Kristne i Canada reiser seg for å protestere mot Covid-19 lockdowns av kirker og menigheter

Også i Canada har Jesu Kristi kirke begynt å reise seg og protesterer mot myndighetenes nedstengning av kirker og gudstjenester. Stadig flere av Guds folk er begynt å våkne opp og reagere på at kristne under påskudd av “smittevern” og Covid-19 faktisk blir nektet å komme sammen slik Guds Ord oppforder til. Kristne i den vestlige verden har omsider begynt å forstå at Jesu navn står over Covid-19 og at frykt for Guds Ord og Guds befalinger står over myndigheters smittevern-forskrifter.

Kristne som trosser myndighetenes Corona-forskrifter og begynner å stå opp mot tyranniet som har reist seg i forbindelse med Corona-hysteriet, har så langt vært en mangelvare. De fleste troende har lydig latt seg knuge ned og avlyst gudstjenester og kristne samlinger, på grunn av frykt for myndighetenes Corona-regler. Mens den første kristne kirke stod overfor spørsmålet om Jesus eller Cesar er Herre, -står kristenfolket nå overfor et lignende dilemma. Er det Jesus Kristus og Hans ord som er Herre, eller er det politiske myndigheter som innfører forbud mot å samles til feiring av Herrens nattverd, dåp og forkynnelse av Ordet. Også i Norge er det svært sterke restriksjoner på kristen virksomhet -og mange forsamlinger holder stengt. Andre igjen låser døra for å hindre at det blir for mange troende i lokalet, av frykt for at myndighetene vil slå hardt ned på det. Mens amerikanske og canadiske kristne står fast på at gudstjenester og møter er essensielle -har mange her i Norge tatt del i Covid-19 dugnaden og slikt signalisert at menighetssamlinger og gudstjenester er uviktige.

 

Facebook Comments

16 tanker om “Kristne i Canada reiser seg for å protestere mot Covid-19 lockdowns av kirker og menigheter

 1. Jeg ser, Bjørn, at du er STOR i ORD. Du hadde gjort KLOKT, om du hadde lest gjennom Salomos ordspråk og Forkynneren. Det står MYE om deg der, som du hadde hatt godt av å ta til deg. Men selvfølgelig. Det er med deg som med dåren: “overmodig og trygg.”

 2. Covid 19 situasjonen er meget merkverdig, på flere måter.

  Det er nesten så den norske befolkning jubler over de strenge tiltakene, jo strengere tiltak jo mer jubler folk. Om nordmenn måtte gå i fangeleir på grunn av Covid 19 hadde de sikkert jublet enda mer.
  Det virker som nordmenn for første gang på lenge føler seg betydningsfull. Ja, Covid 19 har ført til at folk føler seg viktig for noe som er mye større enn dem selv. På mange måter illustrerer Covid 19 og tiltakene hvor meningsløse hverdager flesteparten av nordmenn har.

  Men å ødelegge Norge for en slags influensa overgår de fleste proposjoner av unødvendig maktbruk. Mange flere liv ødelegges ved tiltakene enn av selve Covid 19.

  Måtte de regjerende myndigheter miste all makt, og demokratiske norgesvennlige krefter overta styringen.

  2
  1
 3. I store deler av verden som har midre saueflokk mentalitet enn Norge så har folk mistet all tillit til helsemyndigheter, media og myndigheter generelt grunnet alle løgn og propaganda i forbindelse med Kina influensaen. Mange steder i verden er det store protester, men her hjemme ser det ut til at 99 prosent av befolkningen, inklusiv religiøse, lydig og ukritisk gjør som myndighetene forlanger.
  Enkelte misbruker også Romerbrevet kapittel 13 for å snekre seg noen dogmer for å underkaste seg den nye verdensorden.

  • Gud signe disse flotte troende som begynner å reise seg mot antikrist-systemet. Endelig noen kristne som står opp og setter Guds bud og Jesu Kristi befalinger høyere enn menneskers forordniner og regler.

   Norske kristne har mye å lære. Her sover menighetene i dyp søvn og vil ikke våkne før det er for sent og de sitter med dyrets merke i panna.

   6
   1
  • DU, Rune, sover en dyp søvn. Du LATER som du er VELDIG åndelig. Du har ikke forståelse for Guds Ord. Du er en åndelig krøpling.

  • Hvorfor angriper du meg her?
   Har ikke skrevet et ord mot deg.
   Jeg syntes at det er flott at Guds menighet reiser seg og ikke lenger lar seg kue av menneskelige forordninger som sovende kristne setter høyere enn Guds ord.

   Mange slumrende kristne kommer ikke til å våkne opp før de har dyrets merke i hånden og panna.
   Enkelte av de troll som skriver her inne ønsker å se dyrets merke.
   Derfor er de alltid ute etter å ta Guds folk

   3
   1
  • Ja du vet alltid best Birgir Hermansen.
   Tenk om alle var like religiøst kloke som deg..

 4. Dårskap?‍♂️ Det er meget gode grunner for at vi har svært få dødsfall i Norge, sammenlignet med feks Amerika. Det ble ikke som Trump sa i Mars, at til våren vil det forsvinne med et “poff”. Ei heller kan man bare skylle det ut med klorin. Trump er skyldig i å ha tatt livet av 260.000+++amerikanere.
  Hadde de stengt mer ned, brukt maske, avstand og unngått større forsamlinger, ville situasjonen vært en helt annen.
  Vi så jo hvordan det gikk i baptiskkirken i Lyngdal?‍♂️

  1
  5
  • Guds folk frykter Gud mer enn de frykter en ufarlig smitte.
   Influensa er noe som kommer hver vinter og er ufarlig for de fleste av oss. Denne Coronaen er ikke spesielt farlig for noen av oss.
   Hvorfor skrives det ikke noe om hvor mange som er smittet av vanlig influensa?
   Jeg skjønner du er lettskremt Birger

   6
   1
  • Kan DU, Rune, fortelle oss hvor mange som blir smittet av en vanlig, UFARLIG influensa og blir liggende i respirator i ukevis?

  • Birgir. Svaret mitt var til Birger Nilsen som er lettskremt.
   Det er knapt noen som blir syke av viruset i det hele tatt.
   Hvorfor skal hele samfunnet og ikke minst kirkene bøye seg fordi maktsyke ledere bruker Covid-19 til å skape tyranni?

   Hvorfor slår de ikke like stort opp hvor farlig denne Covid-19 galskapen er for folk? Folk tar sine egne liv, ensomhet blomstrer, det samme gjør psykiske problemer. Dette Covid-19 er endel av den agenda Antikrist bruker for å undertvinge seg alle.
   Reiser ikke Guds menighet seg i protest, er kirken død.

  • Denne vanlige, UFARLIGE Covid-19 galskapen som tar livet av VANVITTIG mange mennesker. Det handler ikke om å være lettskremt. Det handler om å ta livet på ALVOR. Men jeg ser at du støtter galskapen disse ufornuftige individene holder på med. Du kan kalle det åndelig så mye du vil. Men husk at vi skal underordne oss under de myndigheter vi har over oss. De som setter seg opp imot øvrigheten, står Guds ordning imot. Jeg har lært at myndigheten ikke er til skrekk for dem som gjør godt, men for dem som gjør ondt. Derfor står det skrevet: “Vil du slippe å være redd for øvrigheten, så gjør det gode. Da skal du få ros av den.”
   Men du FORKASTER Guds ordning. Du til og med OPPFORDRER til å forkaste Guds ordning. Gå du inn i bønn og faste, og bli med på å velsigne våre myndighet, i stedet for å rakke ned på de. Det vil gi både DEG og myndighetene VELSIGNELSE. Nå er du bare til spott for Gud og Guds Rike.

  • Birgir.
   Du er nøyaktig den type “kristne” som vil bøye seg og ta dyrets merke.
   Slike som har fylt seg med religiøs vranglære som hovmodig står Guds bud i mot men som bøyer seg for mennesker.
   Du har FORKASTET Herrens Ord, og ville aldri komme i nærheten av troens folk som hadde tro til å trosse KGB og andre ateister som vil kvele Guds menighet.
   Vil anbefale deg å starte på nytt med å ta til deg av bibelsk forkynnelse.
   Du vil nok lett ta dyrets merke Birgir

   2
   1
  • Dette har ingenting å gjøre med et virus hvor sjansene for å bli alvorlig syk er mindre enn ved influensa. Dette har å gjøre med den “nye verdensorden” og økonomisk reset. Planen er å ødelegge økonomiene i verden først ved å stenge forretninger, skylde på viruset, og legge om hele økonomisystemet. Denne videoen er verdt å se på (hopp over reklamen til tid 1:20 fra starten av videoen):

   https://www.bitchute.com/vi

   2
   1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *