Vebjørn Selbekk hyller Jan Hanvold over knefallet for vaksinen og sender Svein Magne Pedersen i skammekroken som vulgær

Jan Hanvolds knefall for helsemyndigheter og Pfizer-navnet har fått selveste Vebjørn Selbekk til å hylle og rose Visjon Norge grunder Jan Hanvold. “Vaksinemotstandere som Svein-Magne Pedersen bør lytte til den sunne korona-fornuften som nå kommer fra Jan Hanvold.” Vi har lenge kunne konstatere at Dagen redaktør Vebjørn Selbekk har tatt farvel med klassisk kristen tro og blitt en del av den religiøse politisk korrekte folkereligiøsitet som er normgivende i folkekirken. Frem til helt nylig har Jan Hanvold vært en villblomst og frittalende løs kanon på dekk -som har våget å tale den politisk korrekte folkereligiøsiteten midt i mot. Det var halvannen år med Corona-hjernevask og et smitteutbrudd blant tv-kanalens medarbeidere som skulle til for å bringe Hanvold inn i den religiøst og politisk korrekte folden.

Ble bannlyst fra Dagen etter å ha skrevet at fostermordere er mordere om norske politikere som administrerer fosterdrap

Nå er det Svein Magne Pedersen som er satt i Vebjørn Selbekks skammekrok -som er utenfor det gode fellesskapet, -fordi Pedersen, i motsetning til både Hanvold og Vebjørn Selbekk “setter troen etter ordene” og lever ut budskapet han har forkynt. For Jan Hanvold er en pragmatiker som vet at hans tro ikke holder mål, og for Hanvold er det snakk om å gå den trygge vei, for det gir mest penger i kassa.  For Vebjørn Selbekks del som forlengst har bannlyst Ludvig Nessa fra avisen fordi han omtalte “fostermordere som mordere” -er det snakk om pressestøtte og å holde seg inne med den religiøse elite i folkekirken. Selbekk ønsker å være en representant for sånn halvkonservative eller halvliberale lavkirkelige lutherske organisasjonen, som ennå lever i den villfarelsen at de blir tatt seriøst av storsamfunnet. NLM, IMF eller Normisjon er alle en del av folkekirken og bidrar således med opprettholde folkekirkens legitimitet. Før eller siden, om Herren drøyer, vil også disse inngå kompromiss å samle seg under regbue-symbolets faner og således befinne seg i opprør mot den levende Gud.

Bibelen sier at det skal være et stort frafall, og frafallet skal bli så omfattende at selv Jesus undret seg om han ville finne troen når han kommer tilbake igjen. Noe som er helt sikkert er dette. Når Jesus kommer tilbake igjen vil han finne både prester, krusifiks, likekjønnede ritualer, han vil finne religiøse klovner i fargerike prestekjoler, han vil finne glupse pengepredikanter, han vil finne haugevis av soveputeprofeter som sier fred og ingen fare, og han vil finne kirkebygg og bedehus. Han vil også finne religiøse avisredaktører som doper ned sine lesere med død religion og politisk og religiøst korrekt svada. Men vil han finne troen? Vil han finne den levende frelsende tro som gir folk mot til å gå mot strømmen? Den bibelske menighet blir av Jesus omtalt som “du lille hjord” og “de utvalgte” -men også en skare som er hentet ut fra menneskene gjennom alle generasjoner og alle tider.

En hyllest til Jan Hanvold og en ytterligere stigmatisering av Svein Magne Pedersen og kristne som ikke vil ta vaksinen

Dagens lederartikkel ført i pennen av Vebjørn Selbekk forteller med all tydelighet hvor splittelsen går i kristenheten. Splittelsen er dyp, varig og skaper skiller mellom troende. Hanvold løftes opp som det lysende eksempel på en fornuftig og vitenskapsbasert religiøs tro, mens Svein Magne Pedersen gjøres spedalsk med å kalles vulgær. Vebjørn Selbekk er åpenbart svært glad for Jan Hanvolds bortgang fra troen på Guds beskyttelse i livet. I de siste ukene har Jan Hanvold takket Pfizer for at han ikke er død og lovprist sin nye treenigheten av gud, helsemyndigheter og Pfizer. Pfizers Coronavaksine som har blitt en sprøyte til død og lidelser for mange, har Hanvold blitt hyllet som en frelser fra viruset mens Vebjørn Selbekk har sagt at å ta vaksine er en kristenplikt. For mange er det å ta vaksinestikkende en slags kollektiv frelsesgjerning de er stolte av å ha utført. Så stolte at de frimodig proklamerer budskapet “Jeg er vaksinert, jeg er vaksinert”.  “Vi kan bare grøsse ved tanken på hva som kunne skjedd hvis Jan Hanvold hadde fulgt samme linje som en annen sentral aktør i denne delen av Kristen-Norge, helbredelsesevangelist Svein-Magne Pedersen. Han fremstår i dagens situasjon som en av de mest vulgære vaksinemotstanderne i Norge,” skriver Selbekk i sin bitre kommentar til evangelist Pedersen og andre kristne vaksinemotstandere. “Grøss og gru!” Dette er slik avisen Dagen er blitt. Et fyrtårn som har slukket, saltet som mistet sin kraft og som ikke lenger duger. For vår del er vi takknemlige for at menn som Svein Magne Pedersen våger å si i fra, orker å stå i mot og velger å holde fast på sine advarsler mot denne giften. Det krever ryggrad til å stå oppreist i denne splittende tid. Folk som har tatt disse giftsprøytene og tatt del i dette medisinske forsøksprosjektet vil før eller siden angre. De som oppfordrer folk til å ta giften må bli holdt til ansvar av foreldre som mister sine barn, av dem som blir påført store og langvarige bivirkninger.  Det er håp for dem som har tatt vaksinen: “Angrer du på “giftsprøyta”? Hva skal du gjøre da?Jesus sa: “Rens spedalske.” Ta kontakt så skal jeg be at giften blir renset bort,” skriver Pedersen på Facebook onsdag.

Og han skrev videre dette: “I tenårene skulle jeg være tøff og røykte et par år. En kvinne i 50-årene fikk lede meg til Gud. Hun ga meg et godt råd: “Svein-Magne, Bibelen sier at legemet er et tempel for Den Hellige Ånd. Det må du ikke skade. Du burde kutte ut røykingen.” Vi bodde i en vakker furuskog på stedet Håkvik, en mil sør for Narvik. Bak huset pleide vi å brenne søppel i en oljetønne. Jeg slapp Blå Strek-pakken oppi tønna. Den gikk opp i flammer. Det føltes godt å bli kvitt denne syndige lasten. Tobakk, alkohol og narkotika er imot Guds vilje. Når vi så leser undersøkelse etter undersøkelse etter undersøkelse fra verdens beste forskere at koronasprøytene er livsfarlige, hvorfor skulle vi da ta denne injeksjonen? De livsfarlige skadepartiklene og giftstoffene forblir i kroppen selv om man ikke kjenner noe spesielt. Men man vil komme til å leve i usikkerhet resten av livet. Gradvis skades kroppen. Noen blir straks syke, mens andre dør etter noen dager eller uker. Mange andre lever med en russisk rullett mot hodet. Man vet ikke når tid “giften” vil komme til å slå ut i kroppen. Heldigvis tror vi på helbredelse fra alle lidelser, også å bli renset fra et urent blod. Gud kan restarte kroppen og nøytralisere gift- og skadepartiklene. Jesus sa: “Rens spedalske.” I vår sammenheng blir det: Rens de med urent blod. Ta gjerne kontakt, så skal vi bringe Guds kraft inn i blodet. Ditt blod kan bli renset etter en eller flere bønner. Telefon: 381 50050. TIL SLUTT ET GODT RÅD til de som er usikker på om de skal ta giftsprøyta: Hvis man skulle få korona, er det tross alt ikke noe man har påført seg selv. Men tar man sprøyta og blir skadet for livet, vil det være noe man vil komme til å angre på. En unødvendig lidelse,”

28 tanker om “Vebjørn Selbekk hyller Jan Hanvold over knefallet for vaksinen og sender Svein Magne Pedersen i skammekroken som vulgær

 1. Jeg abonnerer på avisa Norge Idag. Såfremt jeg ikke har gått glipp av noe, har redaktøren der ligget lavt i å skrive om sitt eget synspunkt på vaksinesprøyta.

  • De følger Israel i alt de gjør – og den beste skribenten der Trine. O. Hansen – hun ble forferdet når mange av henne kjente (jeg antar de som jobbet i TV visjon) ble smittet – da snudde hun – og ble en mer pro vaksinere. Hun sa bla da:

   “Samtidig ser jeg på sosiale medier at en del har ekstremt sterke meninger mot vaksine. De argumenterer blant annet åndelig, som om det er mer kristelig å la være å ta vaksinen. Det er tull.”

   Og her:
   https://idag.no/kommentarer/korona-verre-enn-vaksine/19.37123

   Norge Idag er også i ferd med å havne i samme klubb som Dagen og Velbjørn Selbekk. Jeg har en stund følt på meg – at Gud har tatt bort ordene som de roper høyt om “Taler der andre tier” – og gitt det til noen andre.

   Det er problemet med å være en Israel venn – du støtter Israel uansett hva de gjør. Men gode venner skal være kritiske – om vennene gjør feil. Jeg elsker Israel – men ser nå at ugudelige dårer leder de – mot destruksjon. Så jeg antar av vi nå er inne i det avgjørende 7 siste årene før Jesus kommer igjen – ettersom den Hvite hesten har begynte å ri, Åp. 6. Og vi er inne i ett Shemitha år – som varer i 7 år til neste gang.

   Om ikke Gud utsetter nok en gang, men jeg tror det ikke….

   3
   1
  • Her er Trine Hansen pragmatisk og nærmest politisk korrekt i sine uttalelser. Hun tok ikke vaksinen som hun hadde tenkt, og ble smittet av korona. Før var hun tvilende om vaksinen, nå er hun for.
   Det samme her: En overskrift i media nå nylig: “Pastor angret på at han ikke tok vaksinen.” En eldre kar fra Sunnmøre. Han ble smittet av korona og ble litt syk.
   Svein Magne Pedersen har ennå ikke blitt smittet, tross de mengder av folk han har kontakt med. Hos han er det svart/hvitt. Han er tydelig, vi slipper å lure på hva han egentlig mener.
   Er det så galt å bli smittet, da? Da har man hatt svineriet, og slipper sannsynligvis å få det mer.

  • “Det må være frivillig å ta vaksine…”, hevder redaktør Ystebø i avisa Norge Idag i en nylig kronikk. Her er ingen harde ord.
   Anbefaler folk å abonnere på avisa.

 2. “..Når vi så leser undersøkelse etter undersøkelse etter undersøkelse fra verdens beste forskere at koronasprøytene er livsfarlige..”

  Kan jeg også få lese disse undersøkelsene fra verdens beste forskere?

  • Vi er vel flere som har DET ønsket. Men det blir vel som da jeg gjentatte ganger ba om BEVIS for at Donald Trump ble frastjålet presidentembedet. Det ble MANGE svar. Men ikke ETT av svarene var BEVIS. Bare påstander på på stander og konspirasjoner og fordømmelser.

   1
   2
  • Birgir. Du søker bevis men tror ikke dine egne øyne.
   Bevisene lå foran dine øyne, men du nektet å se.
   Hvorfor? Jo, fordi du må ha MSMs hjelp til å forklare deg hva du ser
   Slik blir det for mennesker som er under en kraftig villfarelse.
   De er ute av stand til å forstå hva de ser.
   Årsak: Jer 2,13 For to onde ting har mitt folk gjort: Mig har de forlatt, kilden med det levende vann, og hugget sig ut brønner, sprukne brønner som ikke holder vann.

   Noen har sine kilder i Guds ord, lytter til Den Hellige Ånd og lar ikke sitt blod bli besmittet av noe urent.
   Andre har sine kilder i VG, Dagbladet, NRK og blant liberale faktasjekkere som er betalt for å si hva deres arbeidsgivere mener er fakta.
   Du fyller din dyrkjøpte sjel med søppel og urenhet klekket ut i helvete og derfor ser du ikke. Du vil forbli blind for uten en sann omvendelse, anger og bot er løpet kjørt. Du er helt på villspor.
   Du farer vill fordi du ikke kjenner Guds ord eller Guds kraft.

   8
   2
  • Bjørn,

   Du kommer med en forklaring på hvorfor Birgir (og jeg) ikke ser bevisene, men du kunne jo heller hjulpet oss med å finne disse bevisene.

   3
   4
  • Qanon
   Det har ingen hensikt å prøve å bevise noe som helst for dere.
   Deres egne øyne burde ha sett, men siden dere overlater til MSM og fake news media å fortelle dere hva dere egentlig ser, vil dere vandre i mørket uansett.
   Det er et valg som er tatt.
   Du har tatt dine doser demonjuice og er forhekset slik at ikke du kan se.
   Det er Gud selv som har sendt villfarelsen til deg/dere og da er det intet et menneske kan gjøre for deg/dere.

   5
   1
  • BEVISENE Bjørn BEVISENE. Store bokstaver for å understreke det jeg etterlyser. Nå har du svart for, jeg vet ikke hvilken gang. Ikke engang DU SELV tror på det du skriver. Det er på tide du innrømmer det. Om ikke for andre, så for DEG SELV. Fortsetter du som du har gjort de to siste åra, er ildsjøen ditt endeligt.

   1
   5
  • Det ante meg.
   Du har ingen beviser og kan ikke forklare eller underbygge.

   5
   3
 3. Splittelsen vaksinen har skapt blir bare dypere og dypere. Selbekk er en selvgod arrogant personlighet som har revet ned Dagens omdømme for alltid.
  Avisen er en dårlig kopi av Vårt Land og bruker taktikken splitt og hersk.
  Se hvordan Dagen har angrepet menigheter og enkeltpersoner på en tvers i gjennom umoralsk måte.
  Denne vaksinen har satt familie opp mot familie, bror mot bror og søster mot søster.
  Noen skyr uvaksinerte venner og familie som pesten.
  Det er nesten som om vaksinen er dyrets merke.
  Vi står overfor dette: Dersom Johannes Åpenbaring skal forståes som ei bokstavlig bok, hvor høyre hånd og panne er fysisk høyre hånd og panne. Da er vaksinen ikke dyrets merke.
  Dersom Johannes Åpenbaring skal forståes som ei symbolsk bok, med billedlig tale så kan vaksinen være dyrets merke.
  For da representerer høyre hånd og pannen (handling og tanke)
  Dersom Johannes åpenbaring er en bok vi skal tolke bokstavlig er det grunn til å vente at mange rare skapninger dukker opp.
  Da vil Jesus komme ridende på en hvit hest med et stort sverd av metall ut av munnen. Da må dyr bety bokstavlige dyr.
  Dyret må med en bokstavlig tolkning være et dyr vi ikke har sett maken til i historien. Et fysisk dyr.
  Vi forstår at mye i åpenbaringen må tolkes billedlig og symbolsk.
  Det samme kan gjelde ordene om dyrets merke.
  Folk kan også bli merket i sjel og sinn
  I så fall kan store deler av kristenheten allerede ha tatt dyrets merke,
  Når det gjelder Selbekks råd om at Pedersen må lytte til Jan Hanvold er det nok neppe aktuelt for SMP. Han har lyttet til hva Gud har sagt ham og hva ville Pedersen være dersom han byttet bort Gud med Hanvold?

  4
  1
  • Gode refleksjoner.

   Tror ikke at de 2 første vaksinene er Dyrets Merke – men med nok med Boostere – så kan det bli det. Her kan du se hva som skjer i blodet – til de som har fått 2 doser:

   https://opprettholdende.wixsite.com/korona/post/en-mikroskopisk-unders%C3%B8kelse-av-blodet-til-vaksinerte

   Og:

   https://opprettholdende.wixsite.com/korona/post/leger-om-bisarre-fenomener-i-vaksinert-blod-har-aldri-sett-noe-lignende

   Gud bruker situasjonen – for å skille fårene og geitene fra hverandre – min venn som er en bønnemann – var på ett sånt bønnested – hvor troende alltid kan be – men sist han var der, så var det full splittelse mellom de vaksinerte kristne og de uvaksinerte. Det er fordi vaksinasjonene er åndelige – demonisk – det påvirker de troende, på en eller annen måte.

   3
   1
  • Hei bibelgransker , Johannes åpenbaring, å
   må forstås både billedlig og bokstavelig.
   Dyret bestående forskjellige dyre kroppsdeler som bjørne føtter løve munn , må sees på som en koalisjon av nasjoner , eks her er det blir brukt våpen skjold , Russland har bjørn som sitt symbol, England har løve , Kina drage osv. så dette er bildelig symbol på nasjoner, hoder er bildelig symboler på stats overhoder ol.
   Hva som må tolkes bokstavelig er dyrest merke og at dette er ett fysisk merke , så hvordan kan jeg vite dette jo du må se det i lys av den teknologiske utviklingen som har vært, infrastruktur som er satt opp for kjøp og salg , snart kontant løst samfunn og den tvangen i forhold til det og ta vaksinen, der en tar fra folk elementere rettigheter som å kunne kjøpe og selge mange plasser om en ikke underlegger seg kontroll regime i form av og få ett godkjent helse sertifikat, og det er dette jeg tenker at en gang i nær fremtid vil bli påtvunget som ett merke i høgre hånden eller på pannen.
   Så bibelgransker, Johannes gir både billedlig forklaringer og bokstavelig forklaringer, som vi skal kunne lese å forstå utfra tiden vi lever i , og det står faktisk også at tidligere generasjoner ikke skulle ha mulighet for å forstå dette , men bare vi som faktisk lever i denne tiden.

   3
   1
  • Det er ikke på noen som helst måte VAKSINEN som har satt familie opp mot familie, bror mot bror og søster mot søster. Det er konspirasjonsteoretikerne som dere lovpriser, og som dere setter høyere enn Guds Ord.

   2
   8
  • Birgir
   Trist å se ditt frafall fra sannheten. Ditt blod er blitt urent og du trenger frelse. Vi ber til Herren for deg at du engang skal vende om og finne tilbake til Jesus og Han som er veien, sannheten og livet.
   Splittelsen i Guds menighet er komplett. Bror står mot bror og søster mot søster. Noen har Jesus i hjertet, andre har dyrets merke i hjertet.
   Birgir står mot mine brødre og søstre her.
   Selv denne JVen har mer lys over tiden vi lever i enn Birgir Hermansen.

   6
   2
  • Birgir Birgir.
   Hvorfor er ditt hjerte så fylt av mørke?
   Har du drukket av verdens sprukne og urene brønner?
   Har du lik Demas fått kjærlighet til denne verden og forlatt det gode gamle evangeliet og latt mørke og verden forme ditt sinn?
   Før var det åndelig liv i deg, men nå, stinker det verden, åndelig død og fordervelse. Vi troende gråter for deg innfor Gud og ber for deg i våre bønner. Må Herren vekke deg opp og gi deg en skikkelig dyptpløyende dåp i Den Hellige Ånd, slik at du igjen vender deg til Herren.

   5
   2
  • Randi sover på vakt. Sannheten er at “Det er ikke på noen som helst måte VAKSINEN som har satt familie opp mot familie, bror mot bror og søster mot søster. Det er konspirasjonsteoretikerne som dere lovpriser, og som dere setter høyere enn Guds Ord.”

  • Å ja. Hjertet er sikkert fylt av mørke. Jeg tror jo selvfølgelig ikke på de djevelske konspirasjonsteoriene dere lovpriser. Og så tror jeg på:
   “Fremfor alle ting formaner jeg derfor til at det blir gjort bønner, påkallelser, forbønner og takk for alle mennesker, for konger og for alle som er i høy stilling, så vi kan leve et stille og rolig liv i all gudsfrykt og ærbarhet. Dette er godt og til behag for Gud, vår frelser, han som vil at alle mennesker skal bli frelst og komme til sannhets erkjennelse.”
   Og:
   “Hver og en skal underordne seg de myndigheter han har over seg. For det er ikke øvrighet uten av Gud, men de som finnes, er innsatt av Gud. Den som setter seg opp mot øvrigheten, står Guds ordning imot. Men de som står imot, skal få sin dom. For de som styrer, er ikke til skrekk for dem som gjør godt, men for dem som gjør ondt. Vil du slippe å være redd for øvrigheten, så gjør det gode. Da skal du få ros av den. For den er Guds tjener, til gagn for deg. Men gjør du det som er ondt, da frykt! Den bærer jo ikke sverdet for ingenting. For den er Guds tjener, en hevner til straff over den som gjør det onde. Derfor er det nødvendig å underordne seg, ikke bare av frykt for straffen, men også for samvittighetens skyld.”
   Dette sier Bjørn, Rune, Randi, Kikki, “Fri” pinsevenn og flere andre er MINE ord, og derfor er fariseisk. Forstå det, den som vil.

   1
   9
  • Kikki
   Svaret på ditt spørsmål til Hermansen er ja.
   Han har drukket av urene brønner og derfor er hans frukter deretter.
   Han siterer gjerne bibelvers som de skriftlærde gjorde overfor Jesus, men summen av Guds ord er han ute av stand til å se.
   Alle kan siterere bibelvers, men mangler den bibelske ånd over sitt liv. Det så vi fra begravelsen til Kim Friele.
   Birgir har funnet seg to favoritt-skriftsteder som han repeterer som en papegøye -slik disse som forsvarer homofil praksis stadig viser til Paulus og “størst av alt er kjærligheten”
   Begge er grove misbruk av bibelvers.
   Og ja, selvfølgelig er alt Birgir ikke forstår eller i stand til å se “konspirasjonsteorier” og så gikk lyset ut.

   3
   1
  • Hvis dere mener at å tro på Guds Ord er å forlate troen, så……
   Det sier jo alt om DERE.

  • Hva Kikki Randi og Ellen kommer med av vrøvl og styggedom skal de stå for
   en dag.

   De er her enten kun fordi de ikke har annet viktigere å gjøre i livet eller bare tuller -eller faktisk er så vranglært og dømmende som det går an å bli.

   Det er aldri noe å hente hos slike, i en menighet. Og det er lite sjanse for at de noen gang skal vende om -å begynne å følge Guds Ord. Og å ha noe å gi sine søsken.

   Det er egentlig veldig synd på dem.

   Det er også dessverre flere andre vranglærte her inne, dom jeg heller ikke tror kommer seg videre. Det som preger dem alle er at det sjelden kommer noe oppbyggelig fra dem, men selv mener fe det, men det er kun belæring. Sjelden gir de deg glede og gode ting. De kommer ofte med skrekk og advarsler og mener selv de gjør dom Jesus. Refser og irettesetter og bla bla… De har bare ett problem. LITE er det ved dem som minner meg om Jesus.

   Jeg vil ikke skryte av diverse uttalelser du Birgir kommer med, men til de andre (dere vet hvem det gjelder) vil jeg si at Birgir minner meg allikevel mye mer om Jesus enn dere.

   1
   1
  • Hannah
   Du minner ikke så mye om Jesus du heller om du tror du gjør det.
   Randi, Kikki og Ellen er tydelige. Har Guds Ånd og Guds ord.
   De er tydelige i sin tale og har rett til å irettesette Birgir Hermansen..
   Hermansen burde omvende seg og legge til sine stadige spydigheter.

  • Ikke bry deg Hannah. Bjørn, Randi og Kikki har mange ganger påstått at de versene jeg delte, er MINE ord, og fordømt, ikke bare meg, men også Gud, Jesus og apostlene, når de samtidig sier at det IKKE er Bibelens Ord. Og selvfølgelig er jeg som har forlatt frelsen. Men jeg har lært EN ting. “Les som det står, og tro som det står. Aldri et ord av skriften forgår. Frelse og fred i hjerte du får. Les som det skrevet står.”
   Måtte de bare kommet til tro på Ordet.

  • Enting til til Bjørn. Du varslet om at blant de som hadde tatt vaksinen, skulle komme en MASSEDØD SOM SKULLE PÅ HØSTEN. Hva sier du NÅ??? Du er faktisk en FALSK PROFET.

 4. Kristnes tolkninger av spådommer fra trollmenn og galninger i Bibelen er både skremmende og komiske.

  Skremmende fordi den religiøse dumskapen rammer levende mennesker i virkelighetens verden.

  Komisk fordi voksne krangler som små barn om fantasier helt uten bevis for noe som helst. Uvitenheten, innbilskheten og godtroetheten overgår selv de dummeste molboer.

  Ikke rart det blir mye nød og elendighet i verden med så mye ideologisk og religiøs toskeskap. Endetidsprofeter, åndemanere, svovelpredikanter, kvakksalvere og konspirasjonsteoretikere er farlige for fred og fremgang.

  2
  2

Det er stengt for kommentarer.