Siste nytt: USAs høyesterett: Amerikanske delstater kan ikke forby homoseksuelle ekteskap

Barack Obama og amerikanske homofile jubler over seier i høyesterett
obama-devil-hornNy seier for Obama og nederlag for bibelske kristne i USA som ruller nærmere dommen. USAs høyesterett har med 5 mot 4 stemmer vedtatt at ingen av statene kan nekte homofile ekteskap, melder CNN. Dermed har Barack Hussein Obama og de homoseksuelle vunnet nok en historisk seier som vil nedkalle Guds dom over Amerika. Mange troende kristne har bedt og advart mot dette, men led i dag nederlag da Høyesterett har sagt at ingen stater kan forby homoseksuelle ekteskap. Dermed ble resultatet som mange har fryktet og det er ventet at det blant amerikanske kristne vil komme sterke reaksjoner. I følge Jonathan Cahn kan denne avgjørelsen bli skjebnesvanger for hvorvidt Gud vil utøse sin vredesdom over en nasjon som fortsetter å spytte Gud i ansiktet. Imidlertid er ikke avgjørelsen uventet for oss som kjenner Ordet og vet at USA er en nasjon som nå modnes for Guds dom.

obama-twitterUSAs høyesterett utstedte sin endelig avgjørelse om homofile “ekteskap” på fredag, og erklærte at alle 50 delstater må legalisere “homofilt ekteskap.” “Retten finner nå at homofile par kan utøve den grunnleggende retten til å gifte seg. Ikke lenger kan denne friheten nektes til dem: «Høysterettsdommer Anthony Kennedy skrev i en avgjørelse med 5 mot 4 stemmer. Høyesterettskjennelsen blir nå tiljublet av alle og USAs president Barack Hussein Obama twitret for kort tid siden dette: “Dagen i dag er et stort skritt på marsj mot likhet. Homofile og lesbiske par har nå rett til å gifte seg, som alle andre. Kjærligheten seiret. For dem som tror på Guds ord tiljubler den amerikanske presidenten med dette USAs fortsatte marsj mot dommen, som en nasjon, ikke under Guds velsignelse eller beskyttelse, men under vrede fordi nasjonens leder tiljubler synd som kjærlighet.

Sterke reaksjoner, populær You Tube profil ut mot Obama

USA er på vei mot dommen og den er velfortjent og en av dem som har tatt bladet fra munnen er You Tube profilen “The Vigilant Christian” med mer enn 231 000 abonnenter.

Facebook Comments

12 tanker om “Siste nytt: USAs høyesterett: Amerikanske delstater kan ikke forby homoseksuelle ekteskap

 1. Ja, denne Obama bomber de som virkelig har et bibelsk syn paa homofile. Det vil si de som steiner, henger og paa andre maater utsletter homofile og homofili fra denne jord. Mot en slik voldelig motstand med bombefly og armeer mot sann bibelsk kristendom vil dommen mot USA bli virkelig hard.

  Kun med aa slutte denne bombingen og skytingen mot de som utsletter homofile og homofili vil USA unngaa denne dommen.

  Slike ting som sivilisasjon og vestlige verdier har paafort USA dommen fra gud…….. Her har Jesus mye som han maa staa til ansvar ovenfor bibelske kristne og deres gud. Samme dom som faller over USA vil ogsaa falle over han..

  • Torodd, du er vel ikke overrasket over at kristne amerikanere reagerer sterkt på dagens kjennelse i høyesterett? Denne saken dreier seg jo ikke om homofile, men homofile ekteskap. Denne dagen er historisk på mange måter. Verden rammet av terror i Frankrike, Somalia, Tunisia, Kuwait, Kinabørsen skjelver og USA sier ja til det kristne har advart mot. Det er nesten som om Gud bruker situasjonen i dag til å fortelle USA hva landet har i vente når Guds vern er tatt bort pga synd.

  • Her er du for svar Søkelys. President Obama er blitt en gigantisk forbannelse for Amerika. Mannen hater Amerikanske og kristne verdier og applauderer alt det Herren avskyr, og denne Torodd forstår jeg ikke hvorfor du tar alvorlig, mannen er vel knapt frelst

  • Mente at du er for svak.. Gud hater homofili som er en skitten synd..og homoekteskap er konsekvens av at man elsker synden.

  • Saa naar det amerikanske luftvaapenet bomber og skyter raketter i mot folk som hater homofile er de…….? Vel, du kan selv besvare dette. Jeg ser ingen forskjell mellom ditt og synet til IS. Kanskje PST burde ta en prat med deg foer du selv begynner aa forstaa dette selv og tar konsekvensen av det ?

   Og hvis det aa vere frelst er aa lyve om sin neste og bryte de ti bud betakker jeg meg for det. Det er mest kristelig aa ta avstand fra deg og din type “frelse”.

  • “Jeg ser ingen forskjell mellom ditt og synet til IS”.
   Kanskje bør du ta på deg brillene, Torodd. Denne slår du litt for ofte.

  • Tobias, du har helt rett angående Obama. Han fremskynder dommen over USA.
   Torodds tøvete retorikk er ikke verd å kommentere.

  • Denne dagen er historisk ? Du verden………… Jeg synes dette nesten tangerer blasfemi, slik som dette fremstilles her. Men deg om det og fortsatt god kveld.

  • Vel, jeg var litt vel forhastet der, Kjell. Du har allikevel litt rett og jeg har gjort deg urett.

   Denne dagen er litt historisk da islamitter og en fraksjon med “bibeltro” kristne har angrepet USA og de vestlige verdier paa en og samme dag. Islamitter med vold og “bibeltro” kristne med voldsom ordbruk. Her har disse to gjort felles sak i deres hat mot USA, vestlige verdier, demokrati og det frie mennesket.

   Jeg haaper ikke at vi faar flere slike dager og det er derfor man burde vere litt restriktive i mot innvandring av mennesker som sier at Gud/Allah hater homofile. Man kan lett miste de vestlige verdier hvis man ikke beskytter dem.

   Forovrig er det ingen ekteskaps tvang blandt hetero og homofile.

  • Det som er historisk er at USAs høyesterett forsøker å omdefinere noe Gud for mange tusen år siden har definert. De vestlige verdier er fullstendig på kollisjonskurs med Guds verdier og jeg skjønner godt de massive og krasse reaksjonene som er kommet i amerikansk kristenhet på dagens politisk korrekte kjennelse. USA valgte i 2008 en president som under valgkampen sa at han stod på det bibelske ekteskapssynet, men han gjorde som Frp gjorde her hjemme. Han løy… Jeg er enig med de mange som anser at dette kan utgjøre et angrep på religionsfriheten i USA. Fremtredende kristne personligheter er rystet over hva som har skjedd, selv om David Wilkerson profeterte at det ville komme.

  • Poenget du og andre ikke tar er at USA ikke ble definert som en kristen stat i grunnloven som kom i 1788.

   Grunnloven sier at USA er livssyns noytral og skal vere det. Dette er noe som ga joder, kvekere, kristne og andre flyktninger fra Europa en frihavn i all den forfolgelsen de ble utsatt for i UK og andre steder. Hoyesteretten har bare fulgt grunnloven. Noe de skal. Derfor er avgjorelsen et forsvar for grunnloven og dets innbakte religionsfrihet.

   Det kunne ha vert greit om du hadde lest baade grunnloven og det 8. bud. Da hadde du spart deg selv for endel faktamessig ikke korrekte innlegg her. Det er en fordel aa vite fakta.

   Politisk korrekte kjennelse ? Det er et feigt, feigt uttrykk uten noen vesentlig mening. Mange, meget mange bruker “politisk korrekt” om de av oss som anerkjenner at Holocaust fant sted, at slaveri av sorte mennesker paa plantasjer ikke er moralsk forsvarlig, at det aa respektere alle mennesker er bra og det aa gi kvinner stemmerett er bra. For slike syn blir vi skjelt ut som “politiske korrekte”. Men jeg antar (?) at du mener noe annet. Ikke tut med ulvene hvis du er en puddel, Kjell.

 2. Ikke det minste rart at Obama tiljubler dette. Det er mange som mener at Obama er den første homo presidenten i USA. https://youtu.be/cf3HzeIadqw
  Denne mannen betyr bad news for både verden og Amerika. Når Obama ble valgt var det den svarteste dagen i Amerikas historie rent åndelig, men få er villig til å se det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *