Breaking: Nevada GOP Make Major Announcement on 2020 Election -en symbolsk stemmegivning til Donald Trump

Denne symbolske stemmegivningen hvor president Trump ble gitt de seks valgmannsstemmene fra Nevada skjedde samtidig som demokratene i Nevada som tilsynelatende vant valget -gav sine stemmer til Joe Biden. Dette betyr at det republikanske mindretallet bestrider valg resultatet rent formelt. Så får vi se hvor dette bærer…..

https://www.youtube.com/watch?v=W39MK-WRKhM

3 tanker om “Breaking: Nevada GOP Make Major Announcement on 2020 Election -en symbolsk stemmegivning til Donald Trump

 1. Slik jeg forstår det har dette i seg selv ingen betydning. Det er bare en symbolhandling så lenge et flertall har sertifisert resultatet.

  • I utgangspunktet er det det. Men det er en utfordring til selve resultatet -og det er noe vi må ta alvorlig. Det ser ut som om Trump leiren kan ha noe som kan snu opp ned på tingene. Jeg mistenker at de vil forsøke med alle lovlige midler til å se til at bare lovlige stemmer til sist legges til grunn.
   Det har vært mange vitneforklaringer, video og dataanalyser som nok gjør at det er enighet om at det har forekommet juks med stemmesedler og vi kan ikke avskrive tusenvis av vitneforklaringer som løgn. Det store spørmål er om det er tilstrekkelig til å endre resultatet. Dersom eksempelvis Trump teamet sitter på klare bevis på at Kina har vært involvert i valget for å hjelpe Biden kan bli noe som skaper det jordskjelvet mange har snakket om.

  • Søkelys:

   Det er absolutt ingen enighet. Hverken en eneste høyesterettsdommer, inkludert dem utnevnt av Trump, dommere i over 50 rettsaker hvorav flere utnevnt av Trump selv, Trumps eget justisdepartement, eller Trumps egen justisminister som Trump senest i dag sa hadde gjort en god jobb og han har samarbeidet godt med, Fox News, eller guvernører i de aktuelle statene som er Trump lojalister har vært enig i dette.

   Og jo, vi kan faktisk avvise tusenvis av vitneforklaringer noe alle disse har gjort.

Det er stengt for kommentarer.