Hva feiler det egentlig Vebjørn Selbekk og avisen Dagen?

Later som om han er for tradisjonelle kristne verdier men underminerer det med å være fan av Joe Biden. Den religiøse avisen Dagen publiserer med jevne mellomrom oppslag hvor tidligere president Donald Trump og hans tilhengere settes i dårlig lys. Hva er Vebjørn Selbekk og Dagens agenda? Hvorfor forsøker de å sverte til den forrige amerikanske presidenten som tross alt kjørte en politkk som holdt igjen for de antikristelige kreftene som nå har fritt frem under Joe Bidens ledelse. Hva feiler det egentlig Selbekk og Dagen?

En liberal politikk i forhold til fosterdrap, en liberal politikk som fremmer den homoseksuelle agenda, en “president” som hyller regnbuen og det Guds ord kaller en styggedom eller vederstyggelighet, alt ser ut til å være ok for Vebjørn Selbekk og Dagen som gjør som best de kan med å publisere artikler som setter Donald Trump i et dårlig lys. Vi har sakset denne kommentaren fra Odd Willy Aarre som helt åpenbart observerer det mange av oss lenge har sett: Et USA i fritt forfall med en dement president i førerstolen. “For avisen Dagen er det viktig å komme med negativ omtale av Donald Trump. Hele avisen syder av Donald Trump hat. Vebjørn Selbekk er en ivrig Joe Biden fan og kan ikke få nok av å kritisere Donald Trump. Jeg kan bare minne kristne ledere som vil være populær i medeiene at vi andre ser ting som kristne Joe Biden supportere ikke vil se. På You Tube kan vi se filmsnutter på mellom 10-15 minutter om virkeligheten i USA. Usa er i fritt fall under Joe Biden. Narkotikaen florerer . Skremmende bilder fra Philadelfia har sendt sjokk bølge gjenom meg. Mennesker lider og folk bryr seg ikke. Det er helt forferdelig det som skjer i USA i dag. Skal vi bry oss eller skal vi bare akseptere det som skjer i USA i dag. Kristne ledere våkn opp bry dere om de fattige og utstøtte mennesker som lever i fornedrelse. Mennesker skal ikke leve slik. Sett krav til Joe Biden og demokratene. Gi folk et verdig liv. PLEASE!!!,” skriver Aarre

Facebook Comments

1 tanke om “Hva feiler det egentlig Vebjørn Selbekk og avisen Dagen?

  1. Vebjørn Selbekk er en uspiselig fyr. Han spretter korken for Biden om dagen vil jeg tro. Hører ikke et pip fra ham om Bidens katastrofale presidentskap, der han har blod på sine hender over uttrekningen fra Afghanistan og Kabul og åpne grenser i sør der kriminelle har nærmest fritt leide inn i USA. Men med Trump utøste Selbekk sitt hat og forsetter med dette.

    4
    1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *