Israel: – Mesteparten som er innlagt med alvorlig cóvidsykdom er fullvąksinerte.” –

“Etter covidoppblomstringen i juli/august: De fleste som er lagt inn på sykehus med alvorlig covidsykdom er fullvaksinerte. Og tallene virker øke fortsatt.
“Tvungen vaksinering er djevelsk,” “Most COVID-19 Patients at Israel Hospital Fully Vaccinated, Doctor Calls Mandates ‘Diabolic’ The majority of Coronavirus Disease 2019 (COVID-19) patients in an Israeli hospital are fully vaccinated, including those with severe disease, according to one of the hospital’s doctors. On Aug. 5, Dr. Kobi Haviv, medical director of Herzog Hospital in Jerusalem, said in a Channel 13 TV News interview, “95% of the severe patients are vaccinated.” Furthermore, “85-90% of the hospitalizations are in fully vaccinated people” and the hospital is “opening more and more COVID wards.” -Det er Malvind Börresen som deler dette på sin facebookside.
Norske myndigheter under Erna og Bent Høie signaliserer at den eneste vei de er villige til å gå er vaksinens blindvei. Målet for norske myndigheter som i førstningen var å utrydde viruset, er nå utelukkende å få vaksinert flest mulig mennesker. I deler av befolkningen er det betydelig motstand mot vaksinen og mange er kritiske til å ta en vaksine som viser seg å ha svært alvorlige og dødelige bivirkninger. En leser av Søkelys forteller i en epost at vedkommende hadde vært på et møte i en menighet og ble sittende bak et eldre ektepar som mest sannsynlig var vaksinert. ” Det var litt folk der, og jeg satt bak et eldre ektepar som ganske sikkert var vaksinert, det var mest unge, men en del eldre også på møte. Da jeg hadde satt der en stund merket jeg en veldig spesiell lukt, som å kjenne en slags sykehus lukt, det er vanskelig å definere den. Jeg hadde kjent den et par ganger tidligere, så jeg kjente lukten igjen. Da møtet var ferdig, hang lukten i meg selv da vi var ute,” skriver leseren i en epost og fortsetter: “. Så var vi nylig på besøk til et fullvaksinert familiemedlem som trengte hjelp med en iPad. Jeg satt to meter fra henne i sofaen og min mann satt i en stol i et annet hjørne. Da vi gikk derfra, kjente jeg den samme lukten ganske sterkt, den hang i meg, så da jeg kom hjem byttet jeg klær og lot de ligge på badet. Lukten kunne jeg kjenne en stund etter at jeg hadde byttet klær før den ble borte. Dette har skjedd kanskje 3/4/ ganger nå, og det er den samme lukten, det er ikke noe jeg har innbilt meg, og det har vært ganske ubehagelig,” skriver leseren. Med andre kan vi stå overfor den mulighet at det “stinker” av de vaksinerte, en kjemisk eim eller dunst av denne “gift” de nå serverer som vaksine. En lukt eller dunst man drar med seg hvor man som vaksinert ferdes i livet, og siden det fra før er kjent av vaksinerte er full av Covid-19 i nese og svelg, er det klokt å holde noe fysisk avstand til dem som er full beskyttet av den såkalte vaksinen

Facebook Comments

7 tanker om “Israel: – Mesteparten som er innlagt med alvorlig cóvidsykdom er fullvąksinerte.” –

 1. De følte seg “utrolig trygge.”
  Ja, de var lullet inn i en falsk virkelighet. Kjenner mange slike…
  “Koret var netop vendt hjem fra en fælles tur til Italien. De havde været 31 personer afsted. Alle var fuldt vaccineret mod coronavirus på nær én, som kun havde fået ét stik
  Alligevel blev 22 af 31 deltagere smittet med coronavirus.
  – Når vi nu var vaccineret, og vi var en afgrænset gruppe i vores egen boble, så følte vi os faktisk utroligt trygge ved det, fortæller Torben Svendsen til TV 2.”
  https://nyheder.tv2.dk/…/2021-08-24-31-vaccinerede…

  • Kommentaren er et godt eksempel på selektiv bruk av sitater.
   Det “Corona er svindel” skriver er helt riktig sitert, men siste del av artikkelen er behendig utelatt.

   Stikkordene i artikkelen på TV2 i Danmark er:
   – Pfizer-vaksinen gir 79% beskyttelse, mens Moderna gir 88%.
   – Det danske vaksineprogrammet virker og er ganske effektivt.
   – smitteindeksen for uvaksinerte er 353 pr 100 000, og 41 per 100 000 av vaksinerte.

   Her er det som manglet:
   “Det uheldige kor er et godt eksempel på, at man ikke er 100 procent beskyttet mod coronavirus, selvom man er fuldt vaccineret.
   Ifølge et notat fra Statens Serum Institut (SSI) giver Pfizer-vaccinen en beskyttelse på 79 procent mod at blive inficeret med Delta-varianten, der er den mest smitsomme variant. Vaccinen fra Moderna giver en beskyttelse på 88 procent.

   Massiv eksponering
   Der er altså ingen tvivl om, at vaccinerne i det danske vaccinationsprogram virker og er ganske effektive.
   Det understreges også af, at incidensen for ikkevaccinerede er 353. Det vil sige 353 bekræftede tilfælde af coronavirus per 100.000 indbyggere.
   For færdigvaccinerede er incidensen 41.”
   https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-08-24-31-vaccinerede-kormedlemmer-tog-paa-tur-22-fik-corona

 2. Det nærmer seg Jehovahs dag, som kulminerer i Harmageddon. Det hele starter med at nasjonene (dyret), gir sin makt en kort tid til FN (dyrets bilde) der de blir enige om å knuse all religion.

  Prester vil da lyve og eksempelvis kalle seg “jorddyrkere” for å slippe unna. Det er Jehovah Gud selv som legger nasjonenes ledere i hjertene “å knuse skjøgen (religion) og brenne henne opp med ild”. (Total ødeleggelse) “Da skal det ikke lenger høres lyden av brud og brudgom i henne”, fortsetter Åpenbaringen.

  Når Jehovah er ferdig med falsk religion, vender Han oppmerksomheten mot resten av verden gjennom Harmageddon. “Det blir bare få mennesker tilbake”, sier Bibelen. Men noen få sanne kristne overlever, og når støvet har lagt seg, begynner oppstandelsen av nesten alle de døde til nytt liv på den åndelig nyrensede planeten jorden.

 3. Dersom, i et tenkt tilfelle, 100%er vaksinert vil 100% av de sykehusinnlagte være fullvaksinerte. Vi er ikke det ennå, men etterhvert vil (selvfølgelig) størsteparten Av de innlagte med covid i Norge også være vaksinerte.
  Ingen vaksiner er 100% effektive.

  At Søkelys har tatt med historien om det ekteparet som har så god luktesans at de kan lukte vaksinerte er bare så tåpelig at jeg nesten blir uvel. Enda godt de ikke står fram med navn.
  De burde jo tatt seg jobb på flyplassen for å luke ut folk som ikke var vaksinert.

  • Den “vaksinen” inneholder så mye gift at det skulle ikke forundre meg om det stinker av dem som har tatt den.
   En eim av død.

   3
   7
  • At Søkelys har tatt med historien om det ekteparet som har så god luktesans at de kan lukte vaksinerte er bare så tåpelig at jeg nesten blir uvel. Enda godt de ikke står fram med navn.
   De burde jo tatt seg jobb på flyplassen for å luke ut folk som ikke var vaksinert.

   Det må være dagens vits🤣Den likte jeg👍Ja, det ville sikkert vært en lukrativ jobb!

   3
   1
  • Apropos luktesans i forbindelse med Corona; Jeg leste et sted at hunder, som er kjente for sin ekstrem gode luktesans, også kan lukte seg fram til hvem som har Corona. De er visst enda mer til å stole på enn Corona tester, hvis jeg ikke tar feil. Det virker interresant.

   Når det gjelder de stigende Corona tallene blant vaksinerte i Israel, så kan det for det første kanskje ha noe å gjøre med at Pfizer vaksinen kanskje allerede har mistet litt av effekten på de som fikk den tidlig i vaksineringsfasen.

   For det andre, har vi jo nå en annen variant; Delta. Pfizert vaksinen ser ikke ut til å virke like godt på denne varianten som den forrige.

   Trist at Israel som startet så godt har problener igjen. Mannen min og jeg har allerede booket to reiser til Israel like før Corona og litt etter uten å ha kunnet sette føttene våre der ennå. Det ser ut som det vil ta sin tid før vi får komme oss dit… selv for oss fullvaksinerte:-(

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *