Vaksine-sjuk etter Pfizers Coronavaksine

Arooj Imtiaz Lughmani som er medisinstudent fikk skuddet med Pfizers Comirnaty vaksine den 10 september. Ti minutter etter at giften ble sprøytet inn i blodet, begynte giften og virke og skapte Toniske kloniske anfall, Tics, skjelvinger og sløret tale. Stadig flere vaksinerte blir rammet av forskjellige nevrologiske plager som kan bli kroniske. I tillegg rapporteres det nå at stadig flere vaksinerte får gjennombruddssmitte eller blir rammet av ulike infeksjoner. Fra tidligere er vi kjent med en rekke dødsfall som skyldes vaksinen.

Flere advarer nå folk mot å ta vaksinen og evangelist Svein Magne Pedersen har sagt at bønn i Jesu navn kan helbrede og rense dem som er skadd av vaksinen. Samtidig som folk begynner å bli mer og mer klar over de mange skadevirkninger giften kan gi, tar det europeiske legemiddelrådet til orde for å gi folk en tredje dose med gift. Skadevirkningene etter vaksinene ser ikke ut til å anfekte legemiddelråd og helsemyndigheter og MSM som skriver fint lite om vaksinens skadevirkninger på folk. Når man ser videoen under hva vaksinen gjør med folk, er det lett å forstå at noen kaller den “demon-juice”. Vi får be om at kvinnen i videoen blir helbredet for disse nevrologiske plagene.

13 tanker om “Vaksine-sjuk etter Pfizers Coronavaksine

 1. Stakkars jenta. Jeg lurer på om det hadde hjulpet å bruke Jesu navn og kastet ut demonene av henne. Det kan være en åndelig dimensjon over det vi ser.
  Det minner om demonbesettelse slik jeg ser det.
  Vi må i alle tilfeller be for den unge damen at hun blir satt fri fra dette vaksinen skaper i folk. De som har tatt vaksinen vet jo aldri om slikt kan oppstå etter flere doser eller er en sen bivirkning som kan oppstå måneder eller år etter de fikk giften.
  Hadde jeg tatt den vaksinen hadde jeg vært redd med god grunn.

  2
  1
  • Hm, dette er noe jeg har lurt på.

   Nå har JV nektet å drive med blodoverføring, av den grunn nevnt i 5 Mos 12:23. Jeg har alltid syntes dette var noe tull.

   Det kan hende at JV her rett her.

   Vi vet at blodet er hellig for Gud Faderen.
   For det står skrevet:

   Heb 9:22
   Etter loven blir jo nesten alle ting renset med blod, og synd blir ikke tilgitt uten at blod blir utøst.

   Når vi nå tukler med vårt eget blod, og forurenser det med noe urent som har evnen til å manipulere vårt DNA igjennom mRNA (messenger RNA)

   Nå tar jo folk vaksinen med viten og vilje, hvor vanskelig blir det ikke for folk og angre på noe de gjorde med viten og vilje, for å berge sitt liv.

   Så jeg stiller det samme spørsmålet som Ellen Irene: Er det mulig å be for noen som ikke angrer på at de tok vaksinen, og har et DNA som er blitt manipulert?

   Selvfølgelig er det mulig å be, men det er resultatet som teller. Blir man helbredet under disse forutsetningene?

   Mvh RJ

 2. Både Ellen og RJ har her spørsmål vi ikke bør ta lett på.
  Vi vet at vaksinen inneholder urenheter som ikke er godt for legemet.
  Vi må ikke glemme at våre legemer er et tempel for Den Hellige Ånd. (1.Kor 6,19)
  Denne giften ser ut til å gjøre alvorlig skade på legemet og besmitter det med noe urent. Å manipulere med det menneskelige immunitetssystemet og DNAet vårt er ikke en liten hån mot Han som skapte oss og gav oss rikelige gaver og et immunitetsforsvar som er genuint fra Ham. Å tukle med dette er i strid med Guds skaperordning. Guds folk, menigheten er blitt formant til: at I avholder eder fra avgudsoffer og blod og det som er kvalt, og hor; dersom I vokter eder for disse ting, vil det gå eder vel. Lev vel! (Apg 15,29)
  Det er rent trass som har fått kristne til å hoppe over denne formaningen.
  Når det gjelder vaksinen: Mange har nok tatt vaksinen i uvitenhet om hvor farlig den er, hvor uren den er og disse er forført/forledet/villedet til å ta den i uvitenhet.
  For disse tror jeg det er mulighet til tilgivelse og renselse og også helbredelse fra plagene vaksinen gir.
  Når det gjelder troende som tar vaksinen med kunnskap om hva den er, hva slags skader den gjør og urenheten i den, er det i hvert fall bombesikkert at disse MÅ omvende seg og ikke ta mer av denne skadelige giften. Vi snakker her om en omvendelse og anger og søken om nåde.
  Dersom troende mennesker på tross av vissheten velger å fastholde og fortsette å ta giften, da snakker vi om å synde med viten og vilje og fastholdt synd.
  Finnes det nåde for fastholdt synd -og er det i det hele tatt noen vits i å om legedom og renselse for mennesker som sier de vil fortsette å ta inn i kroppen dette urene og dermed bevisst fastholder synden? Mitt svar er nei.
  Er et menneske opplyst, vet om innehold og skadevirkninger og likevel velger å fastholde sin synd, -er den eneste veien til renselse og gjenopprettelse veien om korset og omvendelse.

  2
  3
  • Nå snakker jeg om kristne, når jeg skriver dette, jeg holder de som ikke tror utenfor.

   I Norske rettsaler heter det: «Han forsto eller burde ha forstått» Deretter faller dommen uten noe formildende omstendigheter, nettopp fordi han burde ha forstått.

   Hva sier Guds Ord hvordan det går med de kristne som er forført?

   Det står noen kraftige ord i Heb 10:26-29

   Det er vanskelig å vri seg unna alvorligheten i disse versene.

   Hvordan skal disse vers forståes i denne sammenhengen?

   For her nytter det ikke med menneskelige, humane, etiske, religiøse bortforklaringer.

   Mvh RJ

  • At vaksinen forandrer ditt DNA er fortsatt en konspirasjonsteori en skal være svært forsiktig med bygge en Bibelsk mening om.
   Det er et vanskelig tema, men Bibelen gir heldigvis et enkelt svart til oss alle uansett hvilken side av vaksinen vi er på: Romerne 14.

 3. 04/10/2021, kl. 22:04 sa RJ:

  I Norske rettsaler heter det: «Han forsto eller burde ha forstått» Deretter faller dommen uten noe formildende omstendigheter, nettopp fordi han burde ha forstått.

  Hva sier Guds Ord hvordan det går med de kristne som er forført?

  Det står noen kraftige ord i Heb 10:26-29

  Det er vanskelig å vri seg unna alvorligheten i disse versene.

  Hvordan skal disse vers forståes i denne sammenhengen?
  ———————-

  Vel.. . Man må først spørre seg om på hvilken måte det å bli vaksinert kan deffineres som synd. Begjær? Materialisme? Stolthet? Ondskap? Eller finnes det andre konkrete advarsler i Bibelen?

  Og så må man spørre seg om det å være en “ekte kristen” automatisk vil gi imunitet mot sykdom. Skal man unngå all behandlig som kan ha bivirkninger, medikamenter som på en eller annen måte påvirker imunsystemet eller forårsaker at “fremmede stoffer” vil sirkulere i blodet?

  Så kan man spørre seg om nettsteder som antyder at folk blir magnetiske, demonbesatte, antikristelige, tilbedere av dyret, frafalne og går evig fortapt pga av covid-vaksinen skal tillegges mye mer vekt enn legevitenskapen.

  På min liste over åpenbare synder og ulydighet som er vanlig blandt kristne idag kommer rna-vaksinen veldig langt ned. Noe annet jeg mener er veldig problematisk er en svært uballansert og nesten sektrisk mistenkelighetsgjørende fremstilling av forholdet mellom covid og rna-vaksinen.

  Og til slutt. Det alvorligste etter min mening. Det finnes et godt dokumentert fenomen som kalles plaseboeffekten. Hvis man bare greier å overbevise folk 100% om noe så kan det få dramatiske helsemessige virkninger. Både possitive og negative. Det kan skille mellom liv og død. Her tror jeg mange vil få noe å stå til rette for på dommens dag. Og langt alvorligere, hvis antikristpropagandaen om covid-vaksinen skulle overbevise noen av de som Jesus døde for om at de har gått fortapt pga denne, og dette ikke var tilfelle, så vil det hvile et uhyggelig tungt ansvar på de ansvarlige. Det ville være den mest ekstreme antikristelige formen for “misjon” man kan tenke seg. At man fjernet “prestekraven”, som skulle symbolisere “kværnsteinen” er ganske symptomatisk for tiden vi lever i.

  • Vantroen synd. Vantro mot Guds løfter. De vaksinerte viser i ord og handling at de ikke tror Guds løfter. De som er opplyst om skadevirkningene av vaksinen og likevel lar sitt legeme bli besmittet med griseblod, fosterceller, celler fra apekatter og alt det andre tvilsomme som er i vaksinen vet at de besmitter våre legemer som er tempel for Den Hellige Ånd.
   Det er endel kristne som ikke lar hjertet og tankene ble grepet av all slags sekulær søppel og som faktisk er i stand til å høre Den Hellige Ånds stemme advare mot å ta vaksinen.
   Mange av dem som ikke har tatt vaksinen har vært lydhøre for Den Hellige Ånd og lyttet til hva Ånden har sagt dem.
   Andre kristne har bare kjent i hjertet at de ikke skal ta denne vaksinen. Noen forteller også at de i forkant av vaksineavtalen kjent på sånn uro at de ikke fikk sove -og fikk først fred i sinnet når de tok valget om å svare nei takk.
   I disse siste trengselstidene gjelder det å slå av alle sekulære røster, slå av fjernsynet når programmene fremhever drap, hor, homoseksualitet, sjalusi, misunnelse og utroskap.
   Steng djevelens røst ut -og fyll hjerte og sinn med Guds Ord, bli fylt av Den Hellige Ånd, lær å lytte til Den Hellige Ånds stemme og Ånden vil da overbevise om at det å ta vaksinen er synd.

   2
   2
  • Definere synd?

   1 Kor 6:18
   Hold dere borte fra hor! All synd som et menneske ellers gjør, er utenfor kroppen. Men den som driver hor, synder mot sin egen kropp.

   Her står det at all synd er utenfor kroppen vår, utenom hor, men hva med vaksinen som forandrer vårt DNA det er jo synd som angår selve kjernen av det å være menneske, Guds egen kode for hvem vi er. Templet vårt skal ikke forandres av en annen kode en den skaperen har skapt oss ved, på skremmende og underfullt vis.

   Ekte kristen?

   Enten er man frelst eller så er man det ikke. Alt annet er menneske definisjoner.

   Ingen nåværende mennesker er immun mot sykdom, der var det bare Adam og Eva som var før fallet, de var da fullkommende. Og fullkommende mennesker blir ikke syke. Av det ser vi at årsaken til sykdom er synd.

   Selvfølgelig går vi til lege når vi er syk, og alle slags medisiner har en eller annen for bivirkninger, men det er først nå, det er utviklet noe som forandrer vårt DNA, og det er ingen medisin. Det er et kjemisk våpen.

   Legge mer vekt på nettsteder enn legevitenskapen?

   Det var da et merkelig synspunkt.
   Det kan være nok å nevne hva legevitenskapen har gjort igjennom tidene med bare et eksempel. https://tidsskriftet.no/2008/03/medisinsk-historie/tysk-medisin-sett-fra-kz-buchenwald
   Men det finnes massevis av andre eks. båre fra Norge og resten av verden.
   Når det gjelder nettsider gjør de ikke noe annet en å advare, så får den enkelte avgjøre om de vil lytte eller ikke.

   Nå er det kanskje ikke så mange som er interessert i din liste over synder, det som derimot som er interessant er Guds Ords liste over synder som har Gud som forfatter.

   Som før antydet så er det ikke så interessant hva dine meninger er, men kan du bakke opp dine meninger med Guds Ord så blir de svært så interessante.

   Det å dømme eller ikke dømme noen er et interessant tema, og om det kan det skrives side opp og side ned.

   Enkelt forklart.
   Hvis jeg sier at blant de faste leserne av dette nettstedet er det 1 morder, 2 ekteskapsbrytere, 3 homofile, 4 løgnere.

   Det som skjer når eks. morderen leser dette vil han føle seg dømt, fordi han kjenner at det gjaldt meg, det samme vil skje med de andre. Ekteskapsbryteren, de homofile og løgnerne vil alle kjenne seg dømt, fordi ordene traff hjertet deres.

   Mens de som ikke er noen av disse fire kategoriene vil kjenne at det der gjelder ikke meg, og vil følgelig ikke føre seg dømt.

   Så blir spørsmålet fortale jeg sannheten til de som følte seg truffet, eller dømte jeg noen?

   Ser du nå hvordan div. nettsider virker, treffer de eller preller det bare av?

   Mvh RJ

  • Til Fri Pinsevenn

   “De vaksinerte viser i ord og handling at de ikke tror Guds løfter. De som er opplyst om skadevirkningene av vaksinen og likevel lar sitt legeme bli besmittet med griseblod, fosterceller, celler fra apekatter og alt det andre tvilsomme som er i vaksinen.”

   Selv om du eller dine aldri har tatt en vaksine betyr ikke det at de som er vaksinert ikke tror på Guds løfter eller er frelst.
   Dersom det skulle være slik ville det bety at det etterhvert vil finnes en liste over de vaksinene som ødelegger forholdet til Gud. Hvem kunne laget en slik troverdig liste?
   Jeg regner med at de aller, aller fleste har tatt eller gitt barna sine vaksiner. Vaksiner mot meslinger og røde hunder er f.eks testet og utviklet på akkurat samme cellestrenger som covid-vaksinene vi bruker i Norge. At opprinnelsen til disse cellene er omdiskutert er kjent, og om det er etisk riktig å bruke er et annet spørsmål, men når du påstår at vaksinene som benyttes i Norge inneholder “griseblod, fosterceller, celler fra apekatter” er det en påstand du bør vite er feil. Vaksinene som brukes i Norge er syntetisk fremstilt.

   Det er helt greit at du er mot vaksinering og at du vil advare mot virkninger og bivirkninger, men jeg synes ikke det er riktig å bruke opplysninger som ikke er riktige.

  • Qanon
   Ja. Da jødene ble sendt på ferietur til Auschwitz trodde de bare at de ble avluset. De trodde det var vann, såpe og middel mot lus de skulle bli sprøytet med. Du fornekter at vaksinene er basert på griseblod, celler fra human fetal kidney cells og celler fra apekatter i giften. Du får jo bare tro det. Har du forsket på at det ikke er det?
   Vaccination Expert Says Unborn Babies Used For COVID-19 Vaccines Were Alive During Tissue Extraction
   https://www.christianitydaily.com/articles/10519/20210114/vaccination-expert-says-unborn-babies-used-for-covid-19-vaccines-were-alive-during-tissue-extraction.htm

   Du får tro hva du vil, men å basere din påstand om løgn på noe du ikke kan bevise er dårlig hersketeknikk.
   Du tror jo bare det de som har hjernevasket deg vil at du skal tro.

  • Til Fri Pinsevenn

   Å blande jødeutryddelsen inn i et svar til meg er på grensen til useriøst.

   Dersom du hadde lest hva jeg skriver så hadde du sett at det jeg skriver er at “At opprinnelsen til disse cellene er omdiskutert er kjent, og om det er etisk riktig å bruke er et annet spørsmål…”

   Utviklingen av, eller dyrkingen av, de cellestrengene som brukes til veldig mye vaksineforskning og -testing har en udokumentert opprinnelse. Det har vært kjent siden 70-tallet. Det sies at f.eks HEK-293 kommer fra foster som enten ble abortert for å redde moren eller fra en spontanabort, men opprinnelsen kan ikke dokumenteres. Derfor skrev jeg også at der er en etisk side ved disse cellekulturene som det kan stilles spørsmål rundt.

   At det refereres til en enkelt “vaksineekspert” på en nettside med en tydelig agenda betyr ikke at det nødvendigvis er sant – eller for den del usant. At der finnes folk i Norge som hevder, med overbevisning, at jorden er flat betyr ikke at det er sant. Og selv om de vil hevde at månelanding og bilder av en rund jord er manipulert, er det relativt enkelt å bevise at de tar feil.

   Covid-vaksinene som er i bruk i Norge er helsyntetiske, men under utvikling og testing er disse velkjente cellekulturene brukt. De er også brukt under utvikling av mange andre vaksiner. Som f.eks. vaksiner mot røde hunder, vannkopper, meslinger. Cellestrengene blir ikke brukt under produksjon, og vaksinene som brukes i Norge inneholder derfor ikke noe fra disse kulturene. https://www.sokelys.com/hans-venn-tok-den-andre-dosen-av-vaksinen-og-en-uke-senere-var-han-dod/#comment-1999845

   Det andre poenget mitt var at dersom vaksinen skulle ta fra noen et frelsesløfte, så må vi først definere hvilke vaksiner skulle dette være. Å si at “vaksinen mot Covid” gjør deg “ufrelst” er utrolig upresist. Vi har etterhvert mange covid-vaksiner. Fire er godt kjente i Norge, men Kina, Russland, Cuba utvikler egne vaksiner.

   Mine spørsmål til deg, Fri Pinsevenn, blir da:
   Vil en injeksjon av den russiske eller kinesiske vaksinen også gjøre noen “ufrelst”, eller er det bare de vaksinene vi bruker i Norge, eller de de bruker i USA, som er åndelig skadelige?
   Hva med meslingvaksinen? eller vaksinen mot røde hunder?
   Skader disse vaksinene også ånds- og sjelslivet? eller er det bare vaksine mot Covid som ødelgger forholdet til Gud?
   Eller er det bare slik at ved å bli vaksinert – uansett vaksine – så ødelegger man sitt forhold til Gud?

 4. 05/10/2021, kl. 14:01 sa RJ:

  Definere synd?

  1 Kor 6:18
  Hold dere borte fra hor! All synd som et menneske ellers gjør, er utenfor kroppen. Men den som driver hor, synder mot sin egen kropp.

  Her står det at all synd er utenfor kroppen vår, utenom hor, men hva med vaksinen som forandrer vårt DNA det er jo synd som angår selve kjernen av det å være menneske, Guds egen kode for hvem vi er. Templet vårt skal ikke forandres av en annen kode en den skaperen har skapt oss ved, på skremmende og underfullt vis.

  svar: Det er lett å forholde seg til et forbud mot hor for alle vet hva det er. Men at vaksinering kan sammenlignes med dette tror jeg få forstår. Hvis du vet noe om mollekylær biologi, kan du kanskje forklare hvordan rna-vaksinen kan forandre dna’et i cellene?

  05/10/2021, kl. 14:01 sa RJ:

  Ekte kristen?

  Enten er man frelst eller så er man det ikke. Alt annet er menneske definisjoner.

  svar: Jeg har blitt mer usikker på dette. Frelsen tilbys alle og mange tar imot den. Men langt fra alle er villige til å overgi seg helt til Jesus. Mange er på vei mot et punkt hvor Gud gir dem opp. Det står noe om hvordan folk fyller sydens beger slik at de til slutt går fortapt. Fariseerne var et eksempel på dette. De gav tiende og var veldig “rettroende” men de var kun opptatt av sin egen uovertruffenhet.

  05/10/2021, kl. 14:01 sa RJ:

  Selvfølgelig går vi til lege når vi er syk, og alle slags medisiner har en eller annen for bivirkninger, men det er først nå, det er utviklet noe som forandrer vårt DNA, og det er ingen medisin. Det er et kjemisk våpen.

  svar: Javel. Men kan du forklare meg de biologiske sammenhengene eller refererer du bare til rykter. Og hvis det er et kjemisk våpen, hvorfor virker det så dårlig? Hvorfor ønsker statsledere og leger rundt i hele verden å forgift sin egen befolkning?

  05/10/2021, kl. 14:01 sa RJ:

  Legge mer vekt på nettsteder enn legevitenskapen?

  Det var da et merkelig synspunkt.
  Det kan være nok å nevne hva legevitenskapen har gjort igjennom tidene med bare et eksempel. https://tidsskriftet.no/2008/03/medisinsk-historie/tysk-medisin-sett-fra-kz-buchenwald
  Men det finnes massevis av andre eks. båre fra Norge og resten av verden.
  Når det gjelder nettsider gjør de ikke noe annet en å advare, så får den enkelte avgjøre om de vil lytte eller ikke.

  svar: Du mener altså at rna-vaksine kan sammenlignes med Dr, Mengeles eksperimenter? Jeg hadde aldri turt å anntyde dette hvis jeg ikke hadde bevis. Og på en annen side, man skal ikke så langt tilbake i tid for at folk døde av utallige sykdomer som idag kan leges eller som nesten er utryddet. Med dine argumenter står du i fare for å bli like unyansert som visse predikanter og bloggere.

  05/10/2021, kl. 14:01 sa RJ:

  Nå er det kanskje ikke så mange som er interessert i din liste over synder, det som derimot som er interessant er Guds Ords liste over synder som har Gud som forfatter.

  Som før antydet så er det ikke så interessant hva dine meninger er, men kan du bakke opp dine meninger med Guds Ord så blir de svært så interessante.

  svar: Skulle gjerne ha gått igjenom hele Bibelen med deg og forklart hva den sier om årsakene til at levende kristendom nesten er utryddet i vesten. Da jeg var yngre fikk jeg noen brutale erfaringer med dette. Og som du skriver så var ingen interessert i hva jeg mente om dette. De er nok ikke det idag heller.

  05/10/2021, kl. 14:01 sa RJ:

  Det å dømme eller ikke dømme noen er et interessant tema, og om det kan det skrives side opp og side ned.

  Enkelt forklart.
  Hvis jeg sier at blant de faste leserne av dette nettstedet er det 1 morder, 2 ekteskapsbrytere, 3 homofile, 4 løgnere.

  Det som skjer når eks. morderen leser dette vil han føle seg dømt, fordi han kjenner at det gjaldt meg, det samme vil skje med de andre. Ekteskapsbryteren, de homofile og løgnerne vil alle kjenne seg dømt, fordi ordene traff hjertet deres.

  Mens de som ikke er noen av disse fire kategoriene vil kjenne at det der gjelder ikke meg, og vil følgelig ikke føre seg dømt.

  Så blir spørsmålet fortale jeg sannheten til de som følte seg truffet, eller dømte jeg noen?

  svar: Trolig vil morderen og mange andre som heller ikke var frelst, unngå alle kristne resten av sitt liv. Så mange har lav selvfølelse, opplever selvforakt, verdiløshet og håpeløshet. Dine “dommer” vil neppe hjelpe dem. Det som kan hjelpe ikke-kristne er mennesker som Den Hellige Ånd kan virke gjennom. Og tro det eller ei, vi som skjelden tør involvere oss i noe menighetsliv merker dette med en gang.

  05/10/2021, kl. 14:01 sa RJ:

  Ser du nå hvordan div. nettsider virker, treffer de eller preller det bare av?

  Mvh RJ

  svar: Sjekk hvordan Jesus forholdt seg til forskjellige kategorier av mennesker. Legg merke til hvor stor forskjell det var på hvordan han forholdt seg til fariseere og lovlærde, og f.eks han som ble korsfestet sammen med ham eller andre misslykkede mennesker. Vær forsiktig RJ så du ikke havner på den gale siden.

 5. Jeg ser ho har fått rikelig med demonjuice slik at åndsmakten i vaksinen tar kontroll over hennes kropp.
  Vi går i mot disse åndsmaktene i Jesu Kristi navn.
  Vi nedber helbredelse og frelse over denne kvinnen i Jesu navn.
  Vi ber Herren gjenopprette skadene både fysisk og åndelige slik at hun kan få helsen tilbake. Vi taler i Jesu navn i mot den åndsmakt som sprer denne giften til mennesker og fremstiller gift som et gode. Vi går i mot den åndsmakten som sper denne giften til Guds barn gjennom frafalne og vantro pastorer og falske profeter som opererer i Kristi legeme. Vik fra oss i Jesu navn.
  Amen

Det er stengt for kommentarer.