Oslo: Forbyr gudstjenester og i Bergen er det tillatt å samles maks 20

Corona-viruset fortsetter sin seiersgang også over Norge. Både Oslo og Bergen går nå inn i lockdown etter at smitten er på vei oppover. For kristelig virksomhet for dette også konsekvenser og fra og med mandag er det totalforbudt med gudstjenster og møter. I Bergen tillater man at maks 20 kan delta i kristelige arrangement. Dermed senker Covid-19 mørke seg på nytt over Norges to største byer, mens folk pålegges å holde seg i sosial isolasjon. Også restaurantnæringen og skjenkesteder må lukke dørene for å senke smitten. Alt mens vi venter på den frelsende vaksinen som skal løfte folk ut av Corona-mørket og tilbake til en virkelighet som aldri vil bli den samme.

Facebook Comments

1 tanke om “Oslo: Forbyr gudstjenester og i Bergen er det tillatt å samles maks 20

 1. Diktaturet er her. Kristenfolket sover. Dersom ikke 2020 vekker kristenfolket, er det ikke noe som kommer til å gjøre det.
  Menighetene i Oslo bør trosse forbudet. Du skal lyde Gud mer enn mennesker.
  Enhver kristen med åndelig IQ høyere enn romtemperaturen forstår hva som skjer.
  Den store trengsel er over oss -og det vil bli stadig mørkere og mørkere inntil Jesus kommer tilbake når Antikrist trer frem.
  Kristne må for en gang skyld velge å frykte Gud mer enn de frykter mennesker og myndigheter. Disse myndighetene er i følge Skriften styrt av åndelige makter og myndigheter i himmelrommet. Satan er kastet ned på jorden i stor vrede.
  Reis deg Guds menighet! Gå i mot disse åndsmaktene som vil drepe menigheten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *