Vaksinesjokket -bannlyst fra politisk korrekte plattformer

Det er dette evangelist Svein Magne Pedersen advarer mot og som en rekke norske kristenledere, deriblant Sten Sørensen, Jan Hanvold, Rune Edvardsen og Vebjørn Selbekk mener vi har en kristenplikt i å utsette oss for. Mitt råd: Har du tatt en dose, ta ikke flere, har du tatt to doser, ta for all del ikke den tredje. Dette er en eksperimentell medisin og de vet ikke hvordan den virker før de har testet den ut på befolkningen.

17 tanker om “Vaksinesjokket -bannlyst fra politisk korrekte plattformer

 1. Selvsagt har alle medier en politisk og kommersiell slagside. Det er umulig å være fullstendig nøytral og objektiv i formidlingen av nyheter.

  Men betegnelser som “politisk korrekthet”, “main stream media” og så videre gjør ikke de redaktørstyrte og journalistfaglig profesjonelle gammelmediene verre enn “alternative medier”. Tvert om. Ideologiske “motstrømsmedier” er uten tvil mye, mye mindre pålitelige.

  Falske nyheter, rykter, konspirasjonsteorier og religion som ikke støtter seg på etterettelighet, vitenskap og fakta, men altså på tilfeldige enkelttilfeller, propaganda, overtro og direkte løgner, har rammet Øst-Europa hardt under pandemien.

  Selv om Søkelys og religiøse ekstremister hevder noe annet, taler statistikken sitt klare språk. I fattige, religiøse og uopplyste områder av Europa er det få som er vaksinert nettopp på grunn av ideologiske villfarelser. Pandemien herjer derfor ekstra ille i slike områder.

  Trist, men sant.

  Det blir omtrent som med klimafornekterne. De tror det hjelper å lukke øynene for virkeligheten og isteden tenke på det de ønsker og håper. Slik gjør gamle menn som likevel snart skal dø og ikke orker å gi slipp på privilegier.

  5
  7
  • Før vaksinen , så var det ikke overdødelighet , alt er en stor løgn og den løgnen er i ferd med å få veldig alvorlige konsekvenser .

   4
   5
  • Ps. dette i følge statistikk om dødelighet fra USA og Norge i 2020 , men du Argon velger nok å tro på løgnen om at underdødelighet i Norge skyltes smittevern og at plutselig døde mye mindre av klassiske livstils sykdommer i USA og i plassen startet og dø av covid , nå dør folk av vaksinen og enda har vi ikke sett hvilke alvorlige bivirkninger denne vaksinen har på langsikt , for å si det på ett språk du Aragon forstår , DU FORSVARE EI FORBANNA STORE LØGN OG DU ER EN SATANS TJENER !

   2
   6
  • Rune. Disse som Aragon tror de tjener fornuften og har lagt til side alt som har evig verdi.
   De tjener dødens agenda uten å være klar over det.
   Selv mange som kaller seg kristne tjener dødens agenda.
   De har tatt sitt valg, og må evig betale prisen.
   Vi derimot som har valgt å gjøre selskap med Guds enkle vandringsmenn må tåle å bli kalt det ene og det andre.

   https://www.youtube.com/watch?v=OH8S7finALI

   2
   3
  • Virkeligheten din virker… veldig fjern – dirigert av NRK selv – som alle som følger noe med, vet manipulerer om det meste.

   Det er aldri flertallet som har rett – historisk var det heller ikke det i England på 30 tallet – hvor Winston Churchill avslørte Hitler som det han var – og ble utledd av fiffen og maktmenneskene. Så hvem ble opphøyd etter krigen – Chamberlain?

   Men klart, når folk ikke ser historien som en rød snor – hvor ting har en lei tendens til å gjenta seg – så ser man som regel lite. Da jeg var i Auschwitz i 2016 – så sto det over en av dødsdørene – “Den som ikke husker fortiden, er dømt til å gjenta den”.

   Det som skjedde på slutten av 30 tallet til 40 tallet – det tok hele Europa på senga. Fordi? Fordi ingen ville helt realisere hva som var i ferd med å skje – uten en lite flertall. Det som skjer nå – vil få ett større konsekvens – enn det da. Jeg snakker ikke bare om vaksine død – jeg snakker om konsekvensene av å ikke se alt hva som topper seg opp over alt – det er som en dominoeffekt – som en eller annen gang må få sitt utløp – og faller den ene, så faller alt det andre!

   Og hvem mener du fornekter klima? Ingen gjør det – hva mener du? Ett sykt ord, egentlig. Eller når de grønne har sine stormøter i parker – så ser det ut som en søppelfylling – ja selv denne svenske jenta, het hun Thunberg – som fartet rundt – var det i Canada – med el-bil – full av søppel bak, poser, plast – you name it.

   Vi har vindmøller som kutter i stykker vernet rovfugl og masse småfugl – der på vidda – kan ikke nekte for at noen kllimafanatikere synes det er greit – eller hva? Og hva skal vi med vindmøller som ødelegger den fine naturen i Norge? Og dessuten gir de variabel kraft – altså bare når det blåser – og ettersom man ikke kan lagre strømmen – så må man da omdirigere strømmen inn på hovednettverket – som er kostbart og lite lønnsomt. Om vi skulle være avhengig av disse monstermøllene – så kunne jeg bare sette på vaskemaskinen når vinden blåste – og håpt at det blåste hele tiden til vasken var ferdig…..

   Og vi bruker Kobolt til el-biler – som for det meste er i Kongo – der bruker man barnearbeidere, som er underbetalt – for at du skal få dine mobil – og el-bil. Og el-biler forurenser mer enn tradisjonelle – pga hvor de henter strømmen fra – bla fra Europa, som fyrer med kullkraft – og så skal man bli kvitt batteriene etterpå – og det blir jo mye som skal på fyllinga….

   Jeg tror at arrogansen din – står til kunnskapsløsheten din – visste du forresten at det var Romaklubben som fikk inn Grønn politikk i FN i 1992 – og det var en forretningsmann som fikk slått gjennom det – ikke en av de var vitenskapsmenn.

   Vitenskrapsmenn – det er de som får betalt av de som har makt, og må danse etter deres pipe, om de i det hele tatt skal ha en jobb. Det samme skjer også i helsesektoren – det er en kjent sak at Davos eliten eier det meste av Media – og kan fylle deg og alle andre med frykt av akkurat det de ønsker….

   Jeg for min del – er frelst – leser Bibelen og har Sannhetens Ånd i meg – jeg har lært meg å skille sannhet fra løgn – har du…..?

   3
   1
  • Imponerende tro på egen fortreffelighet og oppvisning i mangel på ydmykhet fra Tore:

   “Det er aldri flertallet som har rett ”

   “Jeg for min del – er frelst – leser Bibelen og har Sannhetens Ånd i meg – jeg har lært meg å skille sannhet fra løgn – har du…..?”

   Og fra enm annen kommentar:
   “Husk – historien viser at ikke flertallet har rett, det skjer stort sett aldri! Du må lete på helt andre steder, om du vil vite sannheten. For meg som har Guds Ånd – er det enkelt – å skille løgn og sannhet. ”
   https://www.sokelys.com/evangelist-pedersen-ba-for-vaksineoffer-moter-han-og-forakt-fra-klientellet-pa-hanvoldkanalen/#comment-2004157

   Jeg må innrømme at jeg mistenker at det er mulig Tore lider av det samme som denne mannen: https://www.youtube.com/watch?v=I8pk3Du1gTo

 2. Disse kristenlederne vet ikke hva vaksinen inneholder, men mener med fullt overlegg at den ikke kan skade dem. Skulle vaksinen inneholde noen skadelige, giftige stoffer, så har de Guds beskyttelse hevder de. De kommer med et vers fra Bibelen angående dette. Jeg har hørt Hanvold si dette på TV-sending.
  Jeg mener det er å sette Gud på prøve, og det finnes det også bibelvers på at man ikke skal gjøre. Hvis man lever nært Gud, og av vanvare har fått i seg noe giftig, DA skal det ikke skade deg. Mener nå jeg, da.
  Men disse ovennevnte kristenledere ser ut til å være friske og ikke lide noen bivirkninger av sprøyta.

  • Gud finnes kanskje, men griper tilsynelatende aldri inn.

   Den som hadde kunnet bevise Guds eksistens, eller guddommens påvirkning og inngripen i virkeligheten, hadde fått samtlige førstesideoppslag over hele verden og alle slags nobelpriser.

   Bibelens allmektige skaper- og dommergud er like påviselig som om hen ikke eksisterte. Heldigvis.

   1
   5
  • X-Files
   Du tror det ikke, før du få se det.

   RJ
   Får du se det, så tror du det ikke da heller.

   Guds Ord.
   Jes 45-15
   Sannelig, du er en Gud som skjuler seg, du Israels Gud og frelser.

   Ord 25:2
   Det er Guds ære å holde en sak skjult, men kongens ære å granske den.

   Mvh RJ

  • Hitler lurte jødene med å si at de skulle avluses…å våre myndigheter og WHO lurte de som err redde for døden med “frelse” i form av vaksine som ingen visste hva inneholdt…å som ALDRI hadde vært testet på mennesker før den ble NØD/HASTE-godkjent..
   Kristenledere som pådytter folk dette, må ansvarliggjøres for sine handlinger og ord.
   Også dem som forsvarer dette slaktet av intetanende folk som tror at vaksinen bare er en frelse fra Covid bør og vil måtte stå til ansvar.
   Det er flere på Søkelys som er dødens budbærere!!!

   1
   3
  • Randi Randi

   Hva skal til for at et stolt menneske omvender seg?
   Når det ser ut som om at det er en av de tingene som vaksinen gjør med mennesker, de blir de stolte arrogante og hovmodige.

   Hva skal til for at slike mennesker omvender seg og innrømmer sine feil?

   Og hvem i tilfelle skal ansvarlig gjøre noen, når etter sigende 90% av befolkningen er vaksinert?

   Hvordan kan en vaksinert gå i rette med en vaksinert om vaksinen?

   Randi Randi, ta det helt med ro, ingen slipper unna sitt ansvar.
   De blir ansvarliggjort ja, selv om det tilsynelatende ser ut til å slippe unna.

   For det står skrevet:

   1 Tes 5:3
   Når de sier: «Fred og ingen fare», da kommer plutselig undergangen over dem, brått som veer over en kvinne som skal føde. Og de skal ikke slippe unna.

   Nå har vår Gud ingen glede i at undergangen kommer over dem. Men alle Guds dommer er sanne og rettferdige, for Hans trones grunnvoll er rett og rettferd, og Hans septer, hans konges stav er rettferdighet. Sal 89:15 – Sal 19:10 – Heb 1:8

   Så de har ingen mulighet til å slippe unna, hvis de ikke omvender seg.

   Men hva skal til for at en som er blitt stolt, arrogante og hovmodige?

   Mvh RJ

  • Til Aragorn – Jeg tror ikke du finnes heller – jeg ser deg ikke – bare en sur strim av ord, som snakker om ingenting – som er viktig.

  • RJ
   Det er nok sant som du sier.
   Vaksinen har gjort jobben den skal i vantro sinn slik at de forherdes og er ute av stand til å omvende seg.
   “Fatt da et annet sinn” heter det i Guds ord. Disse som har tatt vaksinen kan ikke. De greier det ikke fordi de er for stolte av seg selv. Må Gud knekke deres stolthet og ydmyke deres hjerter

   1
   1
  • Min erfaring er at slike som Birgir Hermansen og Qanon er ute av stand til å omvende seg. De har tatt sitt bevisste valg.
   De har fastholdt sitt valg og har gått hardt ut mot oss som ikke låner øret til verdens sprukne brønner og som ikke lar MSM og fake news pressen fortelle oss hva vi skal gjøre.
   Dette har jeg sett blant kristne: Troende som drikker av denne verdens skitne og urene brønner blir formet av den informasjon de fyller sine egne sjeler med. De tar vaksinene og som belønning får de en vankyndighetens ånd og et sinn som ikke duger.
   Bare en frelsende inngripen fra Gud kan redde dem.
   Gud bruker dette nettstedet og oss som er her til å kaste ut livbøyene av håp. Så langt sier de nei og avviser livbøyene.
   Jeg er redd at noe av innholdet i sprøyten gjør dem stolte, spottende og hånende. De merker det ikke selv og tror at alt er i orden med seg selv.
   Jeg har sett det veldig på de i menigheten som lot seg vaksinere.
   De er synlig preget av bivirkninger, men nekter å innrømme det i stolthet over sitt valg.
   Må Herren selv vekke dem opp!

   1
   1
  • Han fortalte også denne lignelsen til noen som stolte på seg selv at de var rettferdige, og foraktet de andre: To menn gikk opp til templet for å be. Den ene var en fariseer og den andre en toller. Fariseeren sto for seg selv og ba slik: Gud, jeg takker deg fordi jeg ikke er som andre mennesker: røvere, urettferdige, horkarer – eller som denne tolleren. Jeg faster to ganger i uken og gir tiende av alt jeg tjener. Men tolleren sto langt borte. Han ville ikke engang løfte øynene mot himmelen, men slo seg for sitt bryst og sa: Gud, vær meg synder nådig! Jeg sier dere: Denne gikk rettferdiggjort hjem til sitt hus, ikke den andre. For hver den som opphøyer seg selv, skal fornedres. Men den som fornedrer seg selv, skal opphøyes.
   Lukas 18:9‭-‬14

  • Jeg har spurt flere ganger:
   Dersom det er slik at man sier fra seg nåden og frelsen når man blir vaksinert mot covid, må det være noe med denne spesielle vaksinen som virker på åndslivet.
   Men så er det nå engang slik at en covid-vaksine er ikke EN ting. Der er mange forskjellige covid-vaksiner som brukes rundt om i verden. De fungerer på helt forskjellige måter. Det siste er at det visstnok også kommer en i tablettform.

   I Norge bruker vi i hovedsak to vaksiner. Begge bruker mRNA som en viktig del. Er det mRNA som gjør at frelsen går tapt. Hva da med de vaksinene som ikke bruker mRNA?
   Hva er fellesnevneren som gjør at man mister frelsen og nåden dersom man tar en av de mange vaksinene som finnes?

   Er det slik at man mister frelsen dersom man blir vaksinert mot noe meslinger, røde hunder, vanlig influensa, kusma etc også?

  • Til Bjørn, Kikki og dere andre som mener vaksinen skader åndslivet

   Jeg er skuffet!
   Mange kommer med påstander og til dels skråsikre uttalelser, men med en gang jeg spør om hvorfor dere mener som dere gjør feiger dere ut.
   Er det fordi dette bare er noe dere har hørt et sted, men ikke helt skjønner selv?
   Tror dere egentlig ikke på deres egne påstander?
   Merk at selv om jeg ikke har samme oppfatning, så påstår ikke jeg at dere tar feil. Jeg spør om hva som ligger bak et slikt resonnement.

Det er stengt for kommentarer.