Ny smitterekort i Norge -1552 nye smittede fredag

Hele 1552 nordmenn ble registrert smittet fredag. Dermed ser Norge ut til å følge den internasjonale  trend der smitten øker i takt med at folk blir vaksinert. Også i går ble det satt ny smitterekord i Norge og status ser ut til å være, jo flere som blir vaksinert, jo flere blir smittet. Vi har nå 266 prosent flere nye smittede hver eneste dag enn vi hadde da landet var stengt ned i mars 2020. For ett år siden på denne dagen ble det registrert 38 nye smittetilfeller i Norge. og nå, et år senere er det 4000 prosent flere nye smittetilfeller enn på tilsvarende tid i fjor. Norge er nå inne i sin fjerde og verste smittebølge under hele pandemien. Regjeringens eneste strategi er nå å vaksinere folk i raskest mulig tempo selv om vaksinen utløster alvorlig sykdom og dødsfall. Siden vaksinene ikke ser ut til å stoppe smitten er det påkrevd med en tredje dose for å bremse litt på smitten. Den borgerlige regjeringenes eneste frelsesplan er for øyeblikket vaksine og atter vaksine, dette selv om man vet at vaksinen ikke bremser smitten eller hindrer fullvaksinerte i å bli syke. Med andre ord krever regjeringen at vi alle skal vaksineveien som viser seg å være en blindvei som ikke fører noe sted.

Facebook Comments

14 tanker om “Ny smitterekort i Norge -1552 nye smittede fredag

 1. Så Søkelys har fortsatt ikke gjort seg noen tanker om HVORFOR det var mindre smitte for ett år siden? Det har altså ikke falt Søkelys inn å åpne øynene engang.

  1
  12
  • Dette er nøyaktig det Geert Vanden Bossche som er virologist og vaksineekspert har advart mot.
   Jo flere vaksinerte, jo flere smittede og etterhvert døde.
   Verden er i gang med sitt største medisinske prøveprosjekt der mennesker er redusert til å være rotter eller prøvemus.
   Delta=vaksinen og vaksinen=delta.
   De som ikke ser sammenhengen er forblindet av forførelsen som pågår.
   De følger planen hvor målet er befolkningsreduksjon og tilsist vil få de vaksinerte til å ta dyrets merke.
   poieō heter ordet som er bruk i grunnteksten.
   Har du først tatt styggedommen i kroppen vil den tvinge deg til å fortsette og når de innfører dyrets merke vil det poieō deg til å følge ordre.

   1
   3
  • Alt er farlig, absolutt alt, håper du får evig liv.
   Det er milliarder av mennesker som er vaksinerte, vi tar støyten for deg og andre som ikke vil Birgir
   Samme det, men det kan kanskje bli ensomt etterhvert som vi andre dødelige bukker under av vaksinen.
   Lurer bare på en ting, er det bestemt hvem som skal leve og hvem som skal dø når vi vaksineres, eller rammer det helt tilfeldig ?
   Håper det blir noen intelligente tilbake, hvis ikke er det ute med dere uvaksinerte også. Er glad jeg slipper å være med på resten av
   skrekkscenariene.

  • Vi vet hvorfor det er mer smitte nå enn for ett år siden.
   For ett år siden gikk ikke vaksinerte rundt med nese og svelg full av Covid og smittet andre.
   Nå har en stor andel av folket fått en boost med smitte og deler det rundt med oss som ikke har tatt denne rottegift.
   Vaksinen er en trojansk hest. De trodde den var en gave til velsignelse, men den ble til undergang.
   En etter en vil de vaksinerte bli syke å dø.
   Det er hardt men den rene sannhet.
   At DU nekter å se og er hjernevasket er jo noe vi alt vet.
   Jesus talte sant når han sa:
   Se, jeg lar nogen av Satans synagoge komme, av dem som sier de er jøder, og ikke er det, men lyver. Se, jeg vil gjøre så at de skal komme og falle ned for dine føtter og kjenne at jeg har elsket dig.

  • Til Rune og Randi. Gå dere og gjør deres kristne plikt, og BE FOR, og VELSIGN myndighetene vores, så de kan bli frelst og komme til sannhets erkjennelse. Men dere har be ikke tro for at det kan skje, dere lite troende?

  • Til Randi:
   jeg legger merke til at du ofte bruker harde ord når du kommenterer. Jeg skjønner ikke hva det er som gjør at du føler at det er riktig å omtale og “snakke til” medmennesker på den måten. Jeg kunne sitert “det hjertet er fyllt med…” etc men spør heller: Er det i Jesu ånd å være ufin med sine medmennesker?

   PS! Du er klar over at Birgir like gjerne kunne brukt sitatet mot deg? Et annet innlegg på Søkelys referer til historien om farisereen og tolleren. Fariseeren oppfattet (også) at han var mye mer “rettroende” enn den ydmyke tolleren.

 2. For meg er covid-19 noe som først og fremst illustrerer at vi har et annet styresett enn demokrati. Vanlige folk har blitt umyndiggjort og mediene gir ingen virkelig innsikt. De manipulerer og samarbeider med venstresiden. De har gjort det til en vitenskap å få folk til å tro og tenke det venstresiden ønsker. I et demokrati er journalistene opptatt av å informere å være kritiske. I et diktatur blir mediene “ansvarliggjort” og journalistene skal bestemme hva folk skal mene. For enkelte journalister blir det som en besettelse å styre folks meninger. Ikke pga overbevisning men de blir trigget av det.

  “Norsk demokrati” er som når politikerne sier at vi må legge kabler til utlandet for å “bedre forskyningssikkerheten for strøm”. Forbrukerne tvinges bokstavelig talt til å betale for utenlandskablene slik at store mengder strøm kan sendes ut av landet. At strømprisen mangedobbles +avgifter og moms for de samme forbrukere er antagelig en del av planen. Og pengene som politikerne drar inn på dette kan de bruke som de vil. Som f.eks å gi ukontrollerbare afganske muslimer betydlig millitært kapasitet.

  Hvis mediene hele tiden hadde gitt et riktig blide av det som skjer ville det enten blitt umulig for politikerne å bevare illusjonen om at norge er et selvstyrt demokrati eller det hadde sterkt begrenset deres muligheter for å skalte og valte etter eget forgodtbefinnende uten å måtte stå til ansvar for noe som helst.

  Når det er slik mister mange tillit til både politikere og medier. Man vet aldri hva som er sant eller “politisk sant”. Så hvis man ikke sluker medienes fremstillinger blir vanskelig å ta stilling til noe som helst. I dette vakumet kan spekulasjonene florere ganske fritt.

  3
  2
  • Jeg er nå glad for at vi har politikere som evner å se mer enn en sak om gangen.

   Strømkablene kan det sikkert sies mye om, og ikke bare positive ting, men i perioder vi bruker mye strøm er det bedre å selge strømmen enn å la vannet gå rett i havet.

 3. Jeg skulle tro at det er logisk at smittetallene øker ikke pga. av at flere vaksinerer seg men fordi Delta varianten er mer smittsom enn de forrige. Men jeg ønsker ikke å delta i uendelige diskusjoner som ikke fører noen vei. Jeg har mange gode kristne venner og slekt på mannen min sin side som er imot vaksinen og jeg vil ikke skape noen krangel av den grunn. I stedet for å henge meg opp i alle mulige meninger angående Corona, vil jeg fylle meg med de gode nyhetene og spre disse. Jesus sier; «Dette har jeg talt til dere for at dere skal ha fred i meg. I verden har dere trengsel. Men vær frimodige! Jeg har overvunnet verden»Joh. 16:33 Jeg ønsker dere alle Guds fred som overgår all forstand!

 4. Det nærmer seg Jehovahs dag, som kulminerer i Harmageddon. Det hele starter med at nasjonene (dyret), gir sin makt en kort tid til FN (dyrets bilde) der de blir enige om å knuse all religion.

  Prester vil da lyve og eksempelvis kalle seg “jorddyrkere” for å slippe unna. Det er Jehovah Gud selv som legger nasjonenes ledere i hjertene “å knuse skjøgen (religion) og brenne henne opp med ild”. (Total ødeleggelse) “Da skal det ikke lenger høres lyden av brud og brudgom i henne”, fortsetter Åpenbaringen.

  Når Jehovah er ferdig med falsk religion, vender Han oppmerksomheten mot resten av verden gjennom Harmageddon. “Det blir bare få mennesker tilbake”, sier Bibelen. Men noen få sanne kristne overlever, og når støvet har lagt seg, begynner oppstandelsen av nesten alle de døde til nytt liv på den åndelig nyrensede planeten jorden.

  10
  3
 5. Autokorrektur og telefon kan være utrolig irriterende 🤨
  Kommentaren skulle selvfølgelig starte med “Det er vondt at smitten fortsetter å spre seg så mye som den gjør.” Ikke godt.

 6. Det er godt at smitten fortsetter å spre seg så mye som den gjør.
  Og det er trist at Søkelys fortsetter sin barnslige messing om at “vaksinen ikke virker”. Dersom vaksinen ikke virket ville vi har fulle sykehus nå.

  Prosentregningen til artikkelforfatteren er så selektiv og dårlig at han umulig kan ha fått ståkarakter i matematikk.

  Og så lurer jeg på hvor Søkelys finner dekning for at det er en god kristen gjerning å hovere, rakke ned på og viser skadefryd for at de som prøver å få oss ut fra pandemien ikke har fasiten og sliter med å finne løsningen. Regner Søkelys skadefryd, hovmod, løgnaktighet og vondt snakk som kristne dyder?

  Å være skeptisk til, eller mot, vaksinen er greit, men denne artikkelforfatteren oppfører seg som en barnslig sutrekopp som ikke har flere argumenter igjen.
  Det er i grunnen best for ham /henne at han /hun er anonym.

  • Viss du ser rundt om i verden og leser hva WEF, World Economic Forum mener om saken, er det ikke noe ønske om at pandemien skal gå over. Pandemien er konstruert for det formål om å innføre en ny verdensorden. I dette må folket kontrolleres 24/7. Pandemien er et verktøy i dette målet. Når man ser hva andre land gjør med innbyggere og folket, der kvinner og barn blir skamslått, og arrestert. Se hva som skjer i Australia og Canada.

   Det er ikke noe signifikant overdødelighet i verden totalt sett, og de fleste som dør angivelig med covid, hadde dødd en snarlig død av likevel, da snitt alderen på covid døde er ca det samme som snittalderen på befolkningen som helhet.

   3
   3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *