Falsk profet Jesse Duplantis: “Jesus har ennå ikke kommet tilbake fordi du ikke har gitt oss nok penger”

Den kontroversielle velstandspredikanten Jesse Duplantis har skapt oppmerksomhet etter at han under en konferanse med flere andre velstandsprofeter sa at Guds folk kunne fremskynde Jesus gjenkomst med å gi mer penger til hans virksomhet. Sammen med Jesse Duplantis på plattformen kunne folk se en rekke andre kjente velstandsprofeter som Kenneth Copeland, Hank Kunneman og Lance Wallnau som alle har det tilfelles at de presenterer et evangelium der velstand og penger er beviset på at du er under Guds velsignelse. I følge Jesse Duplantis kan troende fremskynde Jesu gjenkomst gjennom å sende penger til hans virksomhet. Duplantis har i likhet med Kenneth Copeland et privat jetfly som han bruker når han reiser rundt for å scamme Guds folk for penger.

Dersom du ønsker at Jesus skal komme snart tilbake er løsningen å sende penger til Duplantis egen virksomhet eller til Kenneth Copeland’s ministry. Mens den katolske kirke er kjent for uttrykket “når pengene i kisten klinger, sjelen ut av skjærsilden springer,” -hevder nå velstandsforkynnere at man kan fremskynde Jesu gjenkomst ved å sende penger til Kenneth Copeland eller til Jesse Duplantis virksomhet. Budskapet ble fremført med en rekke andre sentrale velstandsprofeter på plattformen. Flere av figurene som tok del i den selsomme seansen har det til felles at de spådde at Donald Trump kom til å vinne sin andre periode i 2020. Noe som ikke skjedde. De sju venstandsprofetene tok alle del i “Victorython” fundraiser for Kenneth Copeland’s ministry.” Under seansen skrøt Jesse Duplantis om at han er en mangemillionær med egen private jefly samtidig som han fortalte giverne at de kan “speede opp Jesu gjenkomst med å donere penger til dem. Vi lever i en tid hvor stadig flere amerikaner blir hjemløse, fattigdommen øker og USA opplever økende produktmangel. Tallet bostedsløse øker og øker og hver eneste uke på mellom 320 000 og 370 000 amerikanere søke om arbeidsledighetstrygd. Samtidig sitter disse falske velstandsprofetene og skryter av å være mangemillionærer å ha egne jetfly og forsøker å loppe Guds folk løgn om at en donasjon til dem vil bety at Jesus kommer raskere igjen.

8 tanker om “Falsk profet Jesse Duplantis: “Jesus har ennå ikke kommet tilbake fordi du ikke har gitt oss nok penger”

 1. Duplantis og Copeland forsvarer bruk av private jetfly med at de kan ikke bruke de vanlige ruteflyene fordi de er fulle av demoner.

  • En annen ting disse klossmajorene har felles er at de profeterte at Donald Trump ville vinne valget,
   Disse griske religiøse klovnene støttet alle en horebukken, psykopaten og narsissiten Donald Trump.
   De vil så gjerne ha en mann som har fremsagt mist 20 000 løgner som president. Som vi skjønner, de er like skamløse som Donald Trump.

   1
   1
 2. Et ord ble borte “de støttet alle som en horebukken og…………” Kunne også legge til at den eneste som manglet i det klovneshowet var Steve Cioccoanti som også var blant de som spådde at lystløgneren ville vinne valget.

 3. Hvis valget var rigget som mange hevder, da er ikke disse falske profeter likevel.
  Jeg tror mange av disse som har kalt dette konspirasjonsteorier, vil komme til å angre seg.

  1
  1
 4. Jeg tror Duplantis har rett!
  Når Jesus kommer skal han tilintetgjøre antikrist med sin pust. Da må antikrist komme først. Og antikrist kommer sannsynligvis når menigheten er så svekket at den mister den åndelige påvirkningen helt. Og hvis alle disse er falske profeter vil de helt klart bidra til dette. Jo mer penger de får, jo mer motiveres de og jo mer svekkes troskapen til Bibelens Ord.

  Noe som alltid sjokkerer meg er når folk som identifiserer seg som kristne setter sine egne meninger høyere enn det som står i Bibelen. Jaaa.. . det står nok det, men.. . Folk flest tror rett og slett ikke at Bibelen kan være riktig hvis den ikke stemmer med det de ønsker å tro.

  Hvorfor? Jeg tror det kommer av langvarig påvirkning fra medier og en ganske uforpliktende menighetstilhørighet hvor ingen ønsker å konfrontere synd. Spesiellt unge har antagelig blitt preget av dette. For mange av dem er det den naturligste ting i verden å kombinere kristen popkultur og synd.

Det er stengt for kommentarer.