Coop-kjeden dropper poteter fra Israel -Israel-venner bør styre unna Coop butikkene

Extra Coop Supermarket, Amfi Shopping Mall, Osøyro, Hordaland, Norway, 2018-03-22. Main entrance, signs, opening hours, flowers for sale, etcCoop-kjeden som eier Coop Extra, Prix, Mega, OBS og Matkroken dropper poteter fra Israel. I fjor stammet 88 prosent av importerte nypoteter fra Israel, ifølge tall innhentet av NRK fra Landbruksdirektoratet. Ifølge kanalen er det første gang på flere år at Coop avstår fra å kjøpe poteter fra landet. Derned ser Coop ut til å legge seg på boikott Israel linjen -selv om de begrunner dropping av Israel med “markedshensyn”. På tide for oss Israel venner å legge handleturen til andre butikker enn de som er eid av Coop.

Norgesgruppen og Rema bekrefter overfor NRK at israelske poteter fremdeles vil være tilgjengelige i deres butikker. Siden Coop dropper Israel så vil forhåpentligvis norske Israel venner kjenne sin besøkelsestid og droppe Coop og foretrekke de andre kjedene som ikke legger seg på samme linje med Coop. Dropp Coop dersom du kan. Oppslaget om at Coop kjeden dropper Israel-poteter har fått flere til å reagere i kommentarfelt. “Coop dropper poteter fra Israel, og jeg dropper garantert Coop.
Skal bare ta ute pengene mine derfra først. Garantert noen uten ryggrad i Coop som har gått på Hamas limpinnen NRK i Norge,” skriver Roger Muffins og en annen skriver: “Jeg kommer ikke til å handle på noen Coop butikker lenger.” En tredje skriver: “Der klippet jeg mitt Coop-kort i to, og hev det i ovnen.” . Signaturen “Polemiker skriver: “Dette er åpenbart et politisk utspill fra kooperativen, så når Coop velger å blande politikk inn i matvaredistribusjon så bør de nok forvente at kundene deres svarer med samme mynt. Jeg handler månedlig for ca 15,000 kr. i Coop forretninger, men fra og med neste uke er det slutt. OBS varehus er nå også svartlistet. Både Støre og Eide har oppfordret til boikott av varer som er produsert på “okkupert” land, men tror de fleste skjønner at de egentlig mener ALLE varer fra Israel. Det tør de imidlertid ikke si høyt enda. Får inderlig håpe at folk bruker sin forbrukermakt nå til å lære bedrifter at å blande sine politiske oppfatninger inn i forretningsdriften ikke er spesielt lurt.” Så vi sier boikott Coop kjeden.

12 tanker om “Coop-kjeden dropper poteter fra Israel -Israel-venner bør styre unna Coop butikkene

 1. Da skal jeg begynne å handle på Coop selv om jeg må kjøre 5 km ekstra. Vil unngå nazipoteter fra Israel. Boikott folkemordstaten Israel!!!

  2
  12
  • Lite lurt tenkt «fritt palestina»🙈

   Bruk heller de ekstra bensinpengene dine på noe nødhjelp til Gaza du😊

   Fordi de 14 milliardene vi har gitt dem tidligere har de stakkars uskyldige aldri sett noe til. Dem er det kjøpt sement, kniver, gopro-kamera, narko og våpen for.

   11
   1
  • Viktig å støtte opp om terrorregimer….
   Tenker du deg nedover og kjempe? Eller blir det å sitte på berget og hyle?

   1
   1
 2. Eg har handla mest på Rema, men takk for opplysningen. Coop er svartelista heretter. Det er ein flokk idiotar som ikkje greier å sjå konflikten i frå Israels side.
  Me får gleda oss over at dei verste hamastilhengarane snart er under torva. på Gaza.

  5
  1
 3. Her jeg bor kommer ny Extra-butikk til sommeren . Han som kjenner tallet på hår du har på hodet ditt : Ser selvsagt også hvor du handler .

  3
  1
 4. Oppfordrer folk til å sende mail til Coop – kjeden og klage på boikotten av Israelske vare (poteter).

  5
  1
 5. Synes det er trist å høre om Coop’s “boikott” av poteter fra Israel 🇮🇱, samtidig må jeg si at de iallfall tør å opplyse om det, selv om de prøver å kamuflere boikotten, for jeg nekter å tro at Rema1000 og Norgesgruppen ikke har slutta å importere varer fra Israel 🇮🇱…..

 6. Coop driter seg ut.

  Regner med at de har gjort leksa si og kastet mobiltelefonene sine?

  «Ansiktsgjenkjenning og kameraer er ikke de eneste israelske bidragene i iPhone og andre Apple-produkter. Apples forsknings- og utviklingssenter i Herzliya og Haifa har rundt 1000 ansatte.
  Senteret arbeider også med maskinvare for datalagring, elektroniske brikker, kameraer og trådløs kommunikasjon for alle Apples produkter, inkludert iPhone, iPad, iMac og armbåndsur» ( Miff.no)

  (JEG har ikke gjort leksen, men det er heller ikke min jobb, det er Coop som boikotter -ikke jeg)

  De som støtter Coop’s boikott av poteter, og som har en iPhone X (2017-mod.?) kan ihvertfall bare knuse mobilen sin. Tenker nok det gjelder uttallige flere mobiler, men COOP vet sikkert alt som jeg ikke jeg har undersøkt😁 Mobilverkstedet «litt brukt» selger dem fremdeles til 3.300,-

Det er stengt for kommentarer.