USAs høyesterett opphever det midlertidige utkastelsesforbudet -millioner av amerikanere risikerer å bli satt på gata

Biden administrasjonen som nylig forlenget det midlertidige utkastelsesforbudet i ytterligere to måneder har nå gått på en smell etter at amerikansk høyesterett har opphevet det midlertidige utkastelsesforbudet som var gyldig til 3 oktober. Dermed går Joe Biden som har gått på en rekke nederlag på en ny smell, og hans administrasjon hangler videre på veien mot det totale nederlag. For Biden administrasjonen er det ingen økonomiske lyspunkter i sikte, og USAs økonomi forfaller i et tempo vi må helt tilbake til depresjonsårene fra 1930 tallet for å finne maken til

I videoen under spør Michael i “Michael Invests & tries to make Money” hva slags konsekvenser nederlaget for Joe Biden vil få. Millioner av amerikanere risikerer å bli satt på gata fordi de ligger bak med husleie.

Facebook Comments

2 tanker om “USAs høyesterett opphever det midlertidige utkastelsesforbudet -millioner av amerikanere risikerer å bli satt på gata

 1. Det nærmer seg Jehovahs dag, som kulminerer i Harmageddon. Det hele starter med at nasjonene (dyret), gir sin makt en kort tid til FN (dyrets bilde) der de blir enige om å knuse all religion.

  Prester vil da lyve og eksempelvis kalle seg “jorddyrkere” for å slippe unna. Det er Jehovah Gud selv som legger nasjonenes ledere i hjertene “å knuse skjøgen (religion) og brenne henne opp med ild”. (Total ødeleggelse) “Da skal det ikke lenger høres lyden av brud og brudgom i henne”, fortsetter Åpenbaringen.

  Når Jehovah er ferdig med falsk religion, vender Han oppmerksomheten mot resten av verden gjennom Harmageddon. “Det blir bare få mennesker tilbake”, sier Bibelen. Men noen få sanne kristne overlever, og når støvet har lagt seg, begynner oppstandelsen av nesten alle de døde til nytt liv på den åndelig nyrensede planeten jorden.

  2
  1
  • Til JV:
   Å kopiere og legge inn samme melding under alle artikler på Søkelys gjør at din seriøsitet fort kan trekkes i tvil.
   I andre fora kalles det trolling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *