“Kristen” bandet Switchfoot støtter Sodomi og Crossdressing

Det religiøse bandet Switchfoot som ble skapt i 1997 har fremstått som et “kristent” band i sjangeren alternativ rock og består av Jon Foreman, Tim Foreman, Chad Butler, Jerome Fontamillas og Drew Shirley. Bandet har utgitt flere albums som har solgt godt og oppnådd popularitet blant kristne. Det religiøse bandet har nå vakt oppmerksomhet etter at gruppens frontmann, Jon Foreman er kommet ut med støtte til “Sodomi og Crossdressing”

Det har vakt oppsikt og reaksjoner at det tidligere kristne bandet faktisk har kommet ut som pro LGBTQ og i en tiktok video helt åpent gir støtte til en livsstil i strid med Guds ord.

Flere har selvfølgelig kommentart saken, blant annet Tim Hurd i Bible thumping wingnut som i videoen under kommenterer hva som skjedde og Switchfoot frontman Jon Foreman åpne uttalelse som plasserer han og det religiøse bandet på utsiden av Jesu Kristi kirke. Det vi er vitne til fra Jon Foreman er en typisk bløtaktig og ettergivende respons på noe som er et liv i opprør mot Gud. Troende som eventuelt lytter til slike falske omvendte -bør finne seg noe annet å lytte til.

Vi har ingen ønske her om å promotere noe av den musikk eller åndsmakt Switchfoot besitter og vil ikke dele noe av deres musikk. I stedet anbefaler vi sang og musikk som sanksjoneres av Den Hellige Ånd. Jeg prøvde å lytte noen sekunder til Switchfoots musikk men det skapte bare en uro i ånden så jeg velger i stedet å dele en sang fra den messianske jøden Shilo Ben Hod og hans gruppe. Det er sang og musikk drevet frem av Den Hellige Ånd som gjør godt i ånden.

3 tanker om ““Kristen” bandet Switchfoot støtter Sodomi og Crossdressing

  1. Hvorfor stanse med bare LGBTQ ? Nei, hele alfabetet må her med om det skal finnes rettferdighet. ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÆØÅ bør bli den nye kjønnsnormen. Bare tenk på de stakkars BHPRB-menneskene som lenge har lidd uten medie-omtale. (BHPRB-kjønnet handler om de som alt for lenge har skammet seg over å føle dragning til BrystHoldere På RumpeBallene.) Håper Søkelys’ lesere kan bli de første til å anerkjenne vår legning.

  2. Ja, huttetu, blir ikke orden før Jahve gjenoppretter ro og orden, ber sitt kjortelkledde patriarkat steine til døde skjøger, knuse fiendens spedbarn mot bymuren og ta tiåringene til sexslaver. Ingen er mer rettferdig enn den allmektige og allvitende som skaper en lidelseshistorie hen selv har bestemt utgangen på og dømmer alle som bryter kleskoden til milliarder av milliarder års smerter…

    🤣🤪🤪🤪

    2
    3
    • Ja heldigvis skal du snart få møte Ham du også. Tenker pipa får en annen lyd da, men da er det heldigvis for sent. Slikt brot trenger ikke planeten vår. Gleder meg.

Det er stengt for kommentarer.