Vil Joe Biden svikte Israel? Spenning foran telefonsamtale mellom Biden og Netanyahu

Joe Biden skal ta en telefonsamtale med Israels statsminister Benyamin Netanyahu. Telefonsamtalen kommer bare dager etter at Biden under en pressekonferanse blant annet sa at han presset Mexico`s president til å slippe nødhjelp inn på Gaza. Biden sa også at Israels respons på terrorangrepet den 7 oktober var “over the top” eller “overdreven”. Mange trodde at dette var en typisk “Biden gaffe” eller forsnakkelse, men det er grunn til å tro at det er nettopp det Biden administrasjonen mener. At Israel overreagerer og har tydd til for hard voldsbruk etter terrorangrepet.

Donald Trump som er en ekte Israel-venn postet spottende dette bildet av Biden og hans “gaffe” om at Mexico og Israel har felles grense. Foto fra Truth Social

USAs president Joe Biden og toppadministrasjonens medhjelpere «er nærmere et brudd» med statsminister Benjamin Netanyahu og Israel om Gaza-krigen og anser ham ikke lenger som «en produktiv partner som kan påvirkes selv privat», rapporterer Washington Post, og siterer «seks personer». kjent med samtalene.” Bidens medhjelpere har oppmuntret presidenten til å distansere seg fra Netanyahu midt i «økende frustrasjon» med den israelske lederen, ifølge rapporten, og «å være mer offentlig kritisk til statsministeren over landets militæroperasjon i Gaza» mens de fortsatt formelt støtter Israel. I følge oppslag i media skal president “Demontos” som han kalles av enkelte søndag ha en telefonsamtale med Netanyahu hvor han ventelig vil forsøke å presse Netanyahu til å begrense ytterligere militæroperasjonen mot Hamas. Det vi ser fra USA og Biden nå kan være de første tegn på at den amerikanke administrasjonen vil svikte Israel. Joe Biden er under press fra venstresiden i det demokratiske partiet som er lite fornøyd med den amerikanske støtten til Israel. Dette kan være oppfyllelsen av profetien om at USA skal svikte Israel under en krise. En rekke europeiske ledere, inklusiv regimet til Jonas Gahr Støre har advart Israel mot å rykke inn i Rafah. Advarselen ble fremsatt av Espen Barth Eide som har markert seg som svært kritisk til Israel etter at han ble utenriksminister i Norge. Dette i motsetning til Donald Trump som er Israels beste venn!

3 tanker om “Vil Joe Biden svikte Israel? Spenning foran telefonsamtale mellom Biden og Netanyahu

 1. I dag dekka -TVnyhetene Donald Trump sine ytringar om NATO.
  Me ser at mannen er gal. Måten han seier det på viser at han er livsfarleg.
  Norge med fleire er trua. Han sa at Russland måtte berre innta Natolandet som ikkje hadde betalt inn nok pengar. Det er skremmande.
  Israel har alltid fått USA si støtte, men med denne komande sjuke president Donald Trump kan Israel reka med det meste.

  • Den presidenten som er sjuk sitter vel der nå?

   Det som er “skremmende”, er at det er så få som velger å omvende seg og bli herlig og radikalt frelst og fødtpåny gjennom Yeshua’s dyrebare Blod, men istedenfor velger de en evig fortapelse i helvete og ildsjøen…..helt ubegripelig.

Det er stengt for kommentarer.