Prisoppgang på gass etter at Ukraina stengte rørledning til Europa

Gassprisene gjorde onsdag et nytt lite hopp oppover etter at det ble klart at Ukraina har stengt rørledningen som forsyner Tyskland og flere andre land med russisk gass. «Ukraina som er mektig irritert over at Tyskland og enkelte andre europeiske land ennå kjøper gass fra Russland, har gjort dette fordi de ønsker at befolkningen i Europa og Tyskland skal få kjenne på krigen i form av dypere innhogg i lommebøkene.» Det er en russisk spaltist som slår fast at den ukrainske lederen vil at Europa også skal lide litt siden Ukraina nå lider under russisk krigføring.

Facebook Comments

5 tanker om “Prisoppgang på gass etter at Ukraina stengte rørledning til Europa

 1. Magasin-statistikken kom idag klokka 1300. Kraftmagasinene her vest har aldri vært mer ned-tappen. Forrige uke var eksport av el-strøm oppe i Stortinget og flertallet bestemte at Norge fortsatt skal eksportere strøm. Vurderingsevnen til de styrende i Norge må jo være helt på bånn.
  Med en fortsatt tørr vår og sommer ; så er kraftmagasinene snart helt tomme i Sør-Norge. Overføringslinjene i nord har ikke kapasitet til å forsyne oss i sør. Uten el-strøm kollapser hele samfunnet. Blir Oslo uten drikkevann også : Så er det stor fare for at det samme skjer i Oslo som på Sri Lanka.
  Jeg var 10 år da den elektriske strømmen kom til oss for første gang. Den dagen husker jeg godt. Kan hende får jeg oppleve påny et liv uten strøm. Men jeg er forberedt på dette !

  • «Vurderingsevnen til de styrende i Norge må jo være helt på bånn.»
   Det er nok mange år siden vurderingsevnen til storting og regjering forsvant. «Det vil bli andre boller» når 3.VK starter opp

  • Det er jo hva politikerne vil, at Sør-Norge skal gå tom for strøm. Da for de den unnskyldningen de trenger for å bygge ny strømkabel fra Nord-Norge og Trøndelag. Slik at strømmen der blir like dyr som i Sør-Norge, det blir ikke noe billigere strøm i Sør-Norge etter ny kabel heller.

  • Det er ikke politikerne som kommer til å mangle strøm/mat/vann oa, men befolkningen som stoler på at politikerne kommer med nødhjelp.

  • Selvsagt Bettina. Bibelen er klar på at Satan Djevelen er denne verdens gud. All jordisk politikk er under demonenes kontroll. Og i opposisjon til Jehova Guds rike ved Kristus og de 144 000.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *