Fattigdomskrisen i Norge -uføre og enslige foreldre må be om hjelp til mat, klær og julegaver til barna på på Finn.no

Jonas Gahr Støre, her avbildet dansende i homoparade fortsetter å neglisjere fattige nordmenns bønn om hjelp

Den rød/grønne arrogante regjeringen under Joas Gahr Støre og Trygve Slagsvold Vedum fortsetter å vende ryggen til det økende tallet på nordmenn som er blitt fattige. Skyhøye strømpriser, økende rente, betydelig prisstigning på dagligvarer og økende avgifter gjør at stadig flere blir fattige i vårt AP styrte Norge. Situasjonen er nå blitt så desperat at uføre og enslige foreldre nå må legge ut bønner om hjelp på Finn.no. Stadig flere nordmenn må nå ty til fattighuset og frelsesarmeen for å ha til mat til jul, og mens regjering og storting bevilger seg doble feriepenger, gratis pendlerboliger, og selv kan leve i luksus og overflod, er det stadig flere mennesker, inklusiv uføre, pensjonister og barn -som må be om hjelp til mat, klær og strøm på Finn.no. Vi har nå fått en økende gruppe tiggere i Norge, og nå er det ikke mennesker fra fremmede land, som banker på døren -men landets egen befolkning.

Etter 8 år med Erna og med en ny regjering som blåser i folk flest, har vi fått en økende gruppe med fattige i Norge. Mennesker som i desperasjon om å kunne feire en sånn nogenlundene jul sammen med sine barn, ber om hjelp til mat, klær og støtte til å kunne kjøpe en julegave til sine barn. De skyhøye prisene på strøm, økte renter, økte husleier og økende prisstigning har gjort at stadig flere sliter i år. Køene foran fattighuset og frelsesarmeen vokser, mens staten håver inn milliarder på millarder av kroner som de helst svir av i utlandet på meningsløse klimaprosjekt og det grønne skifte. Jonas Gahr Støre som selv er mangemillionær og Trygve Slagsvold Vedum ser ut til å neglisjere den økende fattigdommen blant nordmenn helt. For all del, jeg tror ikke Erna Solberg, Høyre, KrF og Venstre hadde vært noe bedre, for også på deres vakt økte tallet på fattige. Men det er noe nytt nå under Covid og den globale og menneskeskapte energi- og inflasjonskrisen. Vi har nå et økende antall nordmenn som må ty til tigging for å kunne feire jul med mat, klær og presanger. Fattigdommen er kommet til nordmenn og Jonas og Trygve ignorerer ropet fra stadig flere og flere som blir rammet av fattigdomskrisen, våre uansvarlige politikere har skapt og fortsetter å skape. Det er som om disse menneskene som styrer er fullstendig oppslukt av seg selv og sin taburett.

Sjekk ut om det er noen du kan hjelpe: https://www.finn.no/bap/forsale/search.html?christmas=bap-gift-offer&christmas=bap-gift-wish&sort=RELEVANCE

2 tanker om “Fattigdomskrisen i Norge -uføre og enslige foreldre må be om hjelp til mat, klær og julegaver til barna på på Finn.no

 1. Trodde ikke at politikerne hadde så mange privilegier og godtgjørelser som de faktisk har. Da er det ikke rart at de ikke evner å forstå vanlige folks hverdag.
  Jeg er skuffet over Senterpartiet. De er så anonyme og tafatte. Trodde de skulle kjempe for norske interesser. Hvilken politikk vil de føre? Skal de gjøre noe med EØS-avtalen, vannkraften, desentralisering?
  Skal det fremdeles finnes industri i utkantstrøk må det gjøres noe med strømprisen. Det ble i tidligere tider bygd mange vannkraftverk her til lands for å sikre billig strøm til industribedrifter, slik at bosetting kunne opprettholdes over hele landet.
  Jeg klarer ikke se at SP klarer å sette noe avtrykk på norsk politikk. Dette går ikke, Vedum.

  • Ja , Otis : Finansminister Vedum står bare og flirer og har endret holdningen totalt etter valgkampen. Han kommer ikke med noe forslag til å løse strømkrisen eller andre kriser.
   Denne regjeringen har vært bakpå hele tiden. Lebesbymannen uttalte at sosialisme er Guds-fornekteri. Olje- og energiministeren har vært organisasjonssekretær i Human-etisk forbund – før hun ble ordfører i Bergen. Da er hun nok også Gudsfornekter. På meg virker det som denne nye regjeringen er overgitt til udugeligheten – som Skriften beskriver.

Det er stengt for kommentarer.