Verden tar farvel med 2020 og feirer inngangen til 2021

Følg overgangen fra 2020 til 2021 verden over. Vi ønsker alle et godt nyttår med Jesus og Guds ord i sentrum

Facebook Comments

10 tanker om “Verden tar farvel med 2020 og feirer inngangen til 2021

 1. Det nye året vil verdslig sett gå fra vondt til verre. Dette er et resultat av den tiltagende kulminasjonen av menneskelig trass og opprør mot vår Skaper Jehovah og Hans sønn Kristus. Dette er profetert og ugjenkallelig.

  Hva DITT personlige liv angår er det et frivillig standpunkt bare DU selv kan avgjøre. “Så lenge det er noe som heter i dag” ligger frelsen der som et åpent tilbud for dine føtter.

  Men når Jehovahs store dag i Harmageddon opprinner vil Han ikke lenger høre bønner fra nye. Da er det slutt som i vannflommen. Men frem til da kan DU erverve deg evig liv på en ny, renset jord der rettferdighet bor. Valget er DITT! Lykke til med bestrebelsene i 2021!

  1
  3
  • Ønsker deg alt godt i det nye året Jehovas Sønn.
   Vi er alle mennesker som er underveis i livet og vi har også det til felles at vi settr vår lit til Den allmektige skaper av alt som er til.
   Vi ser forskjellige på ting, men la oss likevel ha en god tone mellom oss.

  • Tusen takk Betina, Måtte vi alle få et godt og spennende nyttår ettersom tiden på menighetens bortrykkelse nærmer seg.
   Mine tanker går til disse som er savnet og deres pårørende i Gjerdrum. Må vi huske på disse i bønn i tiden som kommer,

 2. Elisa ba : Herre lat opp hans øyne, så han kan se . Og Herren åpnet drengens øyne og han fikk se at fjellet var fullt av gloende hester og vogner rundt omkring Elisa. 2 Kong. 6, 17.

  Godt nyttår !

  • Godt nyttår kjære Rune Lye. Vårt felles håp er Jesus Kristus som aldri vil svikte..

 3. Godt nytt år til deg : Redaktør Kjell Andersen

  Vi som er utdannet ved militære skoler ; kjenner godt til en viktig disiplin : ” Situasjonsbedømmelse “. Her vil du oppnå en god karakter fra denne skriveren !

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *