre at du ikke er fullstendig endimensjonal.

   Ingenting er mer inspirerende enn mennesker som ikke passer inn i mine fordommer.

 3. Skjønner jo at du stadig lyver Bernt.
  De aller fleste her inne ser jo igjen og igjen at du sprer løgn og merkelige konspirasjonsteorier.
  Jeg leser deg dithen at du avviser at Trump velgerne mener at Biden og demokratene har rigget valget.
  Du er enten uvitende eller lever i en form for virkelighetsfornektelse.
  Vi har i USA gjennomgått et omstridt valg som er befengt med massiv mistro fra mangfoldige millioner velgere. Valgjuks og stemmemanipulering har skjedd i stor skala og dette vet amerikanere som har fått mer enn nok av MSMs fake nyheter.

  Stop the Steal bevegelsen ser ut til å vokse og vokse og folk som får høre vitnemål og sett de dataanlyser av valget som blir lagt frem, blir rystet og rasende. Å fornekte dette gjør deg til en Holocaust fornekter av verste slag. Søkelys derimot har stått støtt på støtten til Israel, det jødiske folk og vi er ufravikelig en venn av Israel. Den samme kjælighet til Guds utvalgte folk har Trump supportere som i Donald Trump har fått en president som gjør nøyaktig hva han sa han skulle gjøre.
  La meg avslutte: Alle som gjengir det faktum at Trump velgerne bestrider jukseresultatet blir i din vesle verden “Megaløgnere”.

  Siden du hater så mye Bernt, må det jo være Guds profetiske plan med Israel og verden du avskyr og kaller løgn. Du virker veldig preget av TDS mot alle oss som støtter presidenten for hva han har gjort for Israel og hans kamp mot kristendomsfofølgelse.
  Videre er Trump pro-life og står nærmere kristne enn det noen annen president har gjort de siste 50 årene.

 4. Kan du et eneste direkte bevis? En slik konspirasjon må ha involvert titusenvis av menneskers aktive deltagelse og MÅ ha etterlatt seg massevis av direkte bevis?

  Og hvorfor blir da disse søksmålene avvist av konservative dommere som er Trump tilhengere og utnevnt av Trump selv?

  Hvorfor jukset de til seg et mindretall i senatet?

  Hvorfor sier guvernører som er beinharde Trump støttespillere at valget har vært trygt og rettferdig?

  Jeg har heller aldri noen gang i historien hørt om at valgjuks er blitt utført av opposisjonen?

 5. Kjell Andersen; ÅRETS LØGNER?

  Du må være klar over at etter at du de, siste ukene har servert minst 250 løgner og ville konspirasjonsteorier, er det aldri noen som vil ta deg på alvor igjen.

  Javslutter mitt engasjement på dette latterlige nettstedet, som beviselig drives av en megaløgner.
  Hilsen Birger

  • Takk for at DU ikke er en løgner Birger. Vi stoler derfor helt på deg når du nå offentlig har lovt å ikke skrive mer på Søkelys. Jamen godt det finnes ærlige mennesker som deg Birger. Og det betyr selvsagt at skriving under andre nickname heller ikke kommer. :=)

  • Slik Søkelys driver på kan det like gjerne være Kjell Andersen selv, eller en nær venn av han som skriver mot seg selv for å skape interesse og høste medlidenhet og sympati.

   1
   1
 6. Biden president?
  Ha Ha
  Det eneste den klovnen er i stand til å utrette er juks og svindel.
  Halve Amerika vet at det har pågått omfattende valgfusk.
  Det er ikke lenger demokrater mot republikanere.
  Nå er det folket mot korrupte folkevalgte av begge politiske leire.
  Det er folket mot sumpen. Det er folket mot ledere som er kjøpt og betalt.
  Dette er hvorfor folk stemte på Trump. Ja til folket og nei til den dype stat som kontrollerer både demokrater og karrierepolitikere fra republikanerne.

  3
  2
  • Det et interessant hvordan alle stadig hevder å representere «folket» og folkemeningen i en form som ekskluderer flertallet i befolkningen fra å være en del av dette «folket».

   Selv har jeg mine meninger, men jeg påstår aldri at de er «folkets» vilje. (Da må de i tilfellet ihvertfall ha noe sånt som 80% oppslutning om saken.)

   At Biden og Trump et kjøpte og betalte politikere er jeg helt enig i! Men ikke på den måten du gjør. Jeg mener de simpelthen er kjøpt gjennom valgkamp bidragene de har motatt.

   Men hvis halve folket vet det er begått valgjuks, kan du vise meg BEVISENE? En slik påstått konspirasjon må ha involvert titusenvis av menneskers aktive deltagelse og etterlatt seg massevis av spor og bevis.

   Og hvorfor juksa da Biden til seg et mindretall i Senatet?

 7. Ingen bestrider uregelmessigheter i et valg med 150 000 000 mennesker. Men Trumps konspirasjon om godt planlagt og gjennomført juks på bred front og fortellingen om den dype staten, er utslag av Trumps selvglorifisering. Han lager myter og sår tvil, slik han har skapt splid, for å splitte og dermed herske. Trump nekter å godta tap, stort eller lite. Han kjenner språkets makt og klistrer etiketter som “valgjuks” , “ulovlige stemmer”, “ulovlig president”, “den egentlig seierherren” og så videre over øynene på sine tilhengere. Da er det ikke merkeligst QAnon og kristenkonservative snubler videre.

  4
  2
 8. Hvorfor «jukset» de seg da til et mindretall i senatet? ?

  Men jeg trur du har rett og jeg tror det er selve hensikten med dette sirkuset.

  Men burdte ikke det viktige her være sannheten?

  Jeg syns alle bevis bør fra, i lyset, men hittill har ikke Trump gjengen klart å presentere noen i noen av de snart 50 rettssakene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *