Svin er utsatt for Covid-19 viser forskning, -Christian Westbrook mener det snart er farvel til svinestek

Svin er utsatt for å kunne få Covid-19 og under tester er det blitt klart at grisen lett kan bli smittet av Coronaviruset viser rapporter. Dette er noe som vil kunne bli brukt for å fortsette driften mot et great reset -som innebærer at verdens befolkning må forberede seg på å nullstille tradisjonelle spisevaner. Angrepet på matforsyningen fortsetter med full styrke -og målet for det hele er klart. Kjøtt skal bort fra menyen og inn skal innsekter, gresshopper og biller. Vi forstår alle hva som er i ferd med å skje. Målet er å ta ut matforsyningen og erstatte det med klimavennlig grønne alternativ som innebærer at mat vi er vant til å spise erstattes av innsektsburgere og gresshopper. Christian Westbrook ser ikke lystig på situasjonen og oppfordrer sine seere til å fyrke egen mat.

Med ønske om godt nyttår har Christian Westbrook en advarsel til oss som vil måtte gjennomleve the great reset. En reset som allerede er begynt og som kommer til å pågå frem mot 2030.

Facebook Comments

8 tanker om “Svin er utsatt for Covid-19 viser forskning, -Christian Westbrook mener det snart er farvel til svinestek

 1. Å bo landlig der man til en viss grad kan brødfø seg selv vil vise seg meget fornuftig i tiden som kommer, der det ene ødelagte politikersinnet etter det andre avstedkommer en økende grad av galskap.

  Selv er jeg selvforsynt med drikkevann, ved, poteter, bær, frukt, hønseegg, honning, urter, grønnsaker og vilt m.m. Det gjør dessuten at pensjonen blir passe romslig. Og – ikke minst – vi lever i pakt med naturen på en balansert måte.

  Ute i skogen får vi naturlig mosjon. I dag tok vi snømåkingen uten å starte traktoren med fresen bak. Her vi bor merker vi økende interesse fra byfolk for småbruk og hus med større tomter. Det kan jeg bare anbefale. Billig er det også.

  Covid 19 ser ikke ut til å være noe verre enn andre influensa-epidemier. Man må bruke normalt folkevett og vise hensyn. Spiser vi kjøtt så steker vi det alltid godt. Ellers har vi fiskerike vann flere steder rundt oss.

  2
  2
  • Ja , i Hallingdal er det nok godt å være ! Men JV-ene i dalen kjenner ikke til deg. Jeg hadde kontakt med sjefen der for en tid tilbake. Trolig er du en skap-JV ! Ledelsen ved JV-hovedkontoret i Oslo kjente heller ikke til deg. Pensjonen til en tidligere journalist og stundom vaktsjef ; er nok god. Forresten : Har du solgt gravemaskinen ?

   1
   2
  • Ja, i Nasaret er det nok godt å være! Men jødene i området kjenner ikke til deg. Jeg hadde kontakt med sjefsrabbien der for en tid tilbake. Trolig er du en skap-judeer! Ledelsen ved tempelet i Jerusalem kjente heller ikke til deg. Lønnen til en tidligere tømmermann er nok god. Forresten; Har du solgt verktøyet?

   PS. Kan det komme noe godt fra Hallingdal…ups, jeg mener Nasaret?

   3
   1
  • Jeg har kjøpt bobil : Så jeg stikker gjerne oppom og hilser på deg på vei østover. Det er alltid et eller annet å snappe opp fra en som driver småbruk – som jeg selv gjør ! Godt nytt år !

   1
   2
  • Hvorfor skal folk ønske så veldig “godt nyttår”, “ha en fantastisk kveld” og lignende i kommentarfeltene når de ikke liker den de skriver det til? Man vet veldig godt når det er ekte, eller ikke.

   Hvorfor skal du forvente å være velkommen og å “snappe opp noe” fra ham?

   1
   3
  • Kvinne!
   Det er fordi vi tror på en bok som heter Bibelen der en kjent mann ved navn Jesus sa følgende:

   -Elsk dine fiender!

   Den boken skulle du ta en nærmere titt i Hannah…

  • Du har jo rett i det verset.
   Kanskje elsker du dine fiender.
   Men det jeg tenkte var at det virker ikke som om Ture elsker deg.

  • Kristenheten opererer med Satan i ryggen, og de liker derfor ikke oss sanne kristne. Det gjorde jo ikke jødene med Jesus heller. Derfor drepte de ham. Uten å skjønne at de således oppfylte profetiene om de onde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *