Steve Bannons “War Room”

YouTube fortsetter i god Sovjet-stil med å ta ned alt de ikke liker. De sosiale plattformene som alle er kontrollert av venstresiden er nå i krig med demokratiet og ytringsfriheten. Seneste offer for sensuren er Steve Bannon`s “War room” som fikk tatt ned sin livestream “for brudd på YTs villkår” allerede før de begynte å sende. Hvordan YT kan bestemme at en sending/video bryter villkårene før den er sendt vites ikke Det vi erfarer nå er en form for tankepoliti som kontrollerer all informasjon. Som nødløsning må man nå ty til plattformer som ennå ikke er kontrollert av globalistene, venstresiden og the new world order.

blob:https://americasvoice.news/a6a8ba0b-bd38-4fd1-89e3-24249af94e87

8 tanker om “Steve Bannons “War Room”

  • Dette er det som Dana Coverstone har profetert om. Dette kan bare ende i borgerkrig.

 1. I norge har VG og NRK fått den samme possisjon som oraklet i delfi hadde. I stedet for berusende røk brukes det i tillegg kulturmarksistisk ånd for å frembringe de absolutte sannhetene.

  Det spesielle er all energien nettrollene legger i spammingen sin. De ønsker nok om mulig å påvirke alle de som er innom nettsiden. Og de lyver like glatt som the Bidens og de statsubsidierte mediene. De vet det nok selv men de må bare bruke alle midler for å bane vei for den antikristelige globale kulturrevolusjonen.

  • Hva lives om?

   Det er vel heller redaktør som beleilig glemmer å nevne at Bannon argumenterte for at smittevernekspert Anthony Fauci og FBI-direktør Christopher Wray burde bli halshogget – og at hodene burde tres på staker og stilles opp ved Det hvite hus til skrekk og advarsel.

   Kanskje ikke så rart han blei sletta?

 2. Steve Bannon som er tiltalt for storstilt svindel av sine egne tilhengere og som er kalt som Donald Trump har tatt tydelig avstand fra?

 3. Steve Bannon argumenterte for at smittevernekspert Anthony Fauci og FBI-direktør Christopher Wray burde bli halshogget – og at hodene burde tres på staker og stilles opp ved Det hvite hus til skrekk og advarsel.

  Kanskje ikke urimelig å kaste han ut av YouTube?

 4. Kjell Andersen synes det er helt greit at man dreper sine meningsmotstandere. Det er den eneste grunnen han kan klage på at Youtube har tatt ned videoen til en av hans meningsfeller som oppfordrer til drap.

  Det sier alt om breivikingen Kjell Andersen.

  6
  1

Det er stengt for kommentarer.