Vaksine-guru og mikrosoft-grunder Bill Gates Corona-syk

Bill Gates; Foto Youtube

Milliardærfilantrop og Microsoft-grunlegger Bill Gates har fått corona. Det melder han selv på sin egen Twitter-konto. – Jeg opplever milde symptomer og følger ekspertenes råd ved å isolere meg til jeg er frisk igjen, skriver han.Og følger opp med: – Jeg er heldig som er vaksinert og boostet og har tilgang til testing og god medisinsk behandling. Imidlertid har verken “kvaksinen” eller boostingen gjort noe som helst for å gjøre Bill Gates immun mot Coronavirus. Bill Gates som selv har vært en pådriver for massevaksinasjonen gjentar mantraet -milde symptomer” og gir vaksinene æren. Selv lang tid før folk ble indoktrinert med vaksinepropagandaen fantes det mange eksmpler på at folk som ble smittet, knapt viste at de var rammet av viruset.

I Norge er det regisrert 3006 Covid-relaterte dødsfall, ti av dødsfallene ble registrert 3 mai.

17 tanker om “Vaksine-guru og mikrosoft-grunder Bill Gates Corona-syk

 1. Vi befinner oss midt i den endelige oppfyllelsen av Daniel 11. Det er Sydens konge og Nordens konge som slåss om verdensherredømmet. Til sist vil det gå til grunne med Nordens konge og det er ingen som hjelper ham, forteller Daniel.

  Sydens konge vil imidlertid til sist måtte møte Kristus og co i “harmageddon”. Dagen og timen kjenner vi ikke, men at vi akkurat nå lever i de siste dager er vel temmelig udiskutabelt. Lykke til med DITT valg!

  5
  6
 2. Han har all den medisinen han trenger tilgjengelig, så det går nok veldig bra.

  1
  6
  • Jeg så Jens Stolteberg måtte avlyse noen møter på grunn av Corona smitte. Det ser nå ut som om vi har en smittebølge som rammer vaksinerte og dem som har tatt booster.
   Selv proklamerer jeg helse og legedom i Jesu sår.
   Han er min lege. og han vil holde sykdom borte fra meg.
   Vandre i velsignelse og stå i mot vaksiner og stå i mot smitten og testen i Herren Jesu Kristi navn.”
   Amen.

  • Fri pinsevenn, jeg har jo tatt testen og hva kan jeg gjøre med det? Gjort er gjort, og jeg får ikke gjort det ugjort. Det er en krig mot menneskeheten generelt, og nå er alle våpen snart i bruk. Det er en fæl tid vi historisk er gått inn i, og mange tror kanskje at nå er det slutt på denne Coronaen, men så kom plutselig krigen i Ukraina så «beleilig» at våre tanker nå skal være fokusert rundt nok vann/mat og frykten for atomkrig. Man skal ha gode nerver for å takle all denne galskapen som endte freden og det normale livet omtrent over natten da ingen til å begynne med skjønte noe som helst. Dessverre er det for mange som fremdeles ikke ser ut til å forstå hva som foregår.

   1
   4
  • Kjære søster Betina.
   Gjort er gjort. Vi har alle gjort tabber i livet og tatt valg vi i ettertid skjønner vi ikke skulle ha tatt.
   I begynnelsen var det jo ikke noen som advarte mot vaksinene og testen, men etter hvert har vi jo skjønt at verken vaksinen eller testen er noe å ta.
   Jeg ser det er 4 som har gitt tommelen ned fordi jeg proklamerer legedom i Jesu navn og holder fast på at Jesus er Herren min lege. Jeg forstår at det er 4 stk som ikke vil ha Herren som lege og den som bærer de i tidens trengsel.
   Jeg holder fast på Guds løfter og så får det komme det som komme må. Må Gud velsigne deg og bevare deg gjennom dine ting kjære søster Betina.
   Det er en spesiell tid hvor endetiden er kommet nærmere oss alle.
   Vi må be for hverandre i våre bønner til Gud vår Far.
   Han elsker oss og har oss i sine hender.
   Vi er i Herrens hender og der er vi trygge.
   https://www.youtube.com/watch?v=sJ0Iu0SeY9g

   1
   4
  • Hva er det du holder på med pinsevenn?!!
   Snakker som om Betina har gjort noe galt. Den verste vranglære…

   Vet ikke statistikken, (er også NULL interessert i den) men tenker de fleste kristne har tatt test eller er vaksinert. Så alle må omvende seg nå? Hjelpe meg…

   Tror det er mer fare for en – om man fråtser i kaker og mat og usunn livsstil.
   Det er mye kaker i menigheter…

   Gud har kontroll.

  • Hannah, det var feil av meg å ta den testen, jeg visste ingenting om den, men jeg ville ikke ha den sprøyten det var det noe inni meg som bare visste. Testen hadde jeg ikke kunnskap om, men det burde ringt en bjelle når noen forklarte hvordan de tok den. Det er selvsagt totalt ulogisk å stikke en pinne gjennom barrieren mellom bihule og hjerne, og det sier i grunnen det meste om hva det egentlig er. Det er ting jeg ser nå angående den testen, derfor var det feil å ta den. Hvis du hører på hva denne Yuval sier, så sier han rett ut hva de er i stand til å gjøre. Hvorfor så mange som får dette servert, ikke tar det alvorlig, vet ikke jeg, men jeg forstår at for at jeg skulle få i meg noe av dette, måtte jeg rett og slett oppleve det som ble en forførelse for meg, og testen ble tatt ut av frykt for om jeg hadde fått covid. Vår logiske tankegang forsvinner i frykten, for om jeg hadde hatt det den gangen, hva så, hva skulle den testen fortelle fra eller til. Derfor er kunnskap viktig, Jesus vil ikke vi skal forakte kunnskap. Ordspråkene: 2,6-12.

  • Fri pinsevenn, ja, det er vanskelig forholde meg til dette, men jeg har et lite håp. Det er mange som mener mye, men når de selv formidler hensikten, da er det tid for å våkne og forstå at det er en fremtid vi ikke ønsker å ha.

  • Ok Betina
   Respekterer din mening om dette. Du har også vært innom endel stoff om dette, slik jeg også har. Jeg så mye på det tidligere, men ikke så mye nå lenger. Billy Crone var også interessant å høre på. Mye fordi han elsker Jesus. Og bruker Guds Ord – som mange andre ikke gjør. Men jeg landet til slutt på at dette jeg så på betyr lite for meg. Gud har kontroll. Det jeg så på og leste tok masse tid, jeg er svært interessert i veldig mye, det tar ofte av. Og Bibelen ble mindre brukt. Og det likte jeg ikke.

   Det jeg har av gift i meg, det har jeg. Gud beskytter oss. Har masse allergier, og kroppene våre er full av plastbiter og giftstoffer som ikke var ment å være der. Tror Gud beskytter og helbreder. Ikke å gå frem på et møte å bli bedt for nødvendigvis, men å være med Ham daglig og bare hvile i Hans beskyttelse og helbredelse. Han kan røre ved oss hver en dag. Det tror jeg også 100% på at Han gjør.

   Lignende disse pinnene har de også brukt lenge før Coronaen kom. Til tester ved influensa. Kanskje -eller kanskje ikke, finnes det på coronatestene noe jævelskap nå -som ikke var på testpinnene før. Tror aldri sannheten kommer frem. Jeg tenker det er intet å gjøre med det. Akkurat som alt som finnes i produkter ( mat/ klær/plastvarer/hygieneartikler/ medisiner/rengjøringsprodukter / møbler/ solstolputer mm)

   Tror på deg at du føler du ble advart. Det gjør nok sitt til at du føler du gjorde noe galt. Og pinsevennen her inne skulle hatt juling, han burde vite bedre enn å spre frykt. Fy flate! Og hvis du mener du har gjort noe galt og har gått til Jesus med det men ennå ikke FØLER Han har tilgitt deg og har alt i Sin hånd så er jeg redd du om et år fremdeles ikke har det bedre…. Du skulle hatt fred nå. Men pinsevenn og andre får Gud ta seg av, det er VRANGLÆRE fra helvete de kommer med. Og skremmer deg. Lurer på om han har LEST Bibelen jeg…

   Den Hellige Ånd bor i deg. Sterkere er Ham som er i deg…

   Eneste råd jeg kan gi deg er slutt å se og lytt på dette og bruk kun Bibelen.

   Vær velsignet.

   «Alt makter jeg i Ham som gjør meg sterk.»

  • Det var absolutt ingen feil å ta testen. Ingen blir magnetisk av å få en bomullsdott inn i nesa.

 3. vi har nå sett de siste 2 år at, er du vaksinert kan du bli smittet.
  er du derimot ikke vaksinert blir du sannsynligvis MYE sykere enn om du hadde vært vaksinert.
  Har ikke folk lært dette enda?

  6
  4
  • Hvor har du dine kilder fra at de som ikke har tatt denne sprøyten blir mye sykere? Har du hatt covid? Selv kjenner jeg flere som har hatt det, noen dårligere enn andre, og det er både familiemedlemmer og andre jeg kjenner. Hvordan man reagerer går begge veier uansett sprøyte eller ikke. Hva skal de lære mener du?

  • kjenner mange vaksinerte som har hatt covid med meget milde symptomer. de uvaksinerte jeg kjenner havnet på sykehus og så vidt overlevde.

   6
   1
  • Da kan ikke du kjenne mange folk Henrik😊 Alle uvaksinerte med corona havnet på sykehuset? What??

   De uvaksinerte jeg kjenner både fikk og fikk ikke corona. For noen lignet det en tøff influensa, for noen helt mildt og noen merket det ikke engang. Ingen på sykehus.

   De uvaksinerte : mye det samme. Helt tilfeldig hvem som fikk det i begge grupper. Men i denne gruppen var det svært alvorlig for 3(!) stk på sykehuset. Det har gått ok med dem heldigvis men alle sliter ennå. Den ene fikk det to (!) ganger og innlagt.

   Det som ER spesielt for meg er at vi har vært i uvanlig mange begravelser iløpet av 5 mnd nå til eldre mennesker som alle hadde tatt vaksinene, og ikke en eneste EN av dem hadde vi ventet skulle dra nå. Et fåtall av dem hadde corona og kom gjennom det. Noe slet de jo med i alderdommen og litt syke var de av noe. Men jeg har lenge før Coronaen kom mistet enda flere eldre som var mye mer syke og holdt ut fem ganger så lenge, alle sammen.

   Vi har venner og kjente som har opplevd det samme som oss med eldre. Så det er mange.

   Vaksinen har uten tvil tatt liv, gitt varige og forbigående bivirkninger.

   2
   3
  • Kjære Henrik
   Er du rede for det som kommer?

   “Alt med Covid er av det onde, satt i gang av onde mennesker som vil ha kontroll over verden. Fruktene er splittelse, skader og død.”, sier Gudstro mennesker. Vi er informert.
   Selv Camilla Stoltenberg bekrefter usikkerheten ved vaksinen. Davos-administrasjonen jobber for dette.

   Bill Gates og hans bestefar har stor tro på depopulation. Altså at det er ønskelig med redusering av menneskeheten fra 5 mrd. Og Bill følger opp. Uavhengige forskere, altså ikke kjøpte, har undersøkt nøye hva “vaksinen” inneholder.
   Og det er skremmende hvor mye farlige ingredienser det er. De kan skade mennesket voldsomt. Vi kan si det sånn at man blir vekket og skremt til korset. Men de som tror på denne verdens Gud og konger bl.a Solberg og Støre, skal vite at disse ledere er gitt landene fordi innbyggerne har vendt Herren ryggen.

   Har du troen i orden, og olje i lampene samt kanner med olje? Det betyr at du daglig må føre samtaler med Herren.

   2
   3

Det er stengt for kommentarer.