Hanes Ministries: 15-21 april, kan bli avgjørende dager

Uken fra 15 til 21 aprl kan bli begivenhetsrike da det rent historisk har skjedd mye akkurat i den uken disse datoer representerer. Det er i hvertfall budskapet til den kristne virksomheten “Hanes Ministries” med adresse i Broken Arrow, Oklahoma, USA. Virkomheten satser på å være “pastor” for de som ikke har pastorer -og det er etterhvert svært mange. Steve Hanes som sammen med sin kone og barn driver virksomheten, er blant dem som forventer at noe toneangivende vil skje i løpet av de neste dagene, da historien viser at store hendelser har en tendens til å skje på bestemte datoer under historiens gang.

I løpet av de siste dagene er vi blitt kjent med at Israel tok ut en rekke sentrifuger som brukes i anrikingen av uran, at Russland er begynt sin storstilte militære oppbygging langs grensene mot Ukraina og at Kina øker presset på Taiwan. I tillegg vil avgjørelsen i saken etter drapet på George Floyd finne sted. En frifinnelse av den tiltale politimannen kan føre til enorme opptøyer. Vi må holde øynene åpne og vaktsomme, heter det i budskapet fra Hanes Ministries. Rent historisk har mye skjedd på dagene mellom 15 og 21 april. Sjekk ut klippet under

Facebook Comments

6 tanker om “Hanes Ministries: 15-21 april, kan bli avgjørende dager

 1. selvfølgelig skjer det noe historisk i disse dager, for det gjør det hver dag………..
  Det som skjer i dag er historie i morgen…………………..

 2. Kanskje det allerede idag den 15. har det blitt født en fremtidig diktator?
  Hvem vet?
  Det får tiden vise, den som lever får se.

 3. Bibelen er klar på at det skal dukke opp “profeter” her og der som tilber det skapte (F. eks. Jesus Kristus) fremfor Skaperen (Jehovah). Som i denne “menigheten” der kvinner taler i forsamlingen stikk i strid med Bibelens krystallklare påbud.

  Lytt IKKE til disse villfarne “profetene”! Vi vet at vi lever på tampen av endetiden. Men “dagen og timen vet INGEN” – “ikke engang sønnen” Kristus. KUN Faderen Jehovah bestemmer når dagen begynner.

  5
  1
 4. Skrekk og gru
  Det er mye her denne verden en kan befatte seg med, ja.
  Stakkars folk, som ikke har annet å gjøre.

  5
  3
  • Ja, det er som du sier rene “skrekken og gruen” at noen frekventerer denne nettsiden. Som for eksempel DEG “Henrik”..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *