Valgjukset under valget i 2020 i ferd med å bli avslørt?

Det har lenge vært knyttet usikkerhet med hvorvidt presidentvalget i november 2020 gikk riktig for seg. Mange har hevdet at Biden vant utelukkende på grunn av stemmejuks og manipulering. Andre har avvist påstandene om valgjuks som “den store løgnen” fra Donald Trump. I videoen under går Dr Steve Turley gjennom de siste opplysningene omkring det høyst tvilsomme valgresultatet fjorårets valg gav.

6 tanker om “Valgjukset under valget i 2020 i ferd med å bli avslørt?

 1. Det har blitt for lett å publisere informasjon som ikke kan dokumenteres. Dette preger nesten alle kilder til informasjon idag. Det er rett og slett umulig å gjøre seg opp sikre meninger om noe som helst utover det som kommer frem fra opptak av høringer under ed. Og noen slike har fått alle røde lamper til å lyse hos meg. Mye tyder på at hele den amerikanske statsadministrasjonen er korrumpert. Og hvis det er riktig vil de kunne dekke over hva som helst. De hadde veldig god til på seg.

  Men en form for valgsvindel var veldig åpenbar. Og det er medienes rolle. Både sensur og løgn ble brukt systematisk gjennom flere år.

  • Om du hadde fulgt med på Dockument.no – så hadde du visst at dette var ett valgfusk. Men de kvelte dokumentasjonen, og folk som sto frem for å fortelle hva som skjedde – ble truet på livet eller kunne miste jobben – også videoer fra valglokalene viste hvordan de jukset. Du vet Trump ledet først – og så sluttet de å telle en periode – og så plutselig snudde alt til Bidens favør – og selv døde hadde tydeligvis stått opp og stemt – ettersom de fant ut at folk som hadde dødd for 100 år siden, var med – ingenting er som å få støtte fra de døde.

   Også en norskamerikaner – fortalte at de før hadde leid ut huset til en nordmann (som ikke hadde lov til å stemme) og at de fikk alt for mange valgkort i postkassen – også til denne norrmannen.

   Og det finnes faktisk enda en snutt på Youtube – som HBO lagde en kortversjon av – hvor de forteller hvor enkelt det var å manipulere maskinene – de sa at ingen var koblet opp mot nettet – men det var en løgn – de var koblet opp – og kodeordet – om jeg husker rett – var 0000 – for å komme inn i maskinene.

   Så det er ikke vanskelig å se fanteriet – og hvem vil stemme på en Biden som er senil – og på hans møter dukket det neste aldri opp folk – mens Trump samlet fulle hus.

   Noe er galt – ett eller annet sted.

 2. Der ser man.

  Hatet mot kristne menn som går i kirken og som er ærlige tyter frem i alle kroker. Også her i dette forumet og det fra Søkelys selv.
  Søkelys vil heller at en løgner, en horebukk, en gjengiftet, en bedrager og en som har en satanistisk svinsk livsstil skal være president.
  Og lukten av kristen blod får Søkelys til å fråde av griseblod rundt munnvikene i hat. Mot kristne kirkegjengere tar Søkelys alle midler i bruk.

  De som lurer på hva hat mot kristne ser ut, kan derfor lese denne artikkelen til Søkelys og bli klok av det.

  1
  1
 3. 28/09/2021, kl. 20:46 sa det falske nicket Guds hammer:

  “Der ser man.

  Hatet mot kristne menn som går i kirken og som er ærlige tyter frem i alle kroker. Også her i dette forumet og det fra Søkelys selv.
  Søkelys vil heller at en løgner, en horebukk, en gjengiftet, en bedrager og en som har en satanistisk svinsk livsstil skal være president.
  Og lukten av kristen blod får Søkelys til å fråde av griseblod rundt munnvikene i hat. Mot kristne kirkegjengere tar Søkelys alle midler i bruk.”

  Kommentar til dette:
  Noen ganger dukker det opp innlegg som gir inntrykk av å være demonisk innspirert. De preges av kvalmende ondskap og publiseres ofte med falske nicks. Når en virksomhet tiltrekker seg oppmerksomhet fra de som skriver slik kan det være et tegn på en reell åndskamp. Jeg har sett det før.

  28/09/2021, kl. 20:46 sa det falske nicket Guds hammer:

  “De som lurer på hva hat mot kristne ser ut, kan derfor lese denne artikkelen til Søkelys og bli klok av det.”

  Kommentar til dette:
  Den som vil bli klok kan også lære litt av denne kommentaren. Argumentasjon som preges av usakelighet og åpenbart hat kombinert med at man anklager andre for det samme er et sikkert tegn på at man står ovenfor en “fra den andre siden”. Typisk religiøse mennesker som gjerne leter gjennom hele Bibelen for å finne noe de kan bruke for å utrykke sitt hat “i jehovahs navn”.

Det er stengt for kommentarer.