Videoer av demokratenes stemmejuks sprer seg tross Big-Tech plattformenes forsøk på å undertrykke sannheten

Døde som har stemt, mer enn 100 prosent valgdeltakelse, velgere som ble nektet å stemme og regelrett juks med stemmesedler har preget valgkampen. Millioner av amerikanere er klar over at dersom Biden vil utkåre seg selv som valgvinner, vil Biden være en “president” som har jukset seg til makten og således mangler legitimitet blant flertallet av amerikanske velgere. Stadig flere har skjønt at det som foregår er et forsøk på å stjele valget og slik kuppe president Trump

Demokratene har med dette gjort USA om til en banan-republikk hvor en stor del av befolkningen ikke har tillit til systemet og lokale og føderale myndigheter. Filmklipp som viser stemmejuks fortsetter å poppe opp, og president Trumps advokater får tilsendt store mengder videobevis som underbygger påstandene om omfattende stemmejuks i flere delstater. Selv om Biden og MSM skulle utrope Biden til seierherre, vil resultatet bli bestridt helt frem til høyesterett. Samtidig meldes det nå at senator Lindsey Graham har donert 500 000 dollar til å støtte den juridiske kampen som ligger foran president Trump og millioner av patrioter som vil ta kampen opp mot det som minner om nok et kuppforsøk mot president Trump.

6 tanker om “Videoer av demokratenes stemmejuks sprer seg tross Big-Tech plattformenes forsøk på å undertrykke sannheten

 1. Løgn og atter løgn.Det hadde vært ille nok om du refererer til alle disse løgnene og fantasiene, men når du skriver at det er sant, så gjør det deg til en LØGNER.
  Lederen for den føderale valgorganisasjonen, har gått ut og avvist juks, og sagt NOK ER NOK til Trump.

  Det er nifst å se det jeg trodde var en fornuftig og sindig nordmann la seg hjernevaske av den korrupte bedrageri og løgnfamilien Trump.
  PS! Eric Trumps bilde av farens stemmesedler som brennes; de var falske, uten strekkode.

  Nå syns jeg tiden er overmoden for en realitetsorientering, Kjell.

  2
  6
  • Forøvrig har en lang rekke ledende republikanere tattavstand fra Trumps diktatoriske opptreden de siste dagene. Fox News eier Murdoch fikk telefon fra en Trump som skrek til han og intruerte ham journalistisk. Dette er de siste krampetrekninger fra en tapende diktator-wannabie.

   2
   6
  • Dette er svært spennende Anders. Vi får vente å se. Jeg har aldri sett maken til valgjuks og undertrykkelse av røster som mener noe annet enn MSM.

Det er stengt for kommentarer.