Video: THE GREAT RESET: Davos & the Plot to Cancel Trump

Den globale elite har en plan, og du, jeg og Covid-19 er en del av den. Sjekk ut denne videoen om hvordan verden hjernevaskes til å godta og ta i mot “en global ny verdensorden”. “Spør deg selv hvorfor alle hater den mannen? (Donald Trump) Disse folkene (Den globalistiske elite) hater Gud,  de hater de ufødte babyene, de hater den tradisjonelle familie, de hater deg og de hater Donald Trump. Hans politiske motstandere slår i stykker statuer av hellige, de banker opp politifolk, de brenner flagg, ” sier Michael J Matt som oppfordrer kristne til å gjenåpne kirkene -og bruke tiden på bønn. Bønn for Donald Trump.

En video om hva som skjer like foran våre øyne uten at folk flest oppdager det. En video vi alle burde se, for å skjønne tiden vi lever i. Millioner av kristne vandrer rundt i svima, uten anelse om hva den globalistiske maktelite har av planer for oss. Covid-19 er bare et redskap som anvendes for å skape en resett, den nye verdensorden og litt lengre frem det samfunnet Johannes Åpenbaring kapittel 13 beskriver. Skal vi tro Michael J Matt i Remnant TV står Donald Trump i veien for den globale maktelite

2 tanker om “Video: THE GREAT RESET: Davos & the Plot to Cancel Trump

  1. Dere må følge med på document.no og redaktør Hans Rustad. Han går kristenheten en høy gang i observasjoner om hva som skjer i verden og spesielt USA og Donald Trump. Han er en vekter som roper på haugen, men de kristne og menigheter sover og lar seg rive med av løgnene fra MSN og myndigheter. Det er kun Hans Rustad idag som skriver om dette. Han har en unik innsikt. En mann, akkurat som Trump i USA. Gud har satt inn Trump for å få kristne i verden til å våkne. Manifestasjonene av ondskapen som utspiller seg fra de ugudelige motstanderne til Trump burde vekke kristenfolket. Men de sover videre. Når våre statsledere og politikere, står og hyller fascistiske organisasjonen som BLM og Antifa som plyndrer, ødelegger, vandaliserer og dreper, er det virkelig noe som er på gal vei.
    Det er demonisk.
    Nå har satan kommet opp med en ugudelig frekk kvinne, Kamala Harris, en ny Jezabel som er omtalt i bibelen. Det blir en kamp mellom de gode og det onde og hun representerer ondskapen. En farlig kvinne for verden og USA. De prøver å lure henne inn bakveien til verdens mektigste embede. Demokratene planlegger et kupp.

  2. Men også Lykten.no supplerer Document. Resett er en totalt ukristen bajas-blogg. Lykten.no er nasjonalkonservativ og legger vekt på normal-familien. Støtt opp om de få alternative nyhetsmediene som finnes ellers forsvinner også de.

Det er stengt for kommentarer.