Vaksinediskusjonen kan minne om lignelsen om fariseeren og tolleren. Fariseeren takket for at han ikke var “som denne tolleren”.

“Vaksinediskusjonen kan minne om lignelsen om fariseeren og tolleren. Fariseeren takket for at han ikke var “som denne tolleren”, skriver evangelist Svein Magne Pedersen på Facebook. “Det er vel ingen ting som har splittet kirke og samfunn mer enn denne vaksinen. Vi har alle rett til å ha en mening, og det bør vi ha når en slik undertestet vaksine tres ned over hodene på oss. Vi har alle rett til å ha en mening og kan i tillegg hevde den offentlig, hvis det er et gode. Det er både en bibelsk og demokratisk rett. Det er vår PLIKT å rope ut når vi ser at det er fare på ferde,” skriver Vennesla evangelisten som har stått i evangeliets tjeneste i en hel mannsalder -Det kan noen ganger føre til motstand og bråk, men det må stå sin prøve.

Åndskamp blir det når vi i vår iver hoverer over andre, ser ned på de som ikke er enige med oss. Vi soler oss i vår prektighet og flotte formuleringer av vårt fantastiske syn. Vi drar folk ned i skitten for at vi selv skal få ære for genialitet og dyktighet. Da jeg var pastor i Canada, snakket jeg en gang tøft om en annen person. Da kom en annen pastor bort til meg og sa: “Don´t belittle other people.” Det betyr at vi vi ikke skal håne og nedverdige andre mennesker. Du verden så lett det er å falle i den grøften! Slik som denne fariseeren gjorde offentlig. Men Jesus var ikke på hans side. Han var for den som var ydmyk, slik som denne tolleren. Jesus sa om ham: “Han ville ikke engang løfte øynene mot himmelen, men slo seg for sitt bryst og sa: Gud vær meg synder nådig.” En helt annen holdning overfor Gud og sin neste. Han roste seg ikke over sin prektighet, slik fariseeren gjorde, men var opptatt med sine egne feil og mangler. “Gud står de stolte imot, men de ydmyke gir han nåde. ” Konklusjon: Stå for din rett til å kjempe for det som er sunt og rett – hvis du må, men gjør det ut fra de rette motiv, og gjør det i kjærlighet. En venn av meg fortalte hva hans far sa en gang til ham om politiske diskusjoner: “Det du sier bør være på den linjen at du kan møte din menigsmotstander dagen etter og ha kaffe med ham.” En god holdning. Den er til og med kristelig. Noen ganger er det beste å ikke si noe. Det er også kristelig,” skriver Pedersen som fortsetter å bli angrepet av aggressive vaksinetilhengere. “Jeg får assioasjoner til lignelsen om kimen og hveten,” skriver Sylvia Lyssand Selmi i en kommentar til Pedersen. “Vi ser vaksinerte legge ut selfie av seg selv med sin egen vaksinestatus nærmest som om de er stolt av å ha bidradd til verdens frelse med sitt offer,” og mange av disse er svært nedlatende til oss som ikke vil ta denne giften.

Ber folk våkne 

“Ærlig talt , nå må dere våkne!
Vaksinene er ikke vaksiner , inneholder bly og nano-partikler . Så klart de bare varer 3-6 mnd , slik at du blir narret til å ta flere av disse giftsprøytene som gir deg blodpropper
og svekker immunforsvaret kraftig . Hvorfor skal du ta nr.3 av ubrukelige gift-sprøyter?? Fordi noen tjener vanvittig mye penger på dette , og via nano-partikler kan kontrollere deg via 5G senere.Har dessuten meget god behandling mot corona for de som måtte få dette milde viruset,” skriver Jørn Eikemo som er en av stadig flere som advarer mot den livsfarlige vaksinen.  Minst 14933 nordmenn har dødd etter at de har fått vaksinen, melder Hemali.no. Hvor mange av disse som har dødd av vaksinen er usikkert. Men i følge tall innhentet fra SYSVAK  er 14933 av de som har fått en eller to doser med vaksine siden 29/12-20 ikke lenger i blant oss.

Facebook Comments

11 tanker om “Vaksinediskusjonen kan minne om lignelsen om fariseeren og tolleren. Fariseeren takket for at han ikke var “som denne tolleren”.

 1. Jeg ble fullvaksinert 30.5, og jeg har en ny 5G-mobil. Jeg får ikke 5G-dekning på mobilen, på tross av to pfizer-doser.
  Kanskje jeg trenger dose nr 3?

  • Har du prøvd å vaksinere telefonen?
   Det er jo ikke sikkert den har dekning selv om du er koblet til 5g-nettet.

 2. Om dette stemmer, bør flere skjelve:
  Skrevet av lege Jørn Eikemo:
  Vaksine-skandalen :
  Corona-vaksinering er nå gjennomført på svært mange , de unge ned til 12 år står for tur , og
  i flere land er det i gang med vaksiner ned til 0 år samt gravide , sistnevnte nå anbefalt i Norge.
  Å ikke vaksinere seg er blitt kalt for usolidarisk , og i utlandet er uvaksinerte blitt nektet
  tilgang til butikker , og andre mister jobben .
  Samtidig innføres vaksine-pass , hvor du ved hjelp av mobiltlf. må fremvise QR-kode-pass
  for reiser , butikk-besøk ,restaurent-besøk osv .
  Media og politikere er nærmest 100% unisone på at dette er nødvendig , av hensyn til folkehelsen .
  Det er all grunn til å reversere denne ikke-demokratiske farlige utvikling .
  Noen velkjente , men nærmest sensurerte fakta av hoved-media , vil belyse dette .
  Man vet i dag følgende :
  Corona-viruset er ikke nytt , det ble konstruert på et universitet , lagret og patentert i USA tidlig på 2000-tallet ,
  med midler bl.a. fra leder for CDC ( Folkehelsa i USA ) dr.FAUCI .
  Flere patenter kom til , og i 2017 var det over 70 patenter i USA på dette “nye” viruset .
  Det ble i 2019 lastet opp og transportert til Kina av dr.Peter Daszak i nært samarbeid med dr.FAUCI , hvor det ble sluppet løs . Viruset har ført
  til en epidemi som kan minne om en middels influensa . Det har imidlertid ikke ført til øket
  dødelighet totalt , og uttrykket epidemi blir derfor lett feil .
  Dyktige leger fant fort ut at det var gamle medikamenter ( Hydroxykloroquine og Ivermectin samt antibiotika )
  som virket godt på dette viruset .
  1.april 2020 ble det imidlertid samtidig i mange vestlige land ( unntatt Tyskland ) gjennomført “forsøk”
  med disse medikamentene , og det viste seg da at de fleste som fikk disse medisinene døde .
  I ettertid har det vist seg at dosen de fikk var 10 – ti – ganger høyere enn anbefalt . På spørsmål om hvorfor denne høye dosering,
  ble det svart at man ikke visste hvor mye som var nødvendig mot corona . Det leger lenge har visst , er at disse doser medfører hjertestans .
  FAUCI i USA nedla på bakgrunn av disse “forsøkene” forbud om å bruke disse gamle gode medikamentene .
  I november 2019 , altså FØR epidemien , var vaksinene klare mot en epidemi som altså man ikke visste om .
  “Vaksinene” er prøvd av dr.FAUCI Å BLI godkjent tidligere , men er gang etter gang avvist , både fordi de ikke kan kalles vaksiner fordi de
  ikke gir beskyttelse OG på grunn av svært mange og fatale bivirkninger med dyreforsøk tidlig på 2000-tallet .
  De ble imidlertid krise-godkjente fordi FAUCI hadde sagt at der fantes ingen annen behandling eller mulighet .
  “Vaksinene” er altså ikke tradisjonelle vaksiner , man kaller det nå for “forsøk” på alle vaksinerte mennesker , og skal i 2023 si noe om sikkerheten
  på “vaksinen” ved å prøve det ut på så mange som mulig . Høyst uetisk og vitenskapelig betenkelig !
  SANNHETEN ER AT MAN VET AT DETTE IKKE ER VAKSINER ; OG AT MAN SPRØYTER INN I FOLK STOFFER MAN VET ER SKADELIGE .
  Man ser allerede nå et vell av bivirkninger på de vaksinerte :
  Kort fremstilt
  1:
  Tidlige bivirkninger : Micro-blodpropper ( en lege fant at 62% av sine vaksinerte pasienter hadde dette ).
  2:
  Noe senere bivirkninger : Større blodpropper , hjerte-betennelser m.m.
  3:
  Senere bivirkninger : Blir dårlig ved senere infeksjoner ( dette hører man allerede ,produsentene sier “vaksinene” holder bare 6 måneder , da må du ta ny vaksine
  nå mot delta-varianten ( som er falsk , gir ingen sykdom ), og egentlig ny vaksine da hver 6.måned ).
  Vaksinene inneholder graphen-oxid , blyforbindelse som er strengt forbudt å gi mennesker . Man er redd for auto-immune reaksjoner hvor ditt immunforsvar angriper deg selv osv
  Man frykter kreftutvikling .
  Og som ventet er det nå de vaksinerte som blir syke av såkalte nye virus-varianter , mens sannsynligvis er det vaksinene som gjør folk syke .
  Dessuten er PCR-testen ( nese-prøven ) falsk og helt ubrukelig for å finne smitte , men de har klart å lage en masse-testing av dette . Man har samtidig innført et nytt begrep :
  Du skal nå testes og bevise at du er frisk .
  Disse falske smittetallene gjør det således mulig å styre tiltakene , selv om “smitte-tall” er et ikke-medisinsk begrep .
  Det startet for lenge siden hvor dr.FAUCI desperat prøvde å få myndigheter med på å vaksinere alle mot influensa .Det har han ikke klart .
  I 2015 ble det uttalt av de involverte på et møte ; SITAT :
  “ Vi må få offentlige myndigheter med på en offentlig styrt massevaksinering av befolkningen . Til dette trenger vi media , som må lage en stor frykt-propaganda .
  På bakgrunn av den propaganda-bølge av frykt som settes i gang , vil investorer følge på når de ser profitt i enden av tunnelen “ .
  Dette er tidenes skandale , både som samfunns-skandale og vaksine-skandale . Demokrati er nå forlatt på grunn av et såkalt “ føre var “ -prinsipp .
  Man må på bakgrunn av det vi vet i dag , ikke vaksinere seg . Og de som har tatt 1 eller 2 vaksiner må ikke ta flere . Så må man sette inn ressurser på
  å av-gifte de

  • Når skal folk våkne⁉️
   I australia ble landet stengt ned for 400 tilfeller av en befolkning på 25 millioner. Er det helse🤔
   Sannheten ;
   https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158316217561778&id=748011777
   Grunnen til at vi (ennå) ikke har slike tyraniske tilstander som de med tvang, er rett og slett at det norske folk bare innretter seg og gjør som de får beskjed om, uten å undersøke selv, se hva som skjer internasjonalt og det å stille kritiske spørsmål❗
   I israel må “fullvaksinerte” nå ta neste boost for å beholde sitt grønne pass.
   Tror dere virkelig at dere vil få tilbake normalen om alle tar 💉
   Holder historien på å gjenta seg🤔
   En overlevende fra 2 verdenskrig forteller hvordan folk ble lurt den gangen….som nå🤔
   https://www.bitchute.com/video/kz6F7dL9DKY5/

  • Jeg kan ikke bestride påstandene til Eikemo, men jeg vil gjerne se dokumentasjonen han viser til før jeg aksepterer dem.

   2
   1
  • Du vil aldri akseptere motsigelser mot ditt politiske narrativ. Det som betyr noe for din gruppe er NWO.

  • til Fanatiker-observant:
   jeg er i allefall villig til å sette meg inn i dokumentasjonen før jeg godtar eller avviser konklusjonen. Jeg er også villig til å forklare hva som evt gjør at jeg evt ikke skulle godta den. I så fall kan jo du forklare hva jeg evt misforstår.

   Jeg avviser ikke Eikemo, jeg ber om litt mer enn en kopi av noe som visstnok skal være skrevet av en lege i Oslo.

 3. Pass bare på at dere som leser Søkelys ikke “takker for at dere ikke er som disse vaksinerte”.
  Jeg registrerer at mange mener de tror mer, tror mer riktig og tolker bibelen mer riktig en andre. Det gjorde vel farisereen også.

  • Jeg takker deg Gud fordi jeg ikke er vaksinert som han Qanon er.
   Er det det du ønsker vi skal uttrykke?

  • Du trenger ikke å uttrykke noe som helst. Det var bare en observasjon og en advarsel.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *