Vaksinen til tross -ny smitterekord i Norge 1415 nye Coronasmittede i Norge siste døgn

For andre dag på rad settes det nå ny smitterekord i Norge. Hele 1415 nye smittede ble registrert torsdag 26 august. Tallet på samme dato i august i fjor var 38 nye smittede, dette til tross for at ingen var vaksinert i fjor. I Agder fylke ble det registrert 217 nye smittede siste døgn. Også dette er ny rekord. Den tidlige rekorden i Agder mål 21 mai var 157 smittede. Over hele landet er det nå en økende smittetrend, og det har aldri vært registrert så mange smittede som vi ser nå. Økningen i smitten ser ut til å komme parallelt med at stadig flere lar seg vaksinere med Pfizer eller Morderna vaksinen. Det ble i forrige uke registrert et nytt vaksinedødsfall i Norge. Så lang har vaksinen tatt livet av 200 personer i Norge.

Det er ny smitterekord igjen, etter at det i går ble registrert det høyeste antall smittede på et døgn siden pandemiens start, 1294. Dette er 594 tilfeller flere enn gjennomsnittet de foregående syv dagene , som er 821. 65 personer er innlagt på sykehus med covid-19, mens 15 får intensivbehandling ifølge VGs oversikt. Trenden i registrert smitte er ifølge VGs beregning stigende. 78 kommuner har stigende trend. 153534 smittede er registrert siden pandemiens start. Mange av våre vaksinetilhengere har lenge ment at siden folk blir vaksinerte ville dette være over etter ferien. Dette ser nå ut til å være mer ønsketenkning, Stadig flere legger nå to og to sammen og kommer til den konklusjoen at det er vaksineringen som nå speeder opp smittetallene. i Norge. Over store deler av verden er det nå stigende tendens og vi er nå inne i den fjerde smittebølge i Norge. Og skal vi tro pessimistene er det vi ser bare preludet til den massedød mange hevder vi vil oppleve ute på høsten.

Facebook Comments

8 tanker om “Vaksinen til tross -ny smitterekord i Norge 1415 nye Coronasmittede i Norge siste døgn

 1. Det nærmer seg Jehovahs dag, som kulminerer i Harmageddon. Det hele starter med at nasjonene (dyret), gir sin makt en kort tid til FN (dyrets bilde) der de blir enige om å knuse all religion.

  Prester vil da lyve og eksempelvis kalle seg “jorddyrkere” for å slippe unna. Det er Jehovah Gud selv som legger nasjonenes ledere i hjertene “å knuse skjøgen (religion) og brenne henne opp med ild”. (Total ødeleggelse) “Da skal det ikke lenger høres lyden av brud og brudgom i henne”, fortsetter Åpenbaringen.

  Når Jehovah er ferdig med falsk religion, vender Han oppmerksomheten mot resten av verden gjennom Harmageddon. “Det blir bare få mennesker tilbake”, sier Bibelen. Men noen få sanne kristne overlever, og når støvet har lagt seg, begynner oppstandelsen av nesten alle de døde til nytt liv på den åndelig nyrensede planeten jorden.

  1
  1
 2. Om vi skal tro media og myndigheter, som dessverre vinkler alt til vaksinehysteriets fordel, så er ca en av ti som tester positivt på covid fullvaksinerte. (Tallet er trolig langt høyere pga underrapportering. Og hvor mange som i tillegg har tatt en dose av vaksinene forteller de ikke.)
  Men det betyr i alle fall at ca 120 fullvaksinerte testet positivt på covid forleden dag i Norge og ca 140 fullvaksinerte testet positivt i går på covid – om man beregner ut fra det totale antallet.
  Og vi vet jo samtidig at det testes mest ikke-vaksinerte fordi de med coronabevis på at de er fullvaksinerte eller har hatt covid slipper å teste seg ved grensepasseringene og i andre sammenheng som ved ulike aktiviteter og arrangement. Der tester man bare de ikke-vaksinerte.
  Mange hundre nordmenn som har tatt to doser av en vaksine som ikke er godkjent til annet enn nødbruk, og som er “fullvaksinerte” har altså testet positivt på covid bare de siste dagene i Norge.
  Samtidig har vi over 100 pasienter med alvorlige bivirkninger pga vaksinene og også dødsfall knyttet til vaksinene siste uke.
  Mange nordmenn er bedratt til å vaksinere seg med en virkningsløs og farlig vaksine.
  Men mange får skylde seg selv.
  De ble advart på forhånd men ville ikke lytte.

  • Dersom man, i en tenkt situasjon, har en vaksinedekning på 100%, vil 100% av de smittede og sykehusinnlagte være fullvaksinerte.
   Dermed blir det helt riktig som du sier at jo flere som vaksinerer seg, jo flere av de smittede vil være fullvaksinerte.

   Forskjellen er at alle data tyder på at fullvaksinerte ikke blir like syke som uvaksinerte og at vaksinerte ikke viderebringer smitte i like stor grad som uvaksinerte.

   Så ja, vaksinerte kan bli smittet og bli syke slik som uvaksinerte kan. Og ettersom vaksinen ikke er noe tryllemiddel kan også vaksinerte bli veldig syke og dø. Ingen vaksiner gir 100% beskyttelse.

   Vi har sett en urovekkende økning i smitte i det siste, men heldigvis har ikke økningen i sykehusinnleggelser økt i samme takt.

   Så vaksinen er ikke virkningsløs. Og å påstå at den er farlig er feil, men å si at den er uten risiko er også feil.

   Jeg regner med at du har et godt forslag til hvordan vi kan løse utfordringene med økende smitte? Og hvordan vi skal prøve å unngå alvorlig sykdom, lidelse og for tidlig død?

 3. Qanon , i april/ mai 2020 kom FN med en rapport som konkluderte med at for hver Corona død , så ville de dø så 1000 stk pga følge konsekvensene av smilte vern tiltak, vaksinering er et av mange smitte vern tiltak .

  Din logikk blir da Qanon , for å redde bestemor på 90 år på sykehjem, så må vi la 1000 unge friske dø .

  Hvor er din medlidenhet ?

  • Det er umulig å kommentere en slik påstand dersom du ikke kan vise selve rapporten.
   Dersom rapporten faktisk sier det du sier den gjør skal jeg komme med “min logiske forklaring” eller min beklagelse for at jeg har tatt feil.

   Hvilken rapport viser du til?

  • Til Birgir:
   Ja, jeg trodde også først at dette bare var noe som Rune hadde hørt i en konspirasjonsvideo et eller annet sted.
   Men Rune Lye vet at jeg alltid krever dokumentasjon når han og andre fremsetter en påstand eller kommer med tall. Rune er ikke dum og jeg antar at han har sett rapporten han referer til.
   Jeg lar foreløpig tvilen komme ham til gode og regner med at han klarer å finne den igjen.

 4. ” Mange av våre vaksinetilhengere har lenge ment at siden folk blir vaksinerte ville dette være over etter ferien. Dette ser nå ut til å være mer ønsketenkning ”

  Enig! Og dersom noen har trodd at det skulle være over etter ferien har de i alle fall ikke hørt på fagfolk. F.eks. har FHI, Nakstad og Høie alle sagt at vi vil slite med viruset lenge ennå. Kanskje i flere år.

  “Stadig flere legger nå to og to sammen og kommer til den konklusjoen at det er vaksineringen som nå speeder opp smittetallene.”
  Ja, noen klarer å legge to og to sammen og få fem. Det trenger likevel ikke å være riktig. Økningen i smitte kommer forøvrig også samtidig med at økningen i siloballer på jordene, samtidig med at potetene begynner å bli klare for høsting og samtidig med at dagene blir kortere. Men det trenger ikke å ha en sammenheng fordi om det sammenfaller i tid.

  Ja, det er frustrerende og tragisk at smittetallene stiger. Det er tragisk at virus muterer og at vi ikke klarer å stoppe spredningen. Og det er verdens enkleste oppgave å sitte å synse, kritisere og lete etter feil hos dem som faktisk prøver å gjøre noe.
  Jeg vet ikke hva som skal til for å hindre spredning. Jeg er vaksinert, men jeg holder avstand til andre, jeg spriter hendene og jeg er urolig for å smitte noen som ikke tåler en Covid-sykdom.

  Men siden artikkelen mer enn antyder at det er vaksinen som er problemet kunne vi kanskje bli presentert for et forslag til løsning.
  Skal vi bare si at covid-19 egentlig ikke er så farlig og slutte med vaksinene?

  3
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *