Heks kastet forbannelse over kristen gatepredikant i New York

Gateforkynner Joel Penalo fra evangeliserings-virksomheten Just Pray NYC ble nylig konfrontert av satanister og en heks da han var ute på gata for å forkynne evangeliet. Under det hele kommer en svartkledd heks bort til han for å kaste en forbannelse over hans liv. Hendelsen ble filmet og det var fint lite av den dramatikk som vi ofte ser fra karismatiske møter hvor “store” Guds menn kaster ut onde ånder fra individer. Mange av de demonutdrivelses-show som har blitt spredd på sosiale medier, spesielt fra Afrika, er seanser iscenesatt for publikum for å opprettholde bildet av den store og mektige Gudsmannen. I enkelte sammenhenger er også skuespillere blitt betalt for å stille opp som besatte for kamera.

Heksen gatepredikant Joel Penalo møtte på var høyst reell og under sekvensen uttalte heksa en forbannelse over predikantens liv og virksomhet. Imidlertid biter ikke slike forbannelser på en kristen og er ord som vil falle døde og maktesløse til jorden. Skriften sier at “Han som er i dere er større enn ham som er i verden.” og i klartekst betyr dette at mørkets makt ikke kan beseire Guds makt. Når eller om noen kaster en forbannelse mot deg som Guds barn, vil forbannelsen ikke være annet enn tomme ord, fordi Guds makt og beskyttelse er større. De mørke åndelige kreftene kan nok skade våre legemer, men de kan ikke beseire vår tro -fordi det som er født av Gud, seirer over verden. Og dette er den seier som har seiret over verden: Vår tro, skriver apostelen Johannes i sitt første brev. I videoen under forteller gateforkynneren Joel om det som skjedde.

 

5 tanker om “Heks kastet forbannelse over kristen gatepredikant i New York

 1. Forbannelser er som en boomerang, det rammer den som uttaler noe slikt. Noe å tenke på for den som skriver ukvemsord om noen, samme hva og hvilken ånd ene eller andre har.

  For det står skrevet.

  Sal 7:12-17
  Gud er en rettferdig dommer, en Gud som feller dom hver dag. Sannelig, fienden kvesser sverdet igjen, spenner buen og sikter. Men han rammes selv av de drepende våpen og de brennende piler han gjør i stand. Se, han er svanger med ondskap, har unnfanget udåd og føder svik. Han har gravd et hull og gjort det dypt, men faller selv i den graven han grov. Den udåd han har planlagt, kommer over hans eget hode, voldsferden rammer hans egen panne.

  Mvh RJ

  2
  2
 2. I couldn’t care less om noen forsøkte seg på Jehovahs tjenere. Sanne kristne er beskyttet av den Høyeste og Hans sønn Kristus. Djevelen er absolutt maktesløs når han har møtt veggen. “Stå Djevelen imot og han skal flykte fra dere”.

  7
  2
 3. Det har ingen effekt. Bare tull. Kjenner ikke til denne preikanten, men hvis han er en sann kristen, kaster denne heksa bort tida si.

 4. Religiøs tro er ofte uskyldig trøst i hverdagen, men leder også til surriball som dette, konspirasjonsteorier, hets av homofile og fly inn i skyskrapere.

  Dumskapen og faktamotstanden i det gjennomreligiøse USA kjenner nesten Ingen grenser. Amerikanere som hver søndag får tutet ørene fulle av at dileriske endetidsfantasier og epileptiske overgrepsmyter, er vidåpne for allslags humbug.

  😂🤣🤪

  1
  8
  • Ja Aragon. Det er religion som er årsaken til alt ondt. Som kriger, diktatur, tortur, fengsling av annerledestenkende m.m.

   Tenk bare på Kim Jong Un, Josef Stalin, Mao Tse Tung, Adolf Hitler – alle med hundrevis av millioner liv og lidelser på samvittigheten… Uupps.. Nei de var visst ikke religiøse de. Men pytt, pytt. Det er like greit å legge skylden på noen andre. Ikke sant?

   5
   1

Det er stengt for kommentarer.