David Auke kaller Dagen redaktør Vebjørn Selbekks leder for “tarvelig” mot Svein Magne Pedersen

Flere har reagert på Dagen redaktør Vebjørn Selbekks spydige og tarvelige lederartikkel hvor formelig går i strupen på evangelist Svein Magne Pedersen mens han hyller Jan Hanvold. En som reagerer sterkt er forkynner David Auke som i likhet med Pedersen advarer mot vaksinene: Auke skriver dette: “Når Selbekk bruker ordet vulgær på en av de største hedersmennene vi har i dette landet, som utrettelig og bortenfor pensjonsalder bare fortsetter å gi av seg selv og han er vel den som ber for flest syke og lidende i Norge og med fantastiske resultater – Gud til ære!

Men SELV har Selbekk aktivt støttet den ufattelig vulgære og gjennomkorrupte og barnedrapsstøttende på barn minst opp til NIENDE måned Hillary Clinton og misbrukt denne avisen i sin kampanje for denne klart anti-Kristelige damen. Så spar ordbruken du Selbekk og rydd opp i ditt eget rot først og husk også at som du nå sår så vil du faktisk høste om du ikke snur! Å skrive så tarvelig om en fantastisk Gudsmann som Svein-Magne Pedersen – som i tillegg følger MYE tettere på mennesker som tar kontakt med han og melder om ulike alvorlige bivirkinger etter disse sprøytene – en nærhet til de som gir tilbakemeldinger Selbekk i det hele tatt ikke har på langt nær – det tjener deg faktisk til skam.

Alle som har fulgt LITT med VET nå at den forklaringen som faktisk står seg nå i forhold til sannheten er at dette lakk ut fra laboratoriet i Wuhan og ble et biologisk våpen mot menneskeheten og at Fauci i Amerika har vært en av de som har sørget for å finansiere denne forskningen som skulle få slike konsekvenser som dette har fått. Og at det store landet i øst fritt lot ulike fly ta av fra flyplassen i Wuhan så dette spredde seg globalt, mens innenriksfly fra Wuhan ble stanset.

Heller ikke nevnes at det nå er over 40 000 tilbakemeldinger om bivirkninger av sprøytene i Norge, at Norsk Pasients-kadeerstatning allerede har bestemt at etterlatte skal få utbetalt erstatning fordi medlemmer av deres familier har DØDD på grunn av sprøyter allerede godkjent av norske myndigheter, om en haug med damer som opplever sterkt forstyrrede menstruasjonssykluser og 20-åringer som ligger på sykehus med hjerteposebetennelser og at dette fortsatt er sprøyteinnhold som er på eksperimentstadiet. Og nettopp fordi dette er et gigantisk medisinsk eksperiment hvor mennesker er prøvekaninene – dette er åpent innrømmet skritflig fra eu – så er det ingen som ANER hva bivirkninger på lang sikt kan bli! Pek på ETT av disse punktene jeg nå nevner som er KONSPIRASJONSTEORIER, Selbekk!

ALT dette blir ikke nevnt med ETT ord av Selbekk som igjen velger å bare tråkke ut i salaten og slå med storslegga mot en fantastisk Gudsmann som Pedersen som alle sanne troende burde være stolte av var fra vårt land!

Tarvelig, Selbekk – atter en gang rett og slett tarvelig levert fra deg!

Skrevet av David Auke

6 tanker om “David Auke kaller Dagen redaktør Vebjørn Selbekks leder for “tarvelig” mot Svein Magne Pedersen

 1. Vel, Selbekk gikk på samme bibelskole som jeg – og de første Magazinene som han var redaktør for – var ganske radikale og evangeliske – eks. han skrev “Kristne kan ha demoner” – noe jeg vet veldig godt om – ettersom Herren har satt meg i frihet fra flere av dem.

  I 1991 – så forfattet både han og Ulf Ekman til sammen – boken om Frimurerordenen og en god del av deres hemmeligheter og seanser.

  Tviler på om han i sin nå verdslige posisjon – prater høyt om disse 2 tingene – at kristne kan ha demoner – og boken om frimurerne. Og ingen leter det heller opp – ettersom han følger den globale strukturen – mye “nåde” å få der, om du kaster “Kristus over bord”.

  Men på samme måte som mange andre kristne – så fulgte Selbekk lederen/”kongen” og ikke Kristus – så lenge lederen – da Ulf Ekman – holdt seg i troen, så gjorde også andre det. Men falt lederen – så fulgte gjerne mange etter han.

  Derfor ble Gud harm – da Israel ropte til Samuel om å få en konge – dvs. istedenfor å ha Gud til konge – og det ble en tragedie for Israel – da – som da dommen rammet de i 723 – altså nord riket – hvor de ble spredt for alle vinder – pga ugudelige konger. Juda ble rammet av dommen i 586 f.Kr – og ble satt i “forvaring” i Babylon i rundt 70 år – før noen av de vendte tilbake – og bygde opp Israel på nytt. Dette skjedde – fordi folket ble avhengig av deres konge – og ikke Gud – og de fleste kongene var ugudelige – alle i Nord riket var ugudelig – men i Sørriket var det rundt 5 rettferdige kongen – som er lite antall i forhold til antall konger.

  Vi støttet selvfølgelig Selbekk – da han ble utsatt for hets av Islam, pga sine bilder i avisen Magasinet. Men på slutten av avisens tid – så kom det bare opp halvlunkne, forførende og dårlige pastorer – som bare sa masse sprøyt – så ga han opp Magazinet – hvor eierne/lederne av Dagen, sørget for å fjerne den gode Odd Sverre Hove – som jeg anser som fast i troen – mot den da vaklende Selbekk. Og Hove måtte gå – ufrivillig.

  Deretter ble avisen noe lik Magazinet – noen vitnebyrd her og der om Jesus – men i det store og hele – en som var preget av denne tidsånden – og religiøsitet. Jeg hadde sluttet å abonnere på Magazinet – og gikk over til Dagen – og da jeg så forandringen – på samme måte som hans tidligere Magazinet – så kuttet jeg ut å abonnere på avisen.

  Du vet – på Livets Ord – så var det mange folk som søkte opp mot toppen – såkalte karrieremennesker – og om du var flink til å prate for deg og smiske litt (såkalt “positiv” tale) – så var det ikke vanskelig å få posisjoner. Det samme bredte seg ut i mange Tros menigheter. Og jeg er ganske sikker – på at Selbekk ikke er noe unnatak – han tror at å tjene Gud – er å sikte mot toppen. Altså – ikke gå samme runder som Josef – som Gud måtte forme mange år i fengsel – før Gud kunne sette han på toppen.

  Du vet – det er forskjell på de som tar snarveien i troen – og de som følger Herren – hvor Herren ofte fører de i dypet – så Gud kan rense de og grunnfeste de – så de blir mer lik Kristus. Dessverre er det altfor mange light kristne i denne nasjonen – og mange av dem har falt ut av nåden – uten å skjønne bæret – de tar frem sine yndlingsbibelvers – og er trofast i menigheten – uten å gi Herren hele hjertet.

  Det er så enormt trist – fordi folk selvransaker seg stort sett aldri! De lever heller av andre kristne skryter av de – ikke at Herren gir de vitnesbyrd. Det kan bli hardt for de – å møte dommen – og så bli fullstendig avkledd – for dommen må vi alle stå alene innenfor Jesus, da vil Han fortelle den ekte sannheten om oss, enten om det er godt – eller dårlig! Ingen av de som har bedratt deg – eller smisket med deg – vil da stå og støtte opp om deg. Har du erfaring med å være alene med Jesus – når ingen andre ser deg – og frykter Gud og Hans Ord – så vil det å være alene med Jesus da – få deg til å stå i dommen!

  Sånne ting gjør meg trist – for blindhet fører ett menneske ut av den smale Veien – som Kristus selv sa at det var få som fant.

  5
  1
 2. Enda tristere at kristne miljøer i Norge fortsatt forklarer psykologiske fenomener og psykatri med demoner.

  #selvbedrag
  #overtro
  #lettlurt
  #overgrep
  #galskap
  #fordummende
  #middelaldersk
  #faktaresistent
  #farligesekter
  #tragikomisk

  1
  1
  • Kristne i dag er nok like håpløse som Jesus og apostlene.
   Også de kastet ut onde ånder eller demoner av folk.
   Bibelen er fylt av beretninger om mennesker som ble løst fra demoner.
   Å avvise at demoner eksisterer er å forkaste troen på Bibelen og for en ekte kristen er ikke det mulig.
   Men selvfølgelig. Det er ikke alt som mennesker kaller demoner som er demoner. De fleste kristne har bare en teoretisk tro på at det finnes demoner og onde ånder. Onde ånder og demonutdrivelser er et kapittel i Bibelen de helst neglisjerer.
   Å snakke om demoner og urene ånder strider jo mot vårt menneskelige intellekt. Men de er like fullt en realitet, enten du liker det eller ikke.

   2
   1
 3. Hva sier Bibelen om å krangle? Om å delta i krangel eller blande seg inn i krangel? Tror de fleste vet hva Paulus sa om dette. Ofte blir folk helt oppslukt av å “bevise” at de har mest mulig rett og typisk fortsetter kranglingen i det uendelige. Til slutt blir det bare et evig mas uten at noen kommer med ny informasjon. Alle bare kaster inn stadig nye anklager og påstander som ved på ilden for å øke konfliktnivået mest mulig.

  Etter to tusen år med kristendom skulle man tro at man hadde kommet litt lenger.

  Jeg tror Bibelen er skrevet for helt vanlige folk. I den finner vi den informasjonen vi trenger. I hovedsak handler den om omvendelse fra synd. Og for i det hele tatt å kunne omvende seg fra synd må man identifisere syndene. Typisk stolthet, begjær og materialistisme. Stolthet kan gi seg utrykk i hovmod, stahet og egenrådighet, dømmesyke osv. Begjær kan handle om alt fra hor, fråtsning og rus. Materialisme handler om å karre til seg og tro at man kan stole mer på det man eier enn på Guds løfter.

  Dette er synd på de mest grunnleggende nivåene og så lenge man ikke omvender seg fra alle dem vil man ende opp med enten å være en “lovtrell” eller risikere å falle i alle slags synder.

  Helt uavhenging av alt det som det krangles om på sokelys vil det uansett komme en dag hvor antikrist har makten. Og nettopp synd er det som får folk til å tro på ham. Han vil antagelig appelere til det syndige i mennesket. Som f. eks driften til å krangle eller tro at man forstår så mye mer enn alle andre.

  Personlig tror jeg antikrists fremtreden vil arte seg helt andeledes enn de fleste tror. Faktisk vil det være hans vei til makten som er det fatale og det skjer kanskje i disse tidene. Dels handler nok dette om å rive ned siste rest av evangelisk kristendom. Kanskje nettopp ved å splitte og forblinde troende. Når han først sitter ved makten er løpet kjørt.

  2
  1
 4. Selbekk har sunket lavt. At han går god for passerseddel og vaksinepass, forteller alt hvor sørgelig hans tilstand er.

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.