Live event Offentlig høring for lovgivere i Arizona i forbindelse med valgjuks-anklagene under årets presidentvalg

Følg høringen om påstått valgjuks fra Arizona fra klokken 16

Facebook Comments

12 tanker om “Live event Offentlig høring for lovgivere i Arizona i forbindelse med valgjuks-anklagene under årets presidentvalg

 1. 30/11/2020, kl. 18:21 sa Åsta Halmberget:

  FORSLAG

  JEG FORESLÅR FOR KJELL ANDERSEN Å AVSKJÆRE NETT-TROLLENE SOM ØDELEGGER FOR DENNE NETTAVISEN. DET FINNES MANGE MULIGHETER FOR DETTE. GJØR MAN IKKE DET SNART KLARER INNTRENGERNE Å ØDELEGGE ALT FOR SØKENDE MENNESKER SOM ØNSKER Å FINNE TRØST BLANT KRISTNE. DE SOM SPAMMER HER INNE ER HER BARE FOR Å ØDELEGGE FOLKS TRO. VIL DU DET DA KJELL

  Hmmm…
  Hvis noen skal avskjæres så må de idenifiseres. Og nesten alle de som identifiserer folk på nettet deler slik informasjonen på det åpne markedet. Det begynner å bli slik i Norge også at det kan være skummelt å tilkjennegi at man tror på Bibelen eller bare lurer på hva kristendom er. Noe jeg synes alle nett-trollene illustrerer. Det man skriver idag kan bli brukt mot en om noen år.

  Tydelige historisk trekk som burde være interessante er at jo mer motstand troende opplever jo større kan man annta at åndskampen er. Åndskamp er vel noe som oppstår når det skjer noe i den åndelige verden.

  I kristne samfunn vokser ofte når motstanden øker. Ingen motstand tyder gjerne på lite ånd blandt de kristne. Og nesten alltid når kristne samfunn går i oppløsning så skjer det innenifra. Gjerne ved at man ser gjennom fingrene med synd. Og det er det mye av idag.

  • Jeg er personlig av den mening at en åpen nettside er som å operere på motstandernes banehalvdel.
   Det å bli utsatt for spydighetre, spott og hån, er jo ikke nytt for kristne. Nett-troll er kommet for å bli mediabildet.
   Jeg har stadfestet at mange av disse “troll” angriper meg personlig for det jeg skriver, og jeg kjenner mitt liv og min fortid nok og vet hvor jeg står og tror klippefast på.
   De verdier Søkelys gjennom å støtte Trump motstår, er den økende antisemittiske vi har sett i det demokratiske partiet. Den åpenbare uvilje til å reise flagg for det ufødte liv..
   Det hatet vi ser og møter nå, burde ikke skremme folk fra å svare.
   Har du Kristus i hjertet som Herre og frelser -da kan hatefulle ord fra nettroll ikke skade deg. Som kristne kjenner vi djevelens motiv.
   Han sender ut sine tjenere for å hetse og ødelegge.
   Det vi trenger er debatt og ikke spydighet fra mennesker som tror de gjør Gud eller seg selv en tjeneste. Jeg får bare tåle de absurde påstander enkelte lirer av seg.

   Ikke la det gå inn på deg, for alle disse nett-troll viser iss at Kristis komner snart tilbake..

  • Kanskje er det Kjell Andersen som selv skriver disse “nett-troll”-innleggene for å øke interessen for siden hans og gi ham medlidenhet og sympati fra følsomme “krisne”.

 2. FORSLAG

  JEG FORESLÅR FOR KJELL ANDERSEN Å AVSKJÆRE NETT-TROLLENE SOM ØDELEGGER FOR DENNE NETTAVISEN. DET FINNES MANGE MULIGHETER FOR DETTE. GJØR MAN IKKE DET SNART KLARER INNTRENGERNE Å ØDELEGGE ALT FOR SØKENDE MENNESKER SOM ØNSKER Å FINNE TRØST BLANT KRISTNE. DE SOM SPAMMER HER INNE ER HER BARE FOR Å ØDELEGGE FOLKS TRO. VIL DU DET DA KJELL?

  4
  1
  • Jeg er helt enig med deg, hvorfor skal disse trollene få lov å herje her inne , la dette bli ett reint forum for kristne og søkende , det finnes nok av andre plasser disse nett trollene kan utfolde seg på og spy ut sin stygge person angreps ytringer , søkelys trenger ikke disse.

   Bra at du tar opp dette Åsta, har egentlig tenkt det samme selv en stund.

   1
   2
  • Et forum der forumeier lyver og herjer i satanisk stil er ikke et kristent forum.
   Man må være blind og åndssvak for ikke å forstå at trosser man de ti bud, trosser man gud. Da tjener man satan selv. Og det er det Rune Lye og forumeier gjør.

   Det er ikke kristent å lyve som du og forumeier gjør, Rune Lye.

   Men for all del, hvis dere løgnere vil ha deres eget forum til å lyve og synde i, velbekomme. Men ikke kall dere selv kristne da det er blasfemi og løgn.

   4
   1
  • Men her er noe for Rune og Åsta som de kan støtte med lommebok og Vips:

   Når det gjelder Unibuss oppsigelsen, vil Jan Kåre Christensen nå få store utgifter. Utgifter i hundre tusen kroners klassen.

   Søkelys, Åsta, Rune, Hannah, Z, Arnt og andre har støttet og oppildnet Jan Kåre til å skrive mer i sin blogg om saken og å ikke bøye av ovenfor Unibuss. Noe som nå har gitt han et stort økonomisk tap.

   Hvis dere alle er så djerve og opptatt av at Jan Kåre kan få spille radio på sin buss, burde disse grave dypt i sine lommer og gi Jan Kåre betydelig økonomisk støtte.
   Gjerne et fem sifret beløp hver.

   Og Søkelys burde starte innsamling og eller kronerulling for Jan Kåre Christensen.

   2
   1
  • Til Bernt, vil sterkt anbefale deg å søke hjelp , du virker å være en plaget person , kanskje bra att du slipper til her inne , kanskje det kan hjelpe deg å få mer innsikt i deg selv , men tror virkelig du kunne trengt å snakke med noen .

   Når det gjelder mitt Guds forhold , så er jeg trygg i Jesus , dine anklager Bernt er demoniske .

 3. Er det en ekte høring denne gangen, eller er det som sist Søkelys skrev om en «senatshøring» hvor det i virkeligheten bare var et PR stunt på et hotell med bare inviterte Trump supportere?

  1
  2
  • Arizona har nettopp godkjent valget og alle valgmennene deres går til Joe Biden. Det som forventet, men nå er det ett hundre prosent sikkert.
   Det er bare Wisconsin igjen av vippe statene som mangler den ene prosenten for å godkjenne valget. Det er en ren formalitet og der også går valgmennene til Joe Biden.

   Så får Trump hirden bare lyve videre. Men fakta er fakta og de ti bud er de ti bud.

   4
   2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *