Ved å sprenge Nord Streams gikk Norge i fellen av sin egen grådighet -tydelig trussel mot Norge i russisk storavis

“Norge hadde en finger på avtrekkeren” I Norge kalte de «tull» -anklager om involvering i Nord Stream-eksplosjonene. Selv om Seymour Hershs artikkel forklarer prosessen så detaljert at den krever mer enn bare å stemple den som russisk desinformasjon. Nyheten om at Norge skal ha deltatt i den amerikansk ledede operasjonen med å sprenge Nord Stream har fått mediaoppmerksomhet verden over. Selv om media her i Norge og Vesten generelt forsøker å fortie det hele, har avsløringen fått store oppslag i russiske og kinesiske medier. De store norske og vestlige mediehus forsøker å begrave saken med å fokusere på alt annet, har nyheten om at Norge også bidro spredd seg og vakt oppmerksomhet verden over.

Kongeriket Norge har bidradd til å ødelegge Nord Stream rørledningen mellom Russland og Tyskland.  Etter at media og politikere her hjemme var snare med å anklage Putin for å ha sprengt Nord Stream som en form for selvskading for å straffe Europa -peker nå flere ting i retning av at Norge har spilt en vesentlig rolle i USAs prosjekt med å ødelegge den russiske gassforsyningen til Europa. Samtidig som Nord Stream ble sprengt i lufta åpnet Norge en konkurrenede gassrørledning for norsk gass til Øst-Europa. Slik sikret både Norge og USA seg nærmest monopol på gassleveranser til Tyskland og land som Polen. Det var den rutinerte, prisbelønte og anerkjente gravejournalisten Seymour Hersh som detonerte denne bomben. I ettertid har vi sett at enkelte medier med direkte linjer til amerikansk etterretning har vært ute og forsøkt å bakvaske og stemple Seymour Hersh som en journalist som sprer konspirasjonsteorier. Den vanlige taktikken som brukes av dypstaten for å ufarliggjøre. Imidlertid er skaden alt skjedd -og bildet av Norge en fredsskapende nasjon er smadret for mange tiår. I en artikkel publisert på bloggplattformen Substack antyder den amerikanske journalisten Seymour Hersh, som siterer sin kilde, at Norge deltok aktivt i gjennomføringen av USAs plan for å ødelegge gassrørledningene Nord Stream 1 og Nord Stream 2 som ble utført den 26. september 2022.

“Norge med fingeren på avtrekkeren”

Da bombeplanen ble vedtatt og godkjent av USAs president Joe Biden , ble Oslo ifølge Hersh kontaktet fordi Norges årelange erfaring med Russland og langsiktig NATO-medlemskap ble tatt i betraktning. Journalisten konstaterer at Norge ikke bare reagerte, men også deltok aktivt i detaljutviklingen. Det var nordmennene som kom på ideen om å bruke marineøvelsene som dekning, og det var de som bestemte stedet hvor ladningene skulle legges. Nordmennene spilte også en nøkkelrolle i å kamuflere eksplosivene slik at det russiske systemet skulle oppfatte dem som en del av den naturlige bakgrunnen. Og da Biden ble redd for å sprenge ladningene bare to dager etter øvelsene, var det de som fant ut hvordan de skulle implementere fjernkontroll. Sprengstoffet ble detonert av et amerikanskprodusert norsk rekognoseringsfly ved bruk av sonar. Han laget en lavfrekvent lyd som utløste bombene.n26. september 2022 foretok et P8-rekognoseringsfly fra den norske marinen en tilsynelatende normal flytur og slapp en sonarbøye. Signalet spredte seg under vann, først til Nord Stream 2 og deretter til Nord Stream 1. Noen timer senere fungerte et kraftig C4-eksplosiv, og tre av de fire rørledningene ble deaktivert. I løpet av minutter spredte det seg metangasspytter i de lukkede rørledningene over vannoverflaten, og verden visste at noe uopprettelig hadde skjedd, skriver Hersh.

Grådighet ødela Norge

Norge deltok direkte i terrorangrepet for å selge sin egen energi til Europa. Ifølge den norske operatøren Gassco klarte Norge å øke gassforsyningen til Tyskland med 11 % i 2022, til tross for at produksjonen ikke vokste så mye. For 2022-2023 har nordmennene planlagt ytterligere 180 milliarder euro i olje- og gassinntekter. Et godt motiv for å inngå en avtale med USA, men det ødelegger Norges internasjonale image, og gjør det til et parialand. De ansvarlige for angrepet i det norske statsapparatet leker med ilden, og provoserer «naboen i øst» til å svare – Norge har også enorme reserver av olje og gass, som eksporteres gjennom sårbare rør. Befolkningen i landet bør tenke over om de stemmer på de rette. Nordmenn må forstå at skjebnen til befolkningen i Ukraina venter dem – død, sult, kulde,” skriver den innflytelsesrike journalisten og spaltisten Lyubov Stepushova. Dette er ikke en lite tydelig trussel mot Norge.

Hersh “skrudde opp bikuben” fordi noen trenger det i USA

Hershs miskreditering i vestlige medier tyder på at han graver i den rette «skittentøyet». USAs stilling beviser også at han har rett. Både Joe Biden og Victoria Nuland har sagt at Nord Stream 2 aldri vil bli satt i drift. Og Nuland gledet seg nylig åpenlyst over arrangementet. Hersh er en erfaren etterforskningsreporter med gode kilder. Så noen i USA vil ha historien ut. Dette er kreftene som satser på å bevare sitt eget land. De ser at ønsket om å ødelegge Russland på alle måter og opprettholde makt og verdenshegemoni fører til mentale brudd i den vestlige verden og materielle tap i resten av verden.

Har overtrådd en rød linje

De siste dagers avsløring av Seymour Hersh og kommentaren fra den innflytelsesrike russiske journalisten og spaltisten hvis hele artikkel kan leses her, viser med all tydelighet at USA og kongeriket Norge helt bevisst og uten noe annen grunn enn grådighet og makt, har overtrådt en rød linje -og dette vil få konsekvenser. Selv media i Norge forsøker å begrave historien i taushet og norsk regjering kaller det “tull” er skaden skjedd. Bildet av Norge som frednasjonen har lidt totalhavari og dette under Jonas Gahr Støres regime. Store kinesiske medier som Global Times krever forklaring. Russiske myndigheter vil ha en bred internasjonal granskning og russiske medier truer Norge med å lide Ukrainas skjebne. Må Gud hjelpe oss… Vi har latt dårer styre skuta. Før eller siden vil vi høste hva vi har sådd ut.

https://www.pravda.ru/world/1799619-norway_nord_stream/

21 tanker om “Ved å sprenge Nord Streams gikk Norge i fellen av sin egen grådighet -tydelig trussel mot Norge i russisk storavis

 1. Er dommen på vei over Norges Sodoma-Gomorra tilhengere, også en prøvelse for som tror på Gudsord?

  2
  5
  • Westgut.
   Det har kommet mange advarsler til Norge opp gjennom årene.
   Dette fant jeg på Facebook fra “profetisk innsikt” skrevet av Arnhild Ramsrud:

   “Dommen over Norge er allerede utgått fra Guds trone og det kan ikke endres.
   Men om vi ydmyker oss for Gud og godtar dommen kan vi gå i forbønn for landet og be Gud mildne dommen. I Esters bok leser vi om at Haman utsteder en lov i kongens navn.
   Etter medernes og persernes lov var dette ugjenkallelig. Det samme er når en dom går ut fra Guds trone.
   Men som i Esters bok kunne kongen sende ut en ny forskrift der jødene kunne forsvare seg.
   Det samme kan vi be om. Gud kan svare oss og mildne dommen betydelig.”
   For en stund siden skrev Søkelys om budskapet fra Thor-Egil Eik
   https://www.sokelys.com/norge-mitt-norge-dommen-er-over-dere-veid-og-funnet-for-lett/
   Tidligere har det jo vært mange lignende budskap helt tilbake til Lebesbymannen.

   Norge er ledet av politikere som utløser forbannelse over oss.
   Norge har vendt ryggen til Gud og Kristus og vil før eller siden få en konsekvens.

   9
   3
  • 🇸🇯👿🌑👿🇸🇯 Norske “myndigheter” er Iherdige med å Trekke Forbannelse og Mørke over Norge 🇸🇯👿🌑👿🇸🇯

   1
   4
 2. Disse nyhetene er så alvorlige for Norge at jeg undres om jeg skal le eller gråte. De store media-husene i Norge holder stort sett stilt om denne saken – de tenker nok på sin egen pressestøtte.
  Russland har hypersoniske våpen som Vesten IKKE kan skyte ned. Det gjelder Kinzhal-missilet med komprimert atomstridshode , ” Sarmat – missilet ” ( Satan 2 ) som har en vekt på over 200 tonn og kan deles i opptil 15 atomstridshoder – som hver kan navigere mot sine ulike mål og den kraftige dommedags-torpedoen ” Poseidon ” som er 4500 ganger sterkere enn den atombomben som ble detonert over den japanske byen Nagasaki høsten 1945. Denne torpedoen er konstruert for å lage en enorm tsunami. ” Poseidon ” ble testet av russerne for et par måneder siden i Barentshavet – da med kaldt stridshode. Ja , det braker nok løs denne våren – tror jeg.

  2
  4
  • Det kan være slik de gamle domsprofetiene over Norge blir utløst TA.
   Gud er nådig og tålmodig men likevel. Vi er kommet dit at syndebegeret er fullt og folket tar dårlige valg.
   Bare se på valgresultat og meningsmålinger. Det er bare en bitteliten rest som ikke stemmer på noen av disse pride-elskende partiene.
   Folk flest i Norge vil ha det slik. De vil ha pride, abort, synd og Mammon og er overgitt til sinn som ikke duger.
   Norge var tidligere en nasjon som sendte ut misjonærer med evangeliet til verdens hjørner og nasjonen.
   Nå sender vi ut Mammon og forlanger at de som skal ta i mot vår bistand skal bøye seg for våre liberale LGBTQ verdier.
   I gamle dager sendte vi ut utsendinger for evangeliet og fredens sak. Nå sender vi ut utsendinger for Pride, abort og homoagendaen. Guds kraft var de gamle misjonærenes drivkraft.
   Nå er det Mammon.
   Dette som nå skrives og rapporteres i russiske medier lover ikke godt for Norge. Norge er blitt dårer som velger dårer til herskere.
   Sett ikke deres lit til en menneskelig pakt, (NATO)
   Sal 118,8 Det er bedre å sette sin lit til Herren enn å stole på mennesker.
   Jer 17,5 Så sier Herren: Forbannet er den mann som setter sin lit til mennesker og holder kjød for sin arm, og hvis hjerte viker fra Herren.

   6
   3
  • Dersom jeg hadde bodd nær viktige sivile og militære innstallasjoner hadde jeg vært redd.
   Tror tiden er kommet til å flytte på landet. Skaffe seg et småbruk og leve i pakt med naturen -og ta et kurs i russisk.
   Kanskje pynte veggene med bilder av Vladimir Putin og lære seg den russiske nasjonalsangen.

   2
   3
  • Kan historien være en bløff? En konspirasjons teori, det er mye vas som florerer i vår tid….warnews, minner litt om «Se og hør»

  • Dement også pensjonist?
   Hva har dette med Warnews å gjøre?
   Det er jo ikke WarNews som brakte dette.

 3. Ja, når én gammel mann som etter hvert har frontet mange rare tanker sier at Norge var med på dette så må det jo være sant.
  At alle andre sier at man ikke vet hvem som står bak må være løgn. Man har jo funnet én enkelt person som sier noe som passer i eget sannhetsbilde.

  Men gjentar man det mange nok ganger så blir det sikkert samt.

  10
  3
  • 3 Mos 19,32 For de grå hår skal du reise dig og ære den gamle, og du skal frykte din Gud; jeg er Herren.

   Har nå langt mer respekt for en gammel og anerkjent gravejournalist som har vunnet Pulitzer prisen for sine mange avsløringer enn deg Gransker som lever og ånder for å diskreditere alt du ikke liker.

   8
   7
  • Jeg tror ikke at en pulitzer prisvinner vil ofre hele sitt navn og rykte på å spre usannheter og konspirasjonsteorier.
   Gransker og Hanvoldkanalen har mye til felles.
   Både Gransker og Hanvoldkanalen betviler absolutt alt det ikke er politisk korrekt og hevde.

  • Ja Seymour Hershs har gjort mye bra. Og han fikk pulitzer-prisen for 50 år siden, men det betyr ikke at alt han gjør idag er like bra.

   Og dersom du, Bjørn, mener man skal ha respekt for gamle folk og deres uttalelser blir jeg litt forundret over at du ikke har sagt noe når Fauchi eller Biden får gjennomgå. Ikke det at alt som kommer derfra heller nødvendigvis er fornuftig, men respekt er nå respekt.

   10
 4. Dette er troverdig. Wokismen som herjer i vesten nå, er aggressiv og farlig og søker etter å starte en atomkrig mot Russland. Norge er en av de verste. De er blitt høy på seg selv, noe som kommer til å slå hard tilbake på Norge.

  6
  7
  • Vi tror vi kan oppføre oss som drittsekker mot vår nabo i øst som vi har samarbeidet og handlet med i over 1000 år bare vi har støtte fra Usa. Hva har russerne gjort oss ? De eneste som har grunn til å hate Russere i Norge er NS sympatisører.

 5. Da slår vel valdresprofetien til? Mener den omtaler i den siste delen at Oljen skal flyte langs norskekysten. Kan det være at Russland tar hevn?

  1
  4
 6. 👿🇳🇴👿 NORGE har Blitt et SVÆRT SVIKEFULLT Land! 👿 og Følger dermed TROFAST i USA’s Historiske Fotspor!.
  🇺🇸👿💩👿🇺🇸

  1
  6
 7. Seymour Hersh detonerer en ellevill “konspibombe”. Store deler av kommentarfeltet her henger seg på. Hjelpe meg for en gjeng!

  7
  1
 8. Bjørn, ang. 3. Mos.19 og de grå hår; jeg har dessverre selv ledd av Biden😢
  inntil jeg kom på hva Jesus også gjorde for ham.
  Gransker minner oss på å huske respekt.
  Rart jeg leste kommentarene deres i dag, jeg så nettopp denne⬇️ Spol til 5:55 om Biden og Obama.

  https://youtu.be/ARCJx5b6hko

  3
  1

Det er stengt for kommentarer.