Evangelist Pedersen: Ba for vaksineoffer -møter hån og forakt fra klientellet på Hanvoldkanalen

“Mann på Helgeland tok 1. sprøyte for noen uker siden. Ble syk. Forbønn.To dager etter dannet det seg en boble under kneet. Etter at mannen hadde tatt sprøyten fikk han vondt i den venstre armen. Den ble for en tid lammet. Det samme skjedde med det høyre benet hans. Store smerter der, samt en trykkende hodesmerte. Han ringte til meg, og jeg ba at Gud skulle nøytralisere virkningen av sprøyta. Deretter kom det mange bitte små bobler under det høyre kneet som etter hvert samlet seg til en stor boble på størrelse med fire femkroner under det høyre kneet. Da han dusjet, brast boblen og væsken kom ut. Store smerter. Det var ikke vann, men et stoff, etsende væske, som svidde på fingeren hans,” deler evangelist Svein Magne Pedersen på Facebook. Innlegget har selvfølgelig skapt reaksjoner blant klientellet på Hanvoldkanalen som kaller det “løgn”.

18 år gamle Davide Bristot fikk en langt alvorlige bivirkning av vaksinen enn et etsende sår på kneet. Davide døde 27 dager etter å ha fått Pfizers vaksine.

“Det virket som om sprøytegiften kom ut av kroppen på denne måten. Først var det vondt i såret, men etter et par dager begynte såret å gro og smertene forsvant. “Nå er jeg i bedre form enn før jeg tok sprøyten!” sa mannen glad på telefonen i dag. Han angret på at han tok sprøyten og vil selvsagt ikke ta den andre giftsprøyten. Historien forteller litt om hva som blir sprøytet inn i kroppen på godtroende nordmenn. Hva skal de gjøre som angrer på at de har latt seg forlede til å ta denne “vaksinen”? Gud har makt til å restarte kroppen gjennom et under. Jesus sa: “Rens spedalske!” Gjennom troens bønn kan vi bringe giften ut av kroppen, slik jeg nettopp har beskrevet i eksemplet over,” skriver Svein Magne Pedersen på Facebook. Evangelist Svein Magne Pedersen har fått bedt for og med flere vaksinesjuke som har henvendt seg til ham, og dette faktum ser ut til å provosere klientellet som har samlet seg i Facebookgruppen “Hanvoldkanalen.” Hanvoldkanalen som selv skriver at de ikke er en side for hat eller hets, men mesteparten av det som publiseres der passer vel best i kategorien hat/hets/spott og hån. Det er egentlig gått at Hanvoldkanalen finnes, for der får de vantro gudshaterne et sted hvor de fritt og uhemmet kan spytte ut all sin spott, hets og anklager mot forskjellige kristne personligheter. Jesus advarte sitt folk på forhånd om at det vil finnes fora hvor kristne vil bli løyet på og talt ille om: “har de kalt husbonden Be’elsebul, hvor meget mere da hans husfolk!  Frykt derfor ikke for dem! for intet er skjult som ikke skal bli åpenbaret, og intet er dulgt som ikke skal bli kjent;”

Kan bli helbredet for giftens ødeleggende kraft

Det finnes mange mennesker som er blitt påført alvorlig skade av giftsprøyten de har mål om å gi 70 prosent av verdens befolkning. Både vaksineeksperter, helsevesen, massemedia og politiske ledere er klar over vaksinens mange og grusomme bivirkninger, men likevel fortsetter verdens myndigheter og pushe giften på mennesker. De få som sier i fra eller advarer mot giften blir ansett som skrullinger eller hetset og talt ille om blant dem som dyrker skapningen fremfor skaperen. Alle kristne har sine forfølgere, sine jesabelitter som kryper ut av sine mørke avkroker og irrganger en gang i mellom for å spytte ut sitt mørke, hat og forakt. Jesus og disiplene ble av sin egen samtid kalt både det ene og det andre, og for en Jesustroende kristen må man anse det som heder og ære når vantro jesabelitter spytter ut sitt indre mørke i form av klander, hån og spott: Og det er personen bak Hanvoldkanalen som selv åpner opp showet med hån og spott med setningen “Godtroende nordmenn er dem som tror på alle løgnene som kommer fra Pedersen,” og blir fulgt opp av “Live Skau” som mener dette: “Stoffet i vaksinen er hverken giftig eller etsende, og folk fikk all verdens sykdommer og plager før vaksinen (og koronaen) kom også. Hjernedrypp med lammelser og vann i kneet er da ganske vanlig. : ) Makan til dust med overutviklet fantasi. Ja, det må en vel ha for å la seg styre av religiøse forestillinger.” Helge Håheim følger opp med dette vrøvl. “En mann tok begge vaksine dosene og i kveld vinner han 212 milioner kroner i lotto. Min historie er nok mere sannsynlig en hans🤣” Solveig Granseth på sin side lovpriser vaksinen med ordene takk og lov. Mattis Finstad Hansen fra Hamar skriver dette: “Det er ingenting av det han skriver som gir noe som helst mening. Det er helt absurd. Det er også veldig typisk at disse folka med helt tullete bivirkninger alltid KUN dukker opp i feed’en til disse gærningene. Milliarder, bokstavlig talt, av vaksiner er satt verden over og en tullete lav promille har opplevd bivirkninger til alvorlige bivirkninger. Samtidig skriver disse taperne at vaksinen er verre enn viruset. Det er mildt sagt provoserende, men ikke overraskende.” Maj Bitt Johansen forsøker å si i mot med det faktum at det også i Norge er rapportert mange bivirkninger, men bli møtt med tradisjonell jesabelittisk mistro fra Hanvoldkanalen som skriver dette: ” Du kan fint poste link til en kilde her. Men det bør være til noen seriøse sider. Ikke blogger eller “alternative sider” slik Pedersen og Auke gjør. Og ikke til dokument.no eller resett.no.” -Med litt andre ord er Hanvoldkanalen kun ute etter kilder som forteller det de selv ønsker å høre.

Og formørkelsen fortsetter i formørkede menneskesinn

Cecilie Erland:
Denne mannen er jo bare en stor parodi🙈 Fjols, rett og slett! og Gunnar Opsjøn
“Cecilie Erland Og farlig.”  Sander R. Christensen: “Han er sikkert hypokonder. Sikkert symptomer på alt mellom himmel og jord” Forakten mot dem som blir sjuke eller dør av vaksinegiften -ser ikke ut til å finne noen grenser hos Hanvoldkanalens klientell. Erlend Brandsdal mener dette: “Klart han der tjener penger på kristenfolkets usikkerhet og dumskap. Dette er ren forretning. Samtidig skulle jeg likt å sett fb feeden til en konservativ Kristen langt ut på høyre fløy. Det er så mye skremsel og drit om vaksine at jeg forstår at enfoldige mennesker blir redde. Det andre jeg har tenkt litt på er at disse menneskene overgir seg blindt til autoriteter hele tiden. Enten det er presten, pastoren, gud eller bibelen. Når man har lært en måte å tenke på, helt uten kritikk, så får man skyggelapper. Når vi ser disse folkenes kaotiske rettskriving vitner det om dårlig utdannelse der kildekritikken ikke er utviklet. Det er helt sikkert flere faktorer som angst og psykiske problemer inni bildet. Alt dette gjør at folk som driver forretning med disse menneskenes usikkerhet bør stoppes.” Knut Helge Mowinckel legger til “og Nessa” og mener her prest Ludvig Nessa. Aud Gilde mener for sin del at mannen som har delt historien med Pedersen er en løgner: “Aud Gilde: Det skal han ha, han er god til å juge. Jeg er imponert over at det dannet seg boble under kneet som inneholdt etsende veske. Sjøl fikk jeg bare litt feber av vaksinen og en kul i lymfeknutene under armen etter dose 2. Og så gikk det bare over av seg sjøl etter noen dager, kulen løste seg opp og forsvant uten noe dramatikk. Så kjedelig! Men kanskje jeg kan pynte på historien gjøre den dramatisk, legge på 40 i feber og at kulen sprakk og at etsende veske rant, og sende den til Svein Magne Pedersen og få oppslag på fb profilen hans.”

Ønsker at Svein Magne Pedersen og David Auke skal bli Covid-sjuke

Jan Otto Reberg som hyppig sprer sin indre formørkelse hos Hanvoldkanalen på sin side skriver rett ut at han ønsker at Pedersen skal bli rammet av Covid: “Etter at en stor del av teamet og menigheten til Jan Hanvold ble rammet av Covid-19, med en død, og etter at Levi Jensen selv ble rammet av Covid-19, har disse støykildene blitt mindre plagsomme når det gjelder vaksine. Kanskje det kunne være bra for folkehelsen i Norge hvis Svein-Magne Pedersen og David Auke også kunne få passende alvorlig tilfeller av sykdommen; nok til å få dem til å skjønne alvoret?” mener Reberg. Janne Pedersen på sin side klandrer Gud for hele Corona-pandemien og lirer av seg dette: “Ja men han legger aldri frem bevis…hvis ingen hadde tatt vaksina så lurer jeg på åssen d hadde vært i dag….guden hans har jo ikke løfta en finger, i 🤣🤣🤣🤣🤣😒”  Og vi lar Jan Otto Reberg avslutte det hele med ordene: “Snodig at ingen har rapportert denne bivirkningen før!?
Snodig at ingen leger bryr seg om påstandene fra Hr Pedersen!?
Snodig at vi ikke får høre noe om analyser av det som kom ut av såret!?
Hvis det virkelig har vært noen slike sår: Hvordan kan Hr Pedersen vite at det er en sammenheng mellom vaksinen og sårene?
Snodig at vi ikke engang får vite identiteten til personen det er snakk om?!
Hvordan kan vi vite om Hr Pedersens påstander er fantasi eller virkelighet?!
Hvorfor sitter jeg igjen med et inntrykk av at alt han sier er sludder?” Vel, vantroens ånd lever i vantroens barn….

Facebook Comments

4 tanker om “Evangelist Pedersen: Ba for vaksineoffer -møter hån og forakt fra klientellet på Hanvoldkanalen

 1. Ville Søkelys og dere som er imot de Covid vaksinene som vi har opp til nå godtatt en vaksine som er laget på klassisk måte? Vaksinen Valvena bruker samme teknologi som blir brukt i feks. Polio vaksinen. Den er nå i fase 3. Så det kan ta en stund før den eventuelt blir godkjent. Men lurer bare på om dere også ville klassifisert den som ” giftsprøyte” eller ikke og hvordan dere vil begrunne svaret deres?

  • Tja, du vil ha fakta – det er bare å lete. Min hjemmeside er full av informasjon. Når det gjelder vaksiner, så finnes det en agenda bak det. Derfor er jeg kritisk til det, også at de kommer med nye.. eks. nedstengning finnes det ingen forskning på at det hjelper for å hindre smitte.

   Det finnes billig medisin på markedet, som virker mye bedre mot Covid 19 enn det skviset som blir laget av Moderna, Pfizer og annet. Som du kan lese om her:

   https://www.korsfestet.com/448895505

   Og det har så godt som ingen bivirkninger – og mange forskere og leger anbefaller det – men har blitt nedstemt av Who – som bla. Bill Gates har kjøpt inn en plass, hvor han sitter (det er bare land som kan ha sine representanter der).

   Husk – historien viser at ikke flertallet har rett, det skjer stort sett aldri! Du må lete på helt andre steder, om du vil vite sannheten. For meg som har Guds Ånd – er det enkelt – å skille løgn og sannhet. Men tydeligvis ikke for Hanevold – han ødelegger nå sin egen tjeneste – fordi Han gjør Ånden sorg – men klart, har man herdet seg – så føler man ingenting. Farlig å anklage andre tjenester for løgn – når du sitter i det selv!

  • Til Tore:

   “For meg som har Guds Ånd – er det enkelt – å skille løgn og sannhet”.

   Jeg synes ikke det er enkelt å skille løgn og sannhet. Selvfølgelig er der tilfeller der det er åpenbart at noe er løgn, men jeg må innrømme at jeg altfor mange ganger sliter med å skille en “god løgn” fra sannhet.
   Men det som er mest skummelt er å bli sikker på at man selv har rett i alt, og at alle andre tar feil. Det er livsfarlig.

 2. Ja, Hanevold faller raskt. og det ser ut som han drar med seg mange kristne, også Norge Idag. Å lyve på Pedersen – er veldig alvorlig. Og etter å ha studert og hørt om skader rundt vaksine – så er det ingenting som overrasker meg – det som overrasker meg, er vantroen blant kristne, og ikke minst fra Hanevold og co selv.

  Men Hanevold har lenge hatt ulydighet i sin tjeneste, fordi han har hatt områder, som han enkelt og greit ikke har gitt til Herren. – han har giftet seg for 3 gang – ikke at jeg anklager han for det – men sånt forsvaker deg – fordi Jesus hadde strenge ord mot gjengifte – det var bare helt spesielle unntak, som Skriften tillater det. Du kan lese om det jeg har skrevet om skilsmisse her:

  https://www.korsfestet.com/446019731

  Det som skjer når man bryter Guds Ord, er at man åpner opp for uforstand. Som Jesus sier:

  21 For innenfra, fra menneskehjertet, er det de onde tankene kommer: utukt, tyveri, mord,
  22 hor, griskhet, ondskap, svik, utskeielser, ondt øye, spott, hovmod, uforstand.
  23 Alt dette onde kommer innenfra og gjør mennesket urent.
  Mark 7:21-23

  Jeg hiver ingen stein – jeg forsøker bare å belyse. Når Gud begynte å sette meg i frihet – fra urene ånder, så etterhvert – ble forstanden opprettet – bit for bit. Min erfaring – er at de fleste, er bundet – og dermed åpner de opp for uforstand – og gjør dumme ting.

  Det er ikke så mange kristne som er bundet nært til Herren, men ofte binder seg til pastorer, tjenestegaver ol. Bibelen advarer mot å dyrke mennesker – selv om de er topp åndelige. Og mange falt når Ulf Ekman falt, og nå faller mange når Hanevold faller – med ett brak. Om han da ikke vender om. Men er man bundet, er det vanskelig å vende om – jeg vet hva jeg prater om. Du kan lese om min befrielse her:

  https://www.korsfestet.com/446349111

  Du må selv få ett bønnkammer liv med Gud – der ingen ser deg. Tjener du Gud bare i menigheten, så blir du lett en hykler.

  For dette er tiden hvor man bør studere de 10 jomfruene i Matt. 25 – det er der vi er nå:

  https://andaktsbibelen.blogspot.com/2021/09/13-sept-2021-er-du-beredt.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *