Joe Bidens Amerika: Amerikansk prisvekst verre enn fryktet

Den amerikanske inflasjonen fortsetter bare en vei, og det er oppover. I følge Trading Economic var inflasjonen i april 0,6 prosent. Noe som er den kraftigste målt måned for måned på mer enn 25 år. CPI indeksen inkluderer ikke mat og energi. I følge en annen indeks steg matprisene 0,9 prosent fra mars til april, og dersom prisveksten på matvarer holder seg, er matvareinflasjonen nærmere 11 prosent årlig. Prisene løper løpsk i Joe Bidens Amerika og lønnsveksten holder på ingen måte tritt med prisstigningen. Under Joe Bidens regime blir dollarens kjøpekraft stadig mindre -og folk må jobbe flere timer for å holde tritt med prisstigningen.

“Verre en fryktet” var overskriften E24.no brukte om de stygge inflasjonstallene. Andre MSM medier skriver at tallene var verre enn ventet og igjen viser ekspertene i main stream media er fullstendig i uttakt med virkeligheten. Virkeligheten er at folks kjøpekraft forringes fra måned til måned. De stygge prisvekstallene fikk førhandelen på Wall Street til å gå fra pluss til minus. Men det er ikke bare i USA at inflasjonen stadig stiger. Også i Europa og Asia opplever befolkningen den kraftigste inflasjon siden 1980 tallet, og folks relative velstand fortsetter å krympe. Investor Gregory Mannarino kan ikke annet enn å le av disse blinde klovnene som stadig ser ut til å bli overrasket over hvor dårlig tingene egentlig er.

 

Én tanke om “Joe Bidens Amerika: Amerikansk prisvekst verre enn fryktet

  1. Selvfølgelig var de verre enn ventet og fryktet. Hva tror dere får når det plasserer en dement og senil mann som president?
    Joe Biden og Kamala Harris betyr undergang og ødeleggelse av USA.
    Inflasjon slik vi ser nå, medvirket til å ødelegge Tyskland og gav rom for datidens mest antikrist-lignende figur. Adolf Hitler.
    En mann som har mye til felles med Zelesnky i Ukraina.

Det er stengt for kommentarer.