Han gråter over Amerika og profeter at Amerikas dager er talte

Eddie Paul Flowers er en typisk gammeldags misjonær og pinsevenn med profetiske budskap. Eddie Paul som driver sin egen ministry sammen med sin hustru er av den gamle skolen pinsevenner som tror på tungetale, tydning av tungetale og profetiske ord av dom over en nasjon. Han er i tillegg en mann som gråter over sin nasjon -som er i ferd med å bukke under av synd og ugudelighet. Den aldrende evangelisten og misjonæren har ingen glatt tunge og et sukkersøtt budskap som klør i øret, men han mener seg å være en mann som har mottatt og mottar advarende budskap fra den Hellige Gud som ikke er begeistret over hva som skjer i Amerika. “Guds dom er over nasjonen, og Amerikas dager er talte,” sier den aldrende evangelisten som gråter over nasjonen som har gjort opprør og forkastet Gud.

Den gamle evangelistens budskap er ikke et budskap som går viralt. “Jeg satt ved bordet og skulle spise frokost. Plutselig kunne jeg ikke spise. Jeg følte at Guds Ånd var hos meg. Straks begynte jeg å gråte -og jeg hørte Guds stemme si: “Spill det inn.” Jeg har aldri tidligere spilt inn de ord Gud gir meg. Så, jeg fant frem mobiltelefonen og begynte å opptaket. Videoen under viser hva som så skjedde. Noen har hevdet at gråten ikke er ekte eller nødvendig. Min familie vil kunne fortelle deg at gråt har vært en del av livet mitt siden jeg møtte Jesus. Jeg følte på hans sorg og vrede når Han talte til meg. Du får dømme selv. Frem til nå har dette skjedd enten privat eller i menigheten. Dette er første gang det har blitt delt offentlig,” skriver Eddie Paul før han deler sine profetiske ord. Amerika er på vei mot sin undergang uansett hvem som skulle bli president, -dersom Amerika ikke gjør bot og vender om av hele sitt hjerte. EddiePaul er av den gamle typen pinsevenner som vasker føttene til de troende som samles omkring Guds Ord, og han er en mann som gråter over den synd og opprør som blomstrer i Amerika. Det moderne Babylon

16 tanker om “Han gråter over Amerika og profeter at Amerikas dager er talte

 1. Hva som kommer til å hende America, vet bare den Allmektige Gud. Det kan være jordskjelv, det kan være andre katastrofer. Men det er tektoniske plater under California som kan skape store jordskjelv.

 2. Endelig en som sier det som det er. USA opplever det samme som Israel gjorde på slutten. Problemet var ikke ondskapsfulle konger eller israels fiender men at Gud brukte dem til å straffe et syndig folk på vei mot sin egen undergang.

  Det er i disse dager 400 år siden “Myflower” landet i Massachusett med mennesker på flukt fra Europeeisk undertrykkelse. De risikerte alt for å finne friheten i Amerika. Siden den gang har USA vært den kristne troens høyborg i verden.

  USA reddet Europa under 1.VK. De reddet Europa under 2. VK. USA var det eneste bolverket mot Sovjettunionens aggresive verdenskommunisme. I alle år har de vært forbildet for demokratier i hele verden. Svært mye av den teknologien som har gjort verden til et bedre sted å leve kom fra USA.

  Men nå ser det ut til å gå mot slutten. Nå er USA på vei til å bli slik som det menneskene ombord på “Myflower” en gang flyktet fra. Trolig kan det samme sies om Norge.

  Forskjellen fra den gang og idag er at det ikke finnes noe “nytt amerika” man kan flykte til. De negative kreftene ser ut til å stramme grepet om hele verden.

  4
  1
 3. Gud advarer. Er ikke overrasket. Har ventet på det.

  Men Norge ligger heller ikke godt an tror jeg. Det viftes med syndene opp i ansiktet på Gud her også. Ondt kalles godt og godt ondt.

  Ingen stor julefeiring i USA altså. Det har jeg tenkt lenge. Hva med Norge tro…
  Neste uke kan verden ha blitt snudd på hodet. Man vet ikke fra dag til dag. Jeg fatter ikke at folk velger å leke Gud selv og tro de skal klare seg uten Ham. Folk vet at noe er på gang, men vender allikevel ikke om. Det er mange her inne som har valgt bort Gud. Velger du bort Gud venter en grusom tid. De som gidder bruke tid på å lese Søkelys vet det. De vil få det verre enn noen. De fikk Jesus forkynt for seg av Søkelys.

  Snart blir de kristne borte vekk. Og koronaen som kom til verden ble peanuts. Det vil bli tolket på mange måter at vi forsvant, men det finnes kun en sannhet.

  Vi er hos Jesus. Endelig. Vær mannfolk og vend om. Love you all.

  2
  2
  • Hannah.

   Gud, eller hvem det er, har velsignet det sekulære Norge med velstand, trygghet og fred. Gud, eller hvem det er, straffer det stadig mer religiøse USA. Tilfeldig? Neppe! ????

   PS. Husk å ta på rent undertøy til opprykkelsen! Du får angivelig turfølge av en viss Great Leader som har det med å grafse litt der han ønsker. ????

   2
   4
  • At spottere dukker opp Hannah i form av Clausen burde ikke overraske noen her. Skriften forteller at slike vil komme.
   2 Pet 3,3 idet I først og fremst vet dette at i de siste dager skal det komme spottere med spott, som farer frem efter sine egne lyster
   De gjør narr av Guds løfter og Guds ord, og vil selv høste konsekvensene av sitt frafall fra sannheten.

   Jesus vil en gang hente sin brud, sitt folk.
   Han vil rive oss ut av ilden for vi er frelst fra den vrede han vil sende over verdens ondskap og synd.
   Midt i trengselen vil han redde oss ut.
   Når alt ser håpløst ut -roper Han KOM! -Og menigheten rykkes i skyene. Men ve dem som blir latt tilbake.
   Deres spottende humor vil ikke lindre deres pine og smerte.
   Åp 9,5 Og det blev gitt dem at de ikke skulde drepe dem, men pine dem i fem måneder, og pinen de voldte, var som pinen av en skorpion når den stikker et menneske.
   Åp 14,11 og røken av deres pine stiger op i all evighet, og de har ikke hvile dag eller natt de som tilbeder dyret og dets billede, og hver den som tar dets navns merke.
   Åp 16,10 Og den femte engel tømte sin skål ut over dyrets trone; og dets rike blev formørket, og de tygget sine tunger av pine,

   Det skal ikke bli enkelt for dem som er latt tilbake.
   De skal tygge sine egne tunger av pine.
   Og den pine som fortapelsen gir, vil aldri opphøre.
   Etter at Gud har holdt sin rettferdige dom, vil de onde og ugudelige, spottere og klandrere skrike av pine og smerte i ilden for alltid.
   Det å gå fortapt er alvorlig. Clausen er på vei dit -dømt av sine egne ord og gjerninger.

   1
   2
  • De vet jeg har rett, derfor prøver de seg på spott, de burde ikke ta seg bryet. Bryr meg ikke. De går i det samme, år ut og år inn. Aldri noe interessant, nytt eller lærerikt fra dem. (Men ellers er det fine gutter, når de kommer ut av mørket og er seg selv) Det er dem selv som lider. De vet selv hva de er med på nå, og de vet det står profetert om dem i Bibelen. Men det er ikke for sent for dem, men kan være det i morgen. Det koster intet å være meg her inne, verre på butikken og blant familie.

   Jeg vil de skal se Jesus som han er. Eneste redningen. Er redd de vil velge Ham bort. Da gråter jeg. De ville ha likt Hannah. Det er jo satans plan som lykkes i så fall. Men håper de har lyst å møte Jesus ansikt til ansikt snart. Og Hannah også.

   Ellen har rett. Det blir grusomt. Vend om gutter. Og ja, jeg tror Donald blir med også. En ting dere ikke kan ta han for, er at han modig taler om Jesus Kristus. Der er dere pingler. Men join meg og Donald da heller gutter, og kom dere ut av den tragiske hverdagen deres. Det er ingen som virkelig tror at det blir vakkert fremover på jord. I hvert fall ikke dere.

   Jeg ber om at dere ikke sover godt fordi jeg bryr meg. Og dere vil merke det.

 4. Denne profetien er i tråd med bibelen, les om fallet til great Babylon i Johannes Åpenbaring.
  Den er også i tråd med rytteren på den røde hest i åpenbaring boken.
  Den samsvarer med Valdres profetien.

  1
  3
  • Russland er trolig landet som kommer til å utslette Amerika og det vil skje fort og nådeløst , dette er Putins taktiske måtte å tenke på.

   1
   3
  • Etter at vesten med Amerika i spissen er satt ut , vil trolig Russland og dets allierte gå mot Israel ( Gog krigen )
   Putin er trolig personen bibelen omtaler som Gog fra magogs land.

   Prosessen er alt i gang les Vilna Gaon profetien.

   Medias steg kan bli hørt , her sammenfaller Vilna Gaon profetien og Valdres profetien og ikke minst Bibelen ” For når dere ser alt dette skje da oppløft deres hoder og vit at ufrielsen er nære . Personlig tror jeg dette er opprykkelsen.

   1
   3
 5. Forstår ikke hvordan kristne, selv om de er indoktrinerte kulturkristne amerikanere med en viss skolegang, fortsetter å adlyde falske profeter.

  Store hendelser skal skje innen den og den datoen. Ting skal skje før noen dør. Og så videre og så videre. Dette har pågått i årtusener.

  Men alle spesifikke spådommer slår feil.

  Vel, noen ganske få kan bli “oppfylt” fordi det nødvendigvis må bli tilfeldige sammentreff i mengden av alle gjetninger og mer eller mindre sannsynlige antakelser. Og spådommer som er formulert veldig bredt og generelt, kan selvsagt tolkes fritt og dermed bekrefte nesten hva som helst.

  Dessuten vil forutsigelser som noen bevisst jobber for å imøtekomme, for eksempel knyttet til historien og behandlingen av israelsfolket, selvsagt bli selvoppfyllende profetier.

  Men altså: på tross av falske profetier tviholder kristne og andre på troen, sekten, menigheten og sin beåndete hyrde.

  Dette er Interessant og velkjent psykologi som alt fra kultledere til tryllekunstnere bruker: publikum liker ikke å ta feil, vil glemme alle bomskudd og bare telle de sjeldne sammentreffene, og man lar seg svært lett distrahere av nye påstander og impulser. Dermed er det lett å manipulere folks velvillige fantasi.

  Som sagt: litt uforståelig for oss som ikke er teologisk bakbundet og forblindet av karismatiske sektledere og gruppefellesskapet.

  Men jo da, underholdende er det jo.

  4
  6
 6. Skrekk og gru!
  Enda en dommedags profet på banen???
  Den 28 desember 2009 skrev anders helge myhren:
  Er Hurva-synagogen i Jerusalem et tegn på at templet skal bygges 16. mars 2010?
  Hvis det 18. århundresrabbinske autoritet, Vilna Gaon, har rett, vil byggingen av det tredje tempel starte den 16. mars 2010. Hans profeti sier at denne dagen vil falle sammen med den tredje gjennomføring av Hurva synagogen i Jerusalems Jøde Kvarter. Den store dagen er for hånden: 15. mars vil den rekonstruerte Hurva synagogen, som anses å være det viktigste bønnens hus i Jerusalem bli gjenoppbygget…..
  Vilna gabon tok sørgelig feil der det ut til!?

  • Når russerne tar Krim , dag kan du høre fotstegene til Mesias og når russerne når Konstantinopel, da må du ta på deg sabats klærne og ikke ta dem av for da kan Mesias komme hvert øyeblikk.
   Vilna Gaon profetien!

   Dagen og timen kjenner ingen, men når dere ser alt dette skje, da oppløft deres hoder og vit at ufrielsen er nære !

 7. Det er mange allvitende epplekjekke ateister rundt på dette forumet. Lite vet de nok om at ateisme er like mye en tro som de fleste andre trosrettninger. Men det er en stor forskjell mellom ateisme og kristen tro. Grunnlaget for klassisk ateisme man motbevises men eksistensen av en Gud kan sannsynliggjøres.

  Biologi på mollekylnivå kan beviser at noen må ha skapt det. Egenskapene i alt materiale som universet er laget av kombinert med naturlovene viser at universet umulig kan være en konsekvens av en et kaos som oppsto av et smell. Og for såvidt, ingen har kunnet si noe om hva som smallt. Mye annet kunne nevnes men svært få har kunnskaper til å forstå det.

  Kvantefyikkens oppdagelser viser at virkeligheten er noe helt annet enn det vi tror. Men det er enda vanskeligere å forstå. Folk googler ditt og datt og later som de vet, men det gjør de skjelden. Men tro kan de. Ateistene klammrer seg til troen de også.

  Selv tilhører jeg ikke noe trossamfunn og ingen påvirker meg i den ene eller andre rettningen. Men som det står i Bibelen; alt det skapte rundt oss viser oss eksistensen av en Gud.

  8
  3
  • Så vit jeg vet så betyr teist – en som tror på en gud.
   Setter man en – A – foran blir det et benektende ord.
   A-teist blir da: ikke tro på en gud.
   Det er i og for seg greit.

   Men så begynner problemene for en ateist for et slikt menneske opplever en dyp trang til å bevise sin «tro»

   Men hvordan skal de kunne bevise noe som de mener ikke eksisterer?

   Å bevise det imaginære er komplett umulig.

   Da må de ty til Guds Ord og eller annen gudelære, får å kunne bevise noe som helst.

   Da begynner det for alvor å bli problematisk for ateisten.

   Skal ta et eks. for å forklare det jeg mener.

   Det står skrevet:
   Joh 1:1
   I begynnelsen var Ordet. Ordet var hos Gud, og Ordet var Gud. Han var i begynnelsen hos Gud.

   Så skal jeg benytte en ateistisk tankegang.

   Da blir det noe slikt:

   I begynnelsen var det energi, det var ren energi, helt ren stråling. Energien var fra begynnelsen av.

   Nå kan jo ateistene prøve å fortsette på den tanken her ut første kapittel i Joh 1 og se hvor dere haver hen.

   «Det litt morsomme her er at ordet som er oversatt med I Begynnelsen, er et ord på Hebraisk som er Berisheet. Dere kan jo lete på nettet for å se hva dere finner ut.»

   For at det hele skal henge i hop for en intelligent ateist så må de begynne å lage sin egen religion, som da blir en egenprodusert tro.

   Mvh RJ

   4
   1
 8. Den enkle sanning er at me berre er 8 år frå klimaks.

  “Moreover concerning the Sabbath … Of the Sabbath He speaketh in the beginning of Creation; And GOD made the works of His hands in six days, and He ended on the seventh day, and rested on it, and He hallowed it. Give heed children, what this
  meaneth; He ended in six days. He meaneth this, that in six thousand years the LORD shall bring all things to an end; for the day with Him signifyeth a thousand years; and this He himself beareth me witness, saying; Behold, the day of the LORD shall be as a thousand years. Therefore, He rested on the seventh day. This He meaneth; when His son shall come, and shall abolish the time of the Lawless One, and shall judge the ungodly … then shall He truly rest on the seventh day.”
  Barnabas 15:1-5

  “For in as many days as this world was made, in so many thousand
  years shall it be concluded. And for this reason the Scripture says:
  “Thus the heaven and the earth were finished, and all their adornment.
  And God brought to a conclusion upon the sixth day the works that
  He had made; and God rested upon the seventh day from all His works.’
  This is an account of the things formerly created, as also it is a prophecy
  of what is to come. For the day of the Lord is as a thousand years; and
  in six days created things were completed: it is evident, therefore, that
  they will come to and END at the sixth thousand year”..

  The Encyclopedia Britannica, eleventh edition, concerning the Talmud, states:

  “The view most frequently expressed there . . . is that the Messianic
  kingdom will last for one thousand (some said two thousand) years.
  ‘In six days God created the world, on the seventh He rested. But a
  day of God is equal to a thousand years (Ps.90:4). Hence the WORLD
  WILL LAST FOR SIX THOUSAND YEARS of toil and labor; then
  will come one thousand years of Sabbath rest for the people of God in
  the kingdom of the Messiah.’ This idea must have already been very
  common in the first century before Christ” (“Millennium,” p.459).

  The school of Eliyahu [Elijah] teaches: “The world exists for six thousand
  years – two thousand of them tohu [“void”]; two thousand, Torah; and two
  thousand, the era of the Messiah. But because of our numerous iniquities
  many of these years have been lost”’ (Sanhedrin 97a-97b).

  https://2028end.com/

Det er stengt for kommentarer.