Null time for Moskva: «NATO-styrker fra Baltikum angrep med 21 droner mot Pskov» sier russerne – Detaljer om angrepet

Ytterligere seks russiske regioner rammet – Russland under koordinert angrep. Fra den baltiske regionen, enten den maritime regionen eller statene Estland og Latvia, lettet minst 21 (!) droner og traff flybasen Pskov 50 km fra grensen til Estland. Dette er konklusjonen til russiske generaler og analytikere, i påvente av den offisielle konklusjonen fra det russiske forsvarsdepartementet. Utviklingen er svært bekymringsfull. Russerne snakker om et koordinert NATO-angrep. I går, foruten Pskov, ble seks andre områder truffet. Totalt syv. Dette er det mest massive og koordinerte angrepet mot Russland, -skriver det greske nettstedet WarNews 247. Mye kan tyde på at tirsdagens massive drone-angrep mot Pskov ble utført fra Latvia eller Estland.

“Hvis angrepet kom fra de baltiske republikkene, må det være en adekvat respons,” kommenterte generalløytnant Andrei Gurulev Pskov-angrepene. «Vi har et kompetent byrå som må finne det, svare på det spørsmålet, som sannsynligvis ikke vil bli gitt offentlig. Basert på deres konklusjoner, hvorfra dronene ble skutt opp, vil det være passende tiltak.” Russiske tjenestemenn beskrev angrep på mål i Pskov, Bryansk, Kaluga, Orlov, Ryazan, Krim og Moskva-regionene. Det russiske utenriksdepartementet sa at angrepene «ikke vil gå ustraffet» og at dronene ikke kunne ha nådd så langt inn på russisk territorium uten vestlig hjelp, skriver WarNews.

Hele artikkelen fra WarNews kan leses fra linken under. WarNews er en gresk nettside så bruk Google oversettelsen.

https://warnews247.gr/ora-miden-gia-ti-moscha-natoikes-dynameis-apo-tin-valtiki-epitethikan-me-21-drones-enantion-tou-pskof-lene-oi-rosoi-oi-tourkoi-dinoun-leptomereies-tis-epicheirisis/

5 tanker om “Null time for Moskva: «NATO-styrker fra Baltikum angrep med 21 droner mot Pskov» sier russerne – Detaljer om angrepet

 1. Bibelens forutsigelser om det pill råtne samfunnet vi ser rundt oss i endetiden er overveldende. Ser man bare til det tidligere “statsbærende” norske “Arbeider”-partiet skriker råttenskapen i mot en.

  Arbeidernes parti er kuppet av en megasoss med 120 millioner på bok, villa i Holmenkollen og snekkerne han hyret til arbeid på sørlandshytta brukte svart polsk arbeidskraft. For ikke alt for lenge siden måtte begge nestlederne gå på grunn av pendlerbolig-lureri og regnskaps-lureri.

  Som ikke dette ble også arvtagerne tatt for å gi innside-fordeler til bekjente. Trettebergstuen måtte også gå, mens Brenna – et av Utøya-ofrene – ble benådet av store, hvite far på partitoppen.

  Det gamle AP frem til hedersfolk som Nordli og Bratteli ble kuppet av en millionær-lege fra lukssusbydelen Bygdøy. Etter det har det bare rullet nedforbakke. Selv LO-lederen får nå to millioner i årslønn. Som ikke dette er nok har hun og mannen tjent ekstra tyve millioner de siste to årene.

  Nylig gikk AP-banksjefen i den statseide DnB ut og kunngjorde at “heretter må nordmenn lære å lide og dempe forbruket”. Alt mens hun selv nylig kjøpte villa i Holmenkollen til førti – 40 – millioner kroner mens hennes årslønn er 14,5 millioner. Over 1,2 millioner i måneden.

  Det er ytterste råskinn av turbokapitalister som nå har kjøpt restene av “arbeider”-parti-navnet. Som om ikke dette skulle være nok går nå altså pressen ut med at utenriksminister Anikken Huitfeldts mann driver innsidehandel med aksjer basert på fortrolig regjeringsinformasjon om blant annet Kongsberg-gruppen.

  Kan det finnes ærlige mennesker tilbake som gir sin støtte til et slikt mafiastyre?

  9
  7
 2. 3 verdens krig starter på en måtte som ingen hadde ventet og fra ett helt uventet hold ( skjedde da Russland tok Krim i 2014) det er en liten ubetydelig konflikt ( skjedde i øst Ukraina fra 2014 til 2022) men den stopper ikke og til slutt brer den om seg og utvikler seg til 3 verdens krig ( skjer nå ) det blir en kort krig og de mest forferdelige våpen vil bli tatt i bruk , alle andre kriger blir for en lek å rekne i forhold til denne og den vil bli avsluttet med 1 atombombe ( kommer)( les om Lebesby manen og hans profeti om en tsunami i nordsjøen, les også i Johannes åpenbaring ,om dyret som stiger opp av havet , går på bjørne føtter og vil få daragens voldsome makt

  6
  8
  • Putin er Gog og nå får han jern kroker festet i kjeven ! ( Se Nato symbolet ) det som står ved Nato hoved kvarteret .

   Russland blir tvunget til å forsvare seg mot ett aggressivt vesten , Putin har rett og slett ikke noe valg, for Putin er ett redskap i Guds hånd .

   Babylon vil falle !

   5
   10
  • Det kan være at Valdresprofetien nå blir oppfylt. Putin har nå holdt tilbake sine militære styrker helt siden krigen begynte. En begrenset militær operasjon med et forholdsvis lite antall soldater.
   Løgnminesteriet i Norge, spesielt NRK gjentar og gjentar den store løgnen, at Russland har gått til en fullskala invasjon av Ukraina.
   Denne store løgnen gjentar og gjentar de daglig i nyhetssendingene.
   Jeg tror NATO står bak denne krigen. NATO har utgjort en stadig større trussel for Russland og kommet nærmere og nærmere russisk jord. Hittil i krigen har Ukraina lykkes dårlig fordi Putin har forsøkt å begrense krigen. Ukraina har mistet 400 000 soldater og fortsetter å ofre liv for intet. De skulle ha bøyd seg under Guds hånd for lenge siden og gått med på en fredsavtale med Russland.
   Men NATO og Biden gir dem ikke lov. Russofobien har tatt over de baltiske stater som ønsker krig med Russland.
   Vaksinen har gjort dem gale.
   Både den hvite hest og røde hest er sluppet løs. Konsekvensene ser vi ennå og det verste ligger foran oss.
   Vesten holder hardnakket fast på LGBTQ og Pride og globalismen og nekter å bøye seg for Den Hellige Gud.
   Dommen er over oss og millioner av kristne nekter å se. Det passer ikke med deres forkvaklede lære om bortrykkelse før trengselstiden. Intet ser ut til å kunne påvirke dem. Paulus neglisjerer de. De profetiske eksempler neglisjerer de og er ute av stand til å se.
   Det som er påbegynt er påbegynt. Dersom Gud gir sitt okey til at dette blir en storkonflikt eller verdenskrig kan intet stoppe det.
   De helliges bønner kan føre til utsettelse. Men komme skal det.

   6
   8
 3. Enig! Det er også arbeiderpartifolk som har nesten like mye penger som de tradisjonelle kapitalistene i Høyre og Fremskrittspartiet.

  Alle moralske og samvittighetsfulle velgere som har omsorg for fattigfolk og alle små som faller utenfor og er annerledes, oppfordres derfor til ikke å stemme på de ultrakonservative tullepartiene! De mikroskopiske høyreekstremistene hater velferdsordninger, rettferdig fordeling, personlig frihet og grunnleggende rettigheter for alle.

  Slik Jehova i praksis kun hjelper dem som hjelper seg selv, ønsker de nasjonalkonservative rasistene og fundamentalistiske superhaterne også kun å hjelpe dem som hjelper seg selv. Faktafornektende konspirasjonsteoretikere og antiintellektuelle antidemokrater ser verden i svart-hvitt, uten farger og nyanser. De viser voldsom og hensynsløs forakt for «verdensjødedommen», for samarbeid, fellesløsninger, vitenskap, fremskritt og livsglede. Deres ideologiske og religiøse overtro er like dogmatisk trangsynt som hos dommedagsprofeter, svovelpredikanter og andre tåkefyrster som tror blindt uten belegg og bevis og bare elsker seg selv.

  Godt forhåndsvalg!

  😘😘😘

Det er stengt for kommentarer.