Visjon Norge i pengekrise -trenger 2 millioner raskt

5 tanker om “Visjon Norge i pengekrise -trenger 2 millioner raskt

 1. For et år eller to siden kjøpte Visjon Norge et bygg av Hanvold for 9 mill. («Jeg er bare en enkel gutt fra Drammen jeg» går på repeat i alle taler og studio direkte. Jada sier jeg…)

  Jeg tenker få givere hadde vært enig i dette kjøpet (for deres egne penger) hvis de visste hvordan ting egentlig er. Men de velger jo selv å stole blindt…Og hører ikke på advarsler.

  Fatter ikke hva de skal med alle disse bygg. Det er da MÅTE PÅ «rehabeliterings-rom»/hoteller/gjestgiveri/møtelokaler for kristne som stadig MÅ ha «påfyll» av diverse tvilsomme utlendinger. Påfyll av DHÅ skjer visst kun der. (Jeg får det alene med Gud. Og en sjelden gang på møter) De fyller seg jo med mye rart da, så er ikke rart de trenger et rom innimellom kanskje… 🤔

  Når tilhørerne hans ikke engang reagerer på hvordan han nettopp LOVPRISTE Joel Osteen🙈 vet ikke om jeg skal le eller gråte snart… Men det er jo mye eldre givere, og de aner ikke hvem Osteen er! Med sitt glatte falske velstandsevangelium….

  Nettopp snakket med noen som mistet sin kjære far de trodde hadde millioner på bok. Men stemor hadde gitt alt til visjon Norge! (Slik var IKKE deres Far) De er i sjokk ennå, i sorgen. Hanvold har virkelig noen flittige arbeidere rundtomkring…

  En gjest på visjon Norge sa nettopp at kanalen er den som når flest ukristne med evangeliet. (Har lest undersøkelse som sier kun 4500 ser på) Jeg kjenner ingen som gidder se på unntatt 2 givere. Selv er jeg innom pga Rita Åsen 👍 Og litt ellers for å følge litt med -siden jeg har kjære som fyller seg med dette.

  • Hanvold, om du leser, eller andre kan vise deg:

   Jeg angrer. Unnskyld for at jeg blander meg for mye i hva du gjør. Jeg bør overlate til Gud. Det har jeg også gjort mange ganger, men blir lett provosert siden det er mye vi ikke er enig om. Det er ikke lett da flere mennesker gang på gang taler sine advarsler til deg (og dermed også mitt syn) på ting du burdte ta til deg, og vi ser at du vurderer det ikke engang. En god leder gjør det.

   Jeg tror du oppriktig har nød for de unådde. Gud ser hjertet ditt.

   Vær forsiktig med å kun ta inn folk som er enige med deg. Kanalen går ikke riktig vei da. Du hadde én eldre god mann, Fevang, som talte deg i mot en gang.

   Du burde ha lyttet.

 2. Alle forstår at det koster penger å drive en tv kanal.
  Men, alle de falske lykkeforkynnere som slippes løs der?
  Det er mye som ikke stemmer med hva Gud forventer av sitt folk.
  Hanvold er gjengift, lever i hor. Maser konstant om penger.
  Må være slitsomt og alltid bla opp for Hanvolds prosjekter enten det er nødhjelp til Moldova, penger til hotellet, gjestegården eller dyre produksjoner med tryllekunstnere fra Amerika.
  Det denne stadige pengemasingen vitner om er at liv og lære ikke stemmer.
  Fremgangsteologien er avhengig av stadig nye givere.
  Minner om et pyramidespill.

 3. To millioner kroner er allerede i boks . Målet nå er å få inn 10 millioner kroner .

Det er stengt for kommentarer.