Uvaksinert kvinne ble nektet organdonasjon fordi hun ikke lot seg vaksinere -døde

Fra Redacted: Canada: Kvinne nektet organdonasjon fordi hun nektet å la seg vaksinere mot Covid. Nå er kvinnen død og politikere på venstresiden mener hun fikk som fortjent fordi hun hun kjempet for desinformasjon, anti-vaksine “bullshit” og konspirasjonsteorier. Canada har under pandemien vist seg å være et av verdens mest Covid-dikturiske land som brukte både politimakt, fengsel og bøter mot mennesker som nektet å bøye seg for tyranniet. Nå banker en ny variant av Corona-viruset igjen på våre dører, -og i Canada krever nå hjernevaskede sau nye munnbind-pålegg og demonstrerer for det. Apokalypsens rytter har vært i stallen og hentet frem sin hvite hest. Hoppla!

Vi er ikke ferdige med Corona. Vi hører drønn av hovslag. Fra Redacted

 

6 tanker om “Uvaksinert kvinne ble nektet organdonasjon fordi hun ikke lot seg vaksinere -døde

 1. Satans tjenere som fremmet vaksinen eller forsvarte dette som skjedde og vil skje igjen, har mye å stå til ansvar for.
  Den store trengsel er begynt. Ting vil stramme seg gradvis til, men dem som har Åndens lampe vil se og forstå.
  Corona og vaksine-demonene har ennå grep over massene, og de som styrer vet hvilke knapper de skal trykke på for å fremtvinge blind lydighet mot systemet. Dere skal underkaste dere er kravet.
  Den religiøse hird vil lydig følge med som vi så under første runde av diktaturet. Utstyrt med løsrevne sitater fra Romerbrevet 13 sier de at du skal lyde mennesker fremfor Gud.
  Ånden taler fremdeles til mennesker og sier: Styr unna Covid vaksinene enten den er gammel eller ny. Dere som ikke lar dere merke vil bli diskriminert og ansett som avskum av de som har latt blodet bli urent.
  https://rumble.com/vim6zt-the-dna-of-god-and-the-mark-of-the-beast.html

  7
  4
  • Fullvaksinerte og kuede individer gir dere tommelen ned til JV og Arvana. Stå fast mot tyranni og Covid galskapen.
   Ikke gjør ditt blod urent.

   5
   4
  • Hvordan da tenker du? Litt lite nyanse i svaret ditt.
   Avventer litt mer utfyllende om du kunne tatt deg tid.

Det er stengt for kommentarer.