USA valget: Advokat Lin Wood sier at mye vil komme til å utspille seg raskt de neste dager

Mens MSM og de aller fleste forteller at det hele nå er over, at Joe Biden er sikret å bli president og at Trump har tapt kampen, er det intet som tyder på at Trump-leiren har planer om å kaste inn håndkleet eller gi opp. Mens massemedia forteller at dette er endelig, sier senior rådgiver for Trump teamet Stephen Miller at “den eneste datoen som i følge grunnloven er endelig, er 20 januar, så derfor er det nok tid til å korrigere resultatet av dette juksevalget,” slår seniorrådgiveren fast. Samtidig sier advokat Lin Wood som selv fører en rekke søksmål for retten at “mye vil komme til å utfolde seg raskt de neste dagene.” Hvorvidt dette stemmer gjenstår å se, men så langt har Trumps forskjellige advokater ikke lykkes med å nå frem med søksmål, og dermed har høyesterett heller ikke fått sett og vurdert de bevis Trumps advokat-team mener å besitte.

Bare det faktum at høyesterett har avvist å gi Trump-teamets advokater mulighet til å presentere sine bevis for retten gjør at millioner av Trump tilhengere har konkludert med at både valgsystemet og rettsapparatet er korrupt og kontrollert av den politiske venstresiden. For disse vil Joe Biden aldri bli en legitim president og mange har forlengst forstått at Covid-19 og den globale pandemien er et resultat av samarbeidet mellom demokratene og det kinesiske kommunistpartiet. Som kjent har Trump leiren lenge hevdet at Joe Biden er kompromittert av det kommunistiske Kina gjennom de ulike engasjement og bånd Hunter Biden har hatt til kommunist-staten.Coronaviruset som ble utviklet og sluppet løs fra Kina ble i følge mange Trump tilhengere bevist sluppet ut for å svekke Donald Trumps vinnersjanser -og for å hjelpe Demokratene i å ta tilbake Det Hvite Hus. På motsatt side vil mange hevde at dette er en konspirasjonsteori, selv om det er klart at mange demokrater, selv visepresidentens sønn, har hatt tette bånd til sentrale figurer i det kinesiske kommunistpartiet. Kina hater Trump fordi han er langt tøffere mot Kina enn det Barack Obama var, og resultatet av Trumps tøffe politikk har vært handelsbarrierer, handelskrig og økte tollsatser på kinesiske produkter. Kina som drømmer tilbake til gode gamle dager hvor de styrte betingelsene og fikk massive fordeler med handelen med USA -er gode motiv for å hjelpe den ene politiske siden i USA.

Sentrale logger mangler på Dominion-maskinene

Mye vil skje raskt de neste få dager

“There should be NO Electoral College vote in any state today. Fraud is rampant in all state elections. If U.S. Supreme Court does not have courage to act, I believe our President  @realDonaldTrump has the courage. He loves America & freedom,” skrev advokat Lin Wood på Twitter natt til mandag. “Amerikanske patrioter må forberede seg, ting vil utspille seg fort de neste dagene, slår Lin Wood fast i følge Gateway Punditt. Trumps forskjellige advokater og advokatstøttespillere som Sidney Powell og Lin Wood har lenge gått høyt ut -og gitt Trump tilhengerne nytt håp, men det store spørsmål er om disse sitter på noe som kan snu opp ned på det hele, eller om de bare har det i kjeften. “Things are moving quickly! No matter what you hear right now stay positive and in Faith! Know that God is in control and we have the Victory! @realDonaldTrump
is our next President regardless of what the enemy says or does. FIGHT! FIGHT! FIGHT! …-” skriver Trump tilhenger og profet Mark Taylor som profeterte riktig at Trump kom til å vinne valget i 2016. Mot alle odds fikk Taylor rett da, men det store spørsmålet er om hans andre del av profetien vil være rett. Så langt har begivenhetenes gang ikke bekreftet Mark Taylors profeti men for Trump tilhengere er det ordene fra Matt Couch som gjelder: “It’s NOT OVER until we say it’s Over!!” Tilhengere av Trump fastholder at dette har vært et manipulert “juksevalg” og mener at media dekker over for det som er 100 prosent tydelig for millioner av Trump velgere som ikke vil anerkjenne Joe Biden og demokratenes stemmejuks. “Besides the video footage, voice recordings, data analysis, statistical impossibilities, sworn affidavits and eyewitness testimony there is absolutely no evidence of voter fraud.” skriver den nyvalgte kongresskvinnen Lauren Boebert.

11 tanker om “USA valget: Advokat Lin Wood sier at mye vil komme til å utspille seg raskt de neste dager

 1. Hva ødelegger vesten? Jo, at de lar kvinner styre og disse setter barna på statskenneler. Det innebygde omsorgsbehovet forsvinner ikke og projiseres heller på det kvinnene tror er stakkarer fra den tredje verden. Antagonister fra hele verden strømmer da inn i vesten – til pengesekken. Det er helt naturlig, og det ville jeg ha gjort selv, om jeg var fra disse landene.

  De kulturene disse tar med seg er imidlertid ikke kompatible med vår kultur. Det oppstår segregering og ghettoer og møteflaten blir til sist bare NAV og pengesekken alle finner der.

  Den vestlige nasjonalkonservatismen er det viktigste hinderet for globalistene. Vi må derfor ødelegges. Ingen andre kontinenter i hele verden bryr seg om klima, rasisme, covid 19 eller andres menneskerettigheter. Kina bryr seg ikke det døyt om andre enn seg selv. Dette er også ganske naturlig. Ryggslikkende, ressessive, femidyrkende kulturer som vår taper glatt i dette spillet. Det er da også meningen. Ellers hadde man ikke kunnet begynne Agenda 2030 og globaliseringen før vi hadde knelet økonomisk og på alle andre måter.

  Vi har derfor begått kollektivt kulturelt selvmord, og de av globalistene som er på venstresiden vil snart forstå at uten kapitalisme dør vi. Husker godt innbyggerne spøkte i det gamle Sovjetunionen da det nærmet seg slutten og sa: -Staten later som de betaler så vi later som vi jobber.

  Jaja, godt man er gammel og fikk oppleve nasjonen Norge på sitt beste. Nå venter Guds rike, og det blir enda bedre. Lykke til i Harmageddon alle sammen!

  6
  2
  • har du tenkt på at Norge som har hatt to kvinnelige statsministere og mange andre kvinnelige ministere er et av verdens rikest land og verdens beste land å bo i????????????

   5
   2
  • Norges rikdom, både kulturelt og finansielt, ble bygget opp lenge før de to kvinnemenneskene kom til makten. Gro med sin EU-iver og Erna med sin globalisme har ødelagt freden i vårt land. Nå bare flyter vi på tidligere opparbeidede oljepenger som tømmes ut til diktaturer verden rundt. Som for eksempel atomvåpenlandet Pakistan. Ja vi gir t.o.m. bistandspenger til Kina.

   Alle med vett og forstand skjønner at både vi og resten av vesten spiller på siste verset. Ungdommen er fortapt og lever på lånt tid hva fremtidsutsikter angår. Et totalt forgjeldet folk uten håp byr opp til siste dans med kulturer som både hater oss og ler av vår dårskap.

   Gud satt grenser mellom nasjonene, sier Bibelen klokelig. Nå forkastes Jehovah Guds ord av en forspist befolkning uten fremtidshåp. Det er snart slutt nå. Vil den siste som forlater forstanden være vennlig å huske på å slå av lyset…

   2
   1
 2. Det bør nevnes at bevisene gjerne leveres sammen med søksmålet. Høyesterett vurderer bla. Om de skal ta opp en sak basert på bevisene.

  Man legger ikke fram bevisene for første gang under rettssaken. Høyesterett tror jeg ikke en gang ville sett på bevis som ikke er presentert på forhånd. (Det foregår ikke som i en TV serie.)

  3
  3
  • Bør også nevnes at høyesterett er overveldende konservativt og republikansk med flere dommere utnevnt av Trump selv.

   Hva sier i tilfellet det om jobben Trump har gjort med å utnevne dommere hvis virkeligheten er slik du ser den?

   Kan det simpelthen være at disse dommerne har dømt riktig?

   3
   3
 3. Slik jeg ser det er det en viss spenning knyttet til hvordan det republikanske lederskapet vil stille seg til dagens resultat.

  De (og forsåvidt Trump selv) har omtalt valgkollegiets møte som mållinjen.

  Vil de nå gå bort fra dette, eller vil de anerkjenne Biden som valgets vinner?

  Trump selv har tidligere sagt han vil erkjenne nederlaget hvis han taper valgkollegiet.

  • Trump kommer til å bestride valgresultatet så lenge det er mulig etter grunnloven. Dersom Stephen Miller har rett vil dette pågå frem til 20 januar. Mens jeg satt å leste gjennom siste nytt fra Trump fronten satt jeg og tenkte dette: “Better with a big stick than a big mouth” Det gjenstår å se om Trumps advokater enten har en stor munn eller en stor kjepp. Foreløpig slår amerikanske Trump tilhengere seg til ro med en “big mouth who tells that he has a big stick.” Trumps advokater må snart vise om de har en stor nok stick til å vinne frem..

   2
   1
 4. Hva er det som ødelegger vesten? Jo, at de lar kvinner styre og disse setter barna på statskenneler. Det innebygde omsorgsbehovet forsvinner ikke og projiseres heller på det kvinnene tror er stakkarer fra den tredje verden. Antagonister fra hele verden strømmer da inn i vesten – til pengesekken. Det er helt naturlig, og det ville jeg ha gjort selv, om jeg var fra disse landene.

  De kulturene disse tar med seg er imidlertid ikke kompatible med vår kultur. Det oppstår segregering og ghettoer og møteflaten blir til sist bare NAV og pengesekken alle finner der.

  Den vestlige nasjonalkonservatismen er det viktigste hinderet for globalistene. Vi må derfor ødelegges. Ingen andre kontinenter i hele verden bryr seg om klima, rasisme, covid 19 eller andres menneskerettigheter. Kina bryr seg ikke det døyt om andre enn seg selv. Dette er også ganske naturlig. Ryggslikkende, ressessive, femidyrkende kulturer som vår taper glatt i dette spillet. Det er da også meningen. Ellers hadde man ikke kunnet begynne Agenda 2030 og globaliseringen før vi hadde knelet økonomisk og på alle andre måter.

  Vi har derfor begått kollektivt kulturelt selvmord, og de av globalistene som er på venstresiden vil snart forstå at uten kapitalisme dør vi. Husker godt innbyggerne spøkte i det gamle Sovjetunionen da det nærmet seg slutten og sa: -Staten later som de betaler så vi later som vi jobber.

  Jaja, godt man er gammel og fikk oppleve nasjonen Norge på sitt beste. Nå venter Guds rike, og det blir enda bedre. Lykke til i Harmageddon alle sammen!

  5
  1
 5. Hans Henrik, du kunne gjerne fulgt opp med: hvor mange kvinnrlige statsledere har startet en krig?
  Svaret er vel en, nemlig republikaneren Maragaret T, og falklandskrigen.

 6. Ellers så skal det jo sies at når Linn Wood oppfordrer alle Trumps tilhengere til å hamstre våpen og ammunisjon så tyder det jo ikke akkurat på at han har trua på at det han selv driver med skal føre fram…

  Et lite tankeeksperiment foresten.. hvordan ville dere reagert hvis Alexandra Ocasio Cortez hadde oppfordret sine tilhengere til å hamstre våpen og ammunisjon før innsettelsen av Trump?

  (Publiserte detta feil sted i sted 🙈🙈🙈)

Det er stengt for kommentarer.