Vaksinen virker kortere enn man antok -antistoffene giften skaper reduseres fortere enn ekspertene forventet

“Sverige har stort overskudd av vaksiner som ingen vil ha lenger, og som de må kaste fordi de går ut på dato veldig snart. Så, likt Norge, gjør de alt for å få vaksinene raskest mulig inn i armene til folk. De oppegående og våkne ser propagandaen for vaksinene lyse igjennom det man formidler i utvalgte forskningsrapporter.
Men media og myndigheter kjører på: “Mer vaksiner, takk! Det er løsningen.”
For vaksinerte kan fort bli syke igjen. Da må de ha mer vaksine. Osv.
Kraftig reduksjon av antikropper på kort tid etter doble vaksineinjeksjoner viser ny forskning. Foreslått løsning fra helsemyndighetene: Mer av det samme, en tredje dose raskest mulig,” skriver Malvind Børresen på Facebook. Børresen har rett. Den eneste kuren myndighetene har er å pøse på med vaksine

“Samtidig øker infeksjoner – “infeksjonsgjennombrudd” – hos vaksinerte.
“Kraftig nedgång i antikroppsnivåer efter sju månader för dubbelvaccinerade
Antikroppsnivåerna för dubbelvaccinerade klingar av fortare än forskarna tidigare trott. Minskningen är hela 85 procent för de som har dubbelvaccinerats med Pfizers covidvaccin och som inte haft infektionen.
Det visar den senaste delrapporten från den stora COMMUNITY-studien som SVT Nyheter har tagit del av.
– Det är oroande och tyder på att äldre och sköra måste få en tredje påfyllnadsdos så snart som möjligt, säger forskningsledaren Charlotte Thålin.
– De låga nivåerna innebär att vi kan få en ökad spridning även i vaccinerade grupper, och det kan ha konsekvenser för våra äldre. Vi måste ge en tredje dos till dem så snart vi kan. Kanske även till personalen inom äldrevården och sjukvården så att de inte smittar de sköra, säger hon.
Just nu söker många forskare svar på frågan vid vilken antikroppsnivå som skyddet mot infektion avtar. Den här nya resultaten är en pusselbit som kan läggas till det faktum att Sverige och flera andra länder nu börjat se allt fler genombrottsinfektioner bland vaccinerade, ” melder svensk tv

Kan bli mange boosterskudd fremover

Vaksinens effekt ser ut til å være kortere enn man først hevdet og derfor kan det bli mange doser med vaksinegiften fremover for dem som satser på det sporet. Vi snakker jo om en ny og “Waarp-speed” utviklet vaksine det rent vitenskaplig er begrenset kunnskap om. Dugnaden myndigheter verden over har invitert oss til å ta del i er et gigantisk forsøksprosjekt med et medikament som manipulerer immunforsvaret som ser ut til å krever at pasienten får stadig nye skudd eller boostere for å holde smitten på avstand. Sannheten er at ingen helt vet hvordan det vil gå med prøvekaninene som har tatt dette medikamentet. Allerede nå ser vi hvordan bivirkningene av vaksinen både tar liv av folk og plager mennesker med forskjellige lidelser, og vi vet fint lite om hvordan kroppene på sikt blir påvirket av stadige boosterskudd av Covid-19 vaksiner. En del av dem som har tatt vaksinen angrer dypt på at de lot seg skremme og hjernevaske til å ta vaksinen, og mange kristne som har tatt vaksinen har tatt kontakt med vaksinekritiske predikanter og bedt om forbønn. Evangelist Svein Magne Pedersen har tidligere skrevet at troens bønn kan helbrede og rense dem som er blitt skadd av “giften”. “Jeg formidler det forskere, myndigheter og media forteller. Det betyr ikke at jeg tar det for god fisk. Dessverre finnes der føringer, underliggende motiv, narrativ og feilaktig bruk av underlag der man forutsetter virkninger man ikke vet om. Og man vet ikke, ganske enkelt fordi det er snakk om et undertestet eksperiment som fortsatt pågår,” skriver Malvind Børresen i en kommentar på egen Facebookside. “mer av det som ikke funker. Stadig mer og mer. Akkurat som tinnfolihattene har sagt hele tida. Er det ikke rart hvordan noen kan se inn i fremtida? Og big pharma gnir seg i hendene og ler, hele veien til banken. Når man er ferdig med de eldre, må nok de middelaldrende også ha påfyll, for ikke å smitte de trippelinjiserte,” skriver Hege Sæter. ” Kroppen danner antistoffer pga giftstoffer i kvaksinen, så lenge kroppen jobber på spreng med å kvitte seg med kvaksinen har den ikke kapasitet til annet forefallende arbeid. Derfor ser det ut som at kvaksiner er flotte greier. Vil tro Covid kvaksinen reduserer kroppens evne til å danne antikropper, i og med at den også gjør menn impotent dvs problemer med ereksjon – gode saker dette,” skriver Morten Kvingedal.

 

Facebook Comments