USA sender likevel ikke to krigsskip til Svartehavet etter kraftige advarsler fra Moskva

Joe Biden er avbildet med sin kjære venn, Mike Pence. Biden ser nå ut til å bøye unna etter de kraftige russiske reaksjonene på at amerikanske krigsskip var på vei til Svartehavet,

De to amerikanske marinefartøyene som var på vei til Svartehavet har nå snudd og vil likevel ikke seile inn i Svartehavet. Dette etter at Russland tirdag kom med en krass advarsel til USA om å holde seg langt unna Krim av hensyn til seg selv. Dermed ser det ut som om Joe Biden har bøyd unna for russiske trusler. Det er tyrkiske medier som melder dette, Krigsskipene skulle ifølge tyrkiske diplomater seile til Svartehavet denne uken, noe som ble sett på som et svar på russisk militæraktivitet langs grensa mot Ukraina. Men ifølge det statlige nyhetsbyrået Anadolu er operasjonen nå avlyst. Ifølge regjeringen i Ukraina har Russland sendt 41.000 soldater langs den ukrainske grensa, i tillegg til 42.000 på den annekterte Krim-halvøya. Tidligere onsdag kveld ble det klart at Putin foreløpig har avvist forslaget om et møte mellom ham og Biden. Det er åpenbart at USA administrasjonen har latt seg skremme av de tøffe signalene fra Russland.

3 tanker om “USA sender likevel ikke to krigsskip til Svartehavet etter kraftige advarsler fra Moskva

  1. Disse to marinefartøyene hadde selvsagt endt opp som hermetikk-blikk på Svartehavets bunn 5 minutter etter at vesten hadde lagt seg opp i russernes eventuelle konflikt med Ukraina.

    Hverken Russland eller Kina er noen hvemsomhelst i militær sammenheng. Og begge ønsker å se vesten knele. Det er skikkelige mannfolk i begges armeer – i motsetning til blautfiskene og pinglene i vest. Vår vestlige verden er i ferd med å begå harakiri – selvmord.

    Mitt råd til alle velbalanserte, oppegående mennesker i gamlelandet er: Flytt ut på landet! Lengst mulig vekk fra totalødelagte byer og tettsteder. “Noe” er i ferd med å bygge seg opp. Først og fremst Jehovah Guds oppgjør med menneskeheten.

    Men frem til det blir det en stadig større trengsel når Agenda 21/30 skal implementeres i samfunnene under ledelse av Satan Djevelen og hans demoner og menneskelige undersåtter.

    • JV-en har plassert seg på hesteryggen igjen. Har du fått potetene i jorda ? Jeg skal frese åkeren i morgen !

Det er stengt for kommentarer.