Joe Biden utviser ti russiske diplomater og vedtar tøffere sanksjoner mot Russland -Putin åpner for toppmøte

Joe Biden regimet har besluttet å utvise ti russiske diplomater og legge ytterligere økonomiske sanksjoner mot Russland. Dette melder Wall Street Journal. Dette skjer i en tid der forholdet mellom USA og Russland er på et historisk lavmål og spenningen er svært høy over situasjonen i Ukraina. Det er ventet at Russland vil reagere med å utvise ti amerkanske diplomater fra Russland. Det blir nå bekreftet at to amerikanske krigsskip på vei til Svartehavet er beordret om å snu etter at Russland skarpt advarte USA mot å nærme seg Krim. Samtidig er det også klart at Russlands president Vladirmir Putin, i hvertfall inntil videre har avvist Bidens forslag om et toppmøte mellom ham og Putin. Torsdag melder medier at Russland etter alt å dømme vil si ja til et møte mellom Putin og Biden.

Enkelte kilder tok torsdag til Twitter for å fortelle at Joe Biden har varslet kongressen om at han vil erklære nasjonal nødsituasjon, men så langt er dette ubekreftede meldinger delt på sosiale medier og Twitter. I kveld er meldingen bekretet i form av en noe mindre dramatisk melding lagt ut på nettsiden til Det Hvite Hus.

Facebook Comments

4 tanker om “Joe Biden utviser ti russiske diplomater og vedtar tøffere sanksjoner mot Russland -Putin åpner for toppmøte

  • Ja, både rektor Brandt og lektor Tørdal var fornuftige mennesker. Det er både jeg og Bodø helt enige om.

 1. Globalistene er som alle totalitære avhengig av en fiende å spre frykt om, for å samle den ønskede befolkning rundt sitt prosjekt. I dette tilfellet er Putin en ønskedrøm, sammen med andre skremsler ala “farlig” forkjølelse, klimatrusler, global oppvarmin, den for naturen livgivende co2-gassen og hvite, kristne konservative gamlinger.

  Skremmer du innbyggerne blir de redde og derav samlet mot “fiendene” og følgelig lettere å styre. Globalistenes fiendebilde er bygget opp rundt Bibelen, Øst-Europa, Israel og Russland.

  De har lenge håpet at Iran skal få Bomben og sende den mot Israel ved hjelp av deres sofistikerte Nord-Koreanske raketter som ikke er ballistiske – og følgelig meget vanskelig å nedskyte.

  Midt-Østen i ruiner vil gjøre det enkelt å kvitte seg med alle religioner. “-Jaså, så det kom ingen Allah og hjalp dere..?” Da står de ateistiske globalistene tilbake med en rendyrket New World Order og verdensregjeringen er på plass gjennom FN.

  Det meste ser ut til å gå Obidens, Schwabs, Gates, Rotschilds, Rockefellers, Soros’ og hele gjengens vei. For sikkerhets skyld har flere av dem skaffet seg store eiendommer i Argentina (eks. Merkel)- ala nazistene.

  De av folkene som ikke støtter dem kan belage seg å måtte gå med våre dagers gule stjerne på jakkeslaget – eller bøye nakken og skaffe seg “pass”.

 2. Det pipler stadig ut nye sterke indisier på det stjålne amerikanske valget.

  Fysikeren i i videoen “Scientific Proof” dokumenterer at valget ble stjålet med 4 faktorer i algoritmer.

  Demografi fra 2010 justert for dødelighet x Registrert % av populasjon (85,8%) x Ballot % av registrerte (74,4%) x 6th order polynomi = korrelasjon med 1 mot rapporterte ballots

  Når matematikken gir korrelasjon 1 i hvert county innen hver stat for denne likningen hvor en liten endring av “6th order polynom” mellom stater gir 1 i korrelasjon så det dokumentert at valget styres av algoritmer.

  Obiden fortsetter nå ufortrødent med å bevege restene av USA mot dommedag.

  10

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *