Siste nytt: USAs høyesterett: Amerikanske delstater kan ikke forby homoseksuelle ekteskap

Barack Obama og amerikanske homofile jubler over seier i høyesterett
obama-devil-hornNy seier for Obama og nederlag for bibelske kristne i USA som ruller nærmere dommen. USAs høyesterett har med 5 mot 4 stemmer vedtatt at ingen av statene kan nekte homofile ekteskap, melder CNN. Dermed har Barack Hussein Obama og de homoseksuelle vunnet nok en historisk seier som vil nedkalle Guds dom over Amerika. Mange troende kristne har bedt og advart mot dette, men led i dag nederlag da Høyesterett har sagt at ingen stater kan forby homoseksuelle ekteskap. Dermed ble resultatet som mange har fryktet og det er ventet at det blant amerikanske kristne vil komme sterke reaksjoner. I følge Jonathan Cahn kan denne avgjørelsen bli skjebnesvanger for hvorvidt Gud vil utøse sin vredesdom over en nasjon som fortsetter å spytte Gud i ansiktet. Imidlertid er ikke avgjørelsen uventet for oss som kjenner Ordet og vet at USA er en nasjon som nå modnes for Guds dom.

obama-twitterUSAs høyesterett utstedte sin endelig avgjørelse om homofile “ekteskap” på fredag, og erklærte at alle 50 delstater må legalisere “homofilt ekteskap.” “Retten finner nå at homofile par kan utøve den grunnleggende retten til å gifte seg. Ikke lenger kan denne friheten nektes til dem: «Høysterettsdommer Anthony Kennedy skrev i en avgjørelse med 5 mot 4 stemmer. Høyesterettskjennelsen blir nå tiljublet av alle og USAs president Barack Hussein Obama twitret for kort tid siden dette: “Dagen i dag er et stort skritt på marsj mot likhet. Homofile og lesbiske par har nå rett til å gifte seg, som alle andre. Kjærligheten seiret. For dem som tror på Guds ord tiljubler den amerikanske presidenten med dette USAs fortsatte marsj mot dommen, som en nasjon, ikke under Guds velsignelse eller beskyttelse, men under vrede fordi nasjonens leder tiljubler synd som kjærlighet.

Sterke reaksjoner, populær You Tube profil ut mot Obama

USA er på vei mot dommen og den er velfortjent og en av dem som har tatt bladet fra munnen er You Tube profilen “The Vigilant Christian” med mer enn 231 000 abonnenter.

https://youtu.be/NA3ZmJNbAUk

3 tanker om “Siste nytt: USAs høyesterett: Amerikanske delstater kan ikke forby homoseksuelle ekteskap

  1. Mente at du er for svak.. Gud hater homofili som er en skitten synd..og homoekteskap er konsekvens av at man elsker synden.

  2. Det som er historisk er at USAs høyesterett forsøker å omdefinere noe Gud for mange tusen år siden har definert. De vestlige verdier er fullstendig på kollisjonskurs med Guds verdier og jeg skjønner godt de massive og krasse reaksjonene som er kommet i amerikansk kristenhet på dagens politisk korrekte kjennelse. USA valgte i 2008 en president som under valgkampen sa at han stod på det bibelske ekteskapssynet, men han gjorde som Frp gjorde her hjemme. Han løy… Jeg er enig med de mange som anser at dette kan utgjøre et angrep på religionsfriheten i USA. Fremtredende kristne personligheter er rystet over hva som har skjedd, selv om David Wilkerson profeterte at det ville komme.

  3. Ikke det minste rart at Obama tiljubler dette. Det er mange som mener at Obama er den første homo presidenten i USA. https://youtu.be/cf3HzeIadqw
    Denne mannen betyr bad news for både verden og Amerika. Når Obama ble valgt var det den svarteste dagen i Amerikas historie rent åndelig, men få er villig til å se det.

Det er stengt for kommentarer.